Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011

Άμα περνάγαμε στο κύπελο ανεξαρτήτου κλήρωσης, με τους παίκτες που έχουμε και την φυσική κατάσταση στην οποια βρίσκομαστε το πιο πιθανό είναι να βρισκόμασταν κάτω απο την Λάρισα…

με τετοια ομαδα το κυπελλακι τοχαμε σιγουρο!

στο τσακ μας γλυτωσαν εχε χαρη που δεν θελαμε να το παρουμε λολ

Εννοειτε, αφου οι μισοι παικτες μας θα ειχαν πεθανει απο την υπερκοπωση…
:slight_smile:

Υπερκόπωση είναι καλή περίπτωση, μάλλον θα έκαναν (κι άλλη?) οικονομία δυνάμεων και θα μας είχαν σπάσει το στομάχι μια ώρα αρχίτερα.

και μενα ρε συ αυτη την εντυπωση μου δινουν οτι κανουν οικονομια δυναμεων…ειδικα οταν μαρκαρουν με τα ματια!!! Και καλα απο το Φανουρη το περιμενεις γιατι απεχθανεται την σωματικη επαφη, οι αλλοι ομως γιατι?

ο ορος ‘‘οικονομια δυναμεων’’ δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα.
με κυπελλο ουεφα του χρονου,κυπελλο ελλαδος και διεκδικηση πρωταθληματος
τα παιδια προσπαθουν απο τωρα να μπουν στο κλιμα των πολλων και δυσκολων παιχνιδιων που εχουν μπροστα τους τη νεα σεζον…

Καλα εκανα τι μακακια και ειδα το κερκυρα ηρακλης, και οι δυο δεν βλεπονται, προκριθηκε στα πεναλτυ η κερκυρα, 0-0 το παιχνιδι.

Βλεποντας τους, δηλωνω οτι δεν αξιζουμε να πεσουμε, οσο χαλια ομαδα και αν εχουμε υπαρχουν χειρωτερες, ας ενισχυθουμε με πραγματικους παικτες εκει που ποναμε και το παλευουμε, ειναι κριμα σε ενα πρωταθλημα που βασιλευουν οι μονοφθαλμοι ναμαστε οι τυφλοι.

το βάζω εδώ μιας και πρόκειται για παιχνίδι κυπέλλου.
είδα κάτι βιντεακια από αυτα που έγινα στην τούμπα.
προφανώς τα είδατε κι εσείς οπότε δε θα σχολιάσω τα γεγονότα αλλά θα ρωτήσω το εξής:
αν βγει ο σαχα τώρα και κάνει μια ωραιοτάτη μηνυσούλα και πει ότι εμένα με κάψατε με το καπνογόνο και μου κόβετε τη μπάλα. ζητάω λοιπόν αποζημίωση τόσα π.χ. όσα λέει το συμβόλαιό μου θα έχει άδικο ; και να τους κυνηγάει για να βγάλουν απόφαση άμεσα.
οι δικαστές τώρα θα κάνουν τη κότα ή θα δείξουν τον ίδια “ζήλο” όπως έκανα με το ριέρα και το μήτρογλου ;
μηπως επειδη είναι μπαοκ θα πούμε έλα μωρέ χωρίς κόσμο 2 αγωνιστικές και είμαστε εντάξει. άντε και ένα πρόστιμο 100.000 που θα κάνει έφεση ο μπαοκ και για να μης τραβάτε τώρα που ανοίγει κι ο καιρός δώστε εκεί 5-10 χιλιαρικάκια και είμαστε κομπλε

Παρα πολυ καλη επισημανση φιλε kostas P’‘’‘μΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ’‘’‘ΑΧ ΡΕ Ελλαδιτσα’''θειο

Με την Μ.Γ.(Μετά Γενάρη) ομάδα,αν περνούσαμε το μεγαθήριο του Διαγόρα Ρόδου,εμείς θα είμασταν τελικό με τα χανούμια τώρα κατα 99%.