Κύπελλο Ελλάδος (Α)

αυτό.

17 «Μου αρέσει»

Με τον Ψαρρα έχουμε πετύχει λαχείο

Γεια σου ρε Νικήτα παικταρα

5 «Μου αρέσει»

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!!! :blue_heart: :heart:

7 «Μου αρέσει»

Ψυχάρα :heart::blue_heart:

3 «Μου αρέσει»

Τιμη και σεβασμο σε αυτο το τμημα. Ειδικα σε αυτο το τμημα.

13 «Μου αρέσει»

Εκδρομαρα πρεπει να παιξει για τα παιδια.. καντε κουμαντα

1 «Μου αρέσει»

Πέμπτη 19/3/2026 - 20:00 ο ημιτελικός με Φλοίσβο (νωρίτερα στις 17:00 ΟΦΗ - ΠΑΟ)

Παρασκευή 20/3/2026 - 21:30 ο τελικός!

1 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Φλοίσβο Π.Φαλήρου, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

:volleyball:Πέμπτη 19 Μαρτίου, 20:00 | Φλοίσβος Π.Φαλήρου :vs_button: Πανιώνιος

:round_pushpin:Κλειστό Νεάπολης, Λάρισα

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω της ΕΡΤ2 Σπορ.

:red_circle::blue_circle::volleyball:
#panioniosvolley #greekcup #panionios

1 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

Μέγας μάγκας ο Φλοίσβος και μπράβο του για την πρόκριση! Γιατί για μένα αυτή είναι μαγκιά ! Ομάδα χωρίς οπαδούς , η οποία απέκλεισε γάβρο Μίλωνα , παιζει για πρώτη φορά σε final 4 κυπέλλου και γυρνάει το παιχνίδι από 0-2 εις βάρος της ! Απλά και όμορφα όπως απλά μας κέρδισε και μέσα στην έδρα μας στο πρωτάθλημα σε παιχνίδι που υποτίθεται ήταν σημαντικό και για εμάς. Ευτυχώς που έκανε το καθήκον του ο βαζελος και ο Μίλωνας αλλιώς θα παίζαμε στα play out μαζί τους … Και είναι περιττό να αναφέρω πιο θα ήταν το φαβορί….
Για άλλη μια φορά μείναμε με την προσπάθεια και τις δικαιολογίες … Αυτό είναι το ταβάνι αυτού του Συλλόγου …. Παντού σχεδόν ….

Μπράβο στο μόνο τμήμα που ανέβηκε Α1 με τις οικονομικές δυνάμεις των οπαδών του.

18 «Μου αρέσει»

αμα δε σου αρεσει αλλαξε ομαδα αντισοσιαλ

5 «Μου αρέσει»

Εκτός τόπου και χρόνου είσαι . Φέτος ο στόχος των παιδιών ήταν η σωτηρία και τον πέτυχαν. Σεβασμός στα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν

9 «Μου αρέσει»

στεναχωρια μεγαλη, ναι… στεναχωρια γιατι χασαμε μια μεγαλη ευκαιρια να ζησουμε μια “αληθινη” πανιωνια στιγμη, εναν τελικο απο τους δικους μας.. Λογικα θα χαναμε απο τον πολυ δυνατο παναθηναικο, ενω θα τραγουδαγαμε σε ολο το παιχνιδι κ θα πουλαγαμε τρελα στην πολυπληθεστερη κερκιδα των βαζελων.. αυτων που θα πρεπε να τους λυπομαστε που δεν θα καταλαβουν ποτε, δε θα ζησουν ποτε τη δικη μας την ωραια τη φαση… γτ αν καθοταν, αν το παιρναμε θα ηταν ενα απο αυτα, τα δικα μας τα κυπελλα τα λιγα.. αυτα που εχουν την αλητεια του Καμιτση κ τα δακρυα του Φανη. Αν δεν καθοταν δε βαριεσαι, στις δικες μας τις “ηττες” εμας μας χαζευουν οι απεναντι απο τη Ρωμη κ τη Ναπολη ως τη Βουδαπεστη κ το Λονδινο. Αυτο δεν το καταλαβει ποτε κανενας κωλογαυρος.

Πριν λιγες ωρες ξεκινησαμε να παμε στη λαρισα να στηριξουμε μια ομαδα που ειναι ξεχωριστη.. μια ομαδα που πολλοι εχουμε στηριξει με διαφορους τροπους ολα τα προηγουμενα χρονια κ νιωσαμε οτι γινομαστε κομματι της.. μια ομαδα που βασιστηκε ολα τα προηγουμενα χρονια μεχρι κ σημερα στα παιδια της κ μια ομαδα που καθε μερα τρυπαει το ταβανι της. Μια ομαδα που κουβαλαει τη τρελα του Νικητα. Δεν τα καταφερε χθες στον ποντο να μας φερει εναν τελικο σε μια χρονια που ειναι ηδη η πιο πετυχημενη στην ιστορια της. Στεναχωρια ναι μεγαλη, αλλα οχι σκυμμενο κεφαλι

Κ ενα υστεροφραφο με λιγο πανιωνιο σνομπισμο… απο τους πολλους γαυρους που κυκλοφορουν εκει εξω,παντα προτιμουσα τους οριτζιναλ τους πειραια.. οι απομιμησεις ειναι παντα φθηνες κ για κλαμματα

19 «Μου αρέσει»

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Στα σοσιαλ απο χθες στο βραδυ διάβαζω απίστευτες ΠΑΠΑΤΖΕΣ και ΠΑΠΑΡΙΕΣ!
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Νικητα και όλη την ομαδα, μεσα κι εξω απο το tartaflex, για ό, τι εχει καταφέρει ως τώρα!

Όλοι μας πικραθηκαμε χθες και περισσότερο απ’όλους τα μελη της ομάδας… μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

One step at a time… :heart: :blue_heart:

11 «Μου αρέσει»

Η διαφορά με το φόρουμ ειναι χαώδης…

5 «Μου αρέσει»