Κύπελλο Ελλάδος 2012

Τελευταία στιγμή το αποφασίσαμε! :slight_smile:

L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.

Οταν παίζεις χωρίς πλέι αυτά τα προβλήματα θα βρεις μπροστά σου. Όταν δηλαδή είναι σε κακή μέρα Γκιμπς και Παππάς απλά χάνεις, είτε παίζεις με βάζελο είτε με Νέα Κηφισιά. Ας ελπίσουμε είτε ότι θα αλλάξει ο Γκιμπς με πραγματικό πλέι για να παίξει στο 2 ο Παππάς ή έστω να μην είναι πολλά αυτά τα ματς.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε την πρόβλεψη μου ότι ο Πειν θα αγαπηθεί στη Ν. Σμύρνη - ήδη άρχισε να δείχνει

Πράγατι! Ο Payne φαίνεται ότι θα λάμψει!

Παππας (μαζι με Μπογρη) εσκασε χθες κατα τις 2 μετα τα μεσανυχτα σε μπαρ στη Γλυφαδα και τα υποβρυχια εδιναν κ επαιρναν.
Κατα τις 5 εφυγα, εκει τους αφησα.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΝΩΛΙΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ? :smiley:

Με 3ωρα-4ωρα ειμαι αυτην την εβδομαδα, τουλαχιστον ειμαι τυχερος και πετυχαινω τα μπουμπουκια μας. :wink:
Οπως επισης πετυχα πριν κανα μηνα την 4αδα των Αμερικανων να τρωει σε εστιατοριο Ν.Σμυρνη.

Επιναν για να ξεχασουν την ηττα

για σας ειναι η ζωη

Πάρα πολύ σωστά. Έτσι απλά.

θα με κέρναγε και την τυρόπιτα ο ζερβός που μου χρωστάει εδώ και τρία χρόνια .

Από πότε; Και γιατί παρακαλώ; Δεν ξέρω τίποτα κύριε. Θα τα πούμε στο Αρτάκης όταν με το καλό αρχίσει το πρωτάθλημα.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

Με κανένα επαγγελματία δεν δενόμαστε και κανένα λόγο. Πολύ απλά. Την δουλειά τους αυτοί , την δουλειά μας εμείς.

Αφού μου πήρε 3 χρόνια να σου εξηγήσω πως κάνεις απάντηση με παράθεση, υπολογίζω ότι αν αρχίσω τώρα, το 2019 θα έχεις μάθει να κάνεις και 2 παραθέσεις στο ίδιο μήνυμα. Γιατί έτσι που γράφεις πιο πολύ σαν σχιζοφρενής ακούγεσαι…

Γίνεται δύο παραθέσεις στο ίδιο μήνυμα;;;; Περιμένω να μάθω. Είναι πολύ πρακτικό.

κοπυπαστάδα στην παράθεση

Η κληρωτίδα απέτρεψε τον πρόωρο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδος. Η κλήρωση για τα ημιτελικά έφερε τον κάτοχο Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Φέτος οι ημιτελικοί δεν είναι διπλοί αλλά νοκ άουτ και βάσει προγραμματισμού έχουν οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ ο τελικός έχει οριστεί για τις 17 Φεβρουαρίου σε γήπεδο που θα καθοριστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού που θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Εφόσον περάσουν στον τελικό οι «αιώνιοι», πράγμα που θα γίνει για έβδομη σερί σεζόν, το ματς θα γίνει πιθανότατα ξανά στο Ελληνικό.

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος και την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ καλό.

«Όπως όλοι ξέρουν, οι τίτλοι κρίνονται στα ντέρμπι των δύο αυτών ομάδων. Μεταξύ μας παίζουμε τους τίτλους, δεν είναι κάτι νέο αυτό», δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ χαριτολογώντας για το γεγονός ότι ο Χρήστος Σταυρόπουλος τράβηξε την ομάδα του αντιμέτωπη με την Καβάλα, είπε: «Μάλλον φοβήθηκε».

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος με τη σειρά του είπε: «Κάτι θα ξέρει για να το λέει (γέλια). Για μια ακόμη φορά η κλήρωση ήθελε να μην τα πούμε στα ημιτελικά. Το ματς με την Καβάλα δεν θα είναι εύκολο για μας. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να φτάσουμε στο στόχο μας». Όσο για τον τελικό, είπε: «Είναι ευχή όλων μας να γίνει ένας τελικός σε γεμάτο γήπεδο».

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, μίλησε για το ενδεχόμενο νέου τελικού των «αιωνίων» και τις συνθήκες: «Τυπικά πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα το Δεκέμβριο. Μετά τις γιορτές θα εξετάσουμε τις προϋποθέσεις και στόχος είναι να έχουμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με τις άλλες χρονιές και να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λογική λέει ότι θα είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το ζευγάρι, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν εντάσεις και να πάμε στον τελικό με το καλύτερο δυνατό κλίμα».

βρε αυτη η κληρωτιδα. να αποτρεπει παντα τους προωρους τελικους ρε παιδι μου.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ!

Για την απώλεια του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο, προσωπικά, δεν μου λέει τίποτα. Είναι κάτι που έχει απαξιωθεί και πρέπει να καταργηθεί. Είτε το παίρνεις, είτε το χάνεις, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν έχει καμία σημασία. Το ίδιο θα έλεγα κι αν νικούσαμε την περασμένη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα».
Αυτά είχε να μας πει ο Βασίλης Σπανούλης.
Μεγάλε αν δεν σου αρέσει μη συμμετέχεις και μη κάνεις το παν να το πάρεις εσύ και η παρέα σου με μαγικά του γεροντα έτσι ώστε 7 χρόνια τώρα να παίζετε οι δύο σας στο Ελληνικό.Και μη μιλάς στον Γαύρο γιατί όσο σπουδαίος παίκτης και να είσαι , λες μαλακίες αναπόφευκτα. Μόνο δύο άτομα έχουν εκφράσει την ίδια αυτή άποψη. Και τα δύο σε εφημερίδες που μυρίζουν ψάρι όταν υπηρετούσαν τους ψαράδες. Εσύ και ο Ιωαννίδης. Κατά τύχη και οι δύο σας όταν το χάσατε. Δεν σου φταίω εγω αν οι πλούσιοι επιλέγουν να κατεβάσουν στρατούς για να το πάρουν οπωσδήποτε και μετά ένας απο τους δύο να λεει βλακείες, ο χαμένος πάντα. Δεν μπορεί ο Βασιλακόπουλος να δώσει δύο κύπελλα. Αν μπορούσε θα το έκανε. Εδω 10 χρόνια τώρα έχει αποκλείσει όλους τους άλλου έτσι ώστε μία ο ένας μία ο άλλος να το παιρνει. Περίμενε του χρόνου και μην αλλάξεις πάλι φανέλα και θα το πάρεις.
Φαιναλ φόρ ή έϊτ δεν θα γίνει μη φοβάσαι. Ούτε θα κληρωθείτε αντίπαλοι πριν τον τελικό. Ετοιμάσου λοιπόν στις 20/02/2014 για τον τελικό στο Ελληνικό και για να μην κουράζεσαι κράτα τις φετινές δηλώσεις ατόφιες . Θα σου χρειαστούν.

Του τα’χωσα κι εγώ αλλά σε άλλο φόρουμ. Νεόπλουτος βλαχάκος χωρίς κανένα σεβασμό σε θεσμούς που υπήρχαν πριν καν γεννηθεί.

Να σηκωθούν να φύγουν οι ομάδες σας!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;; Για κανα Γαύρο είναι να μιλάει! Σιχαμένοι!