Κύπελλο Ελλάδος 2010-11

Το μυστικό του αγώνα είναι οτι ζήτησα απο το καραφλοδαίμονα το Μοιράλη να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς παρατάσεις και λοιπά, γιατί είχα φτασει στα όρια μου με την υγρασία και το κρύο. δεν εισακούστηκα αλλά σίγουρα ο Γκάνκ που ήταν αυτήκοος μαρτυς, μου έκανε το χατήρι και σούταρε πάνω στο Γαλανίδη.
Ωραίο ματσάκιον, ακόμα καλύτερα που κερδίσαμε.
Συμπονώ το Βολτυράκη. Εδώ πήρε κάρτα κίτρινη στο α οκτάλεπτο γιατί το μόνο που έκανε ήταν να ψέλνει παίκτη αφού είχαμε επιτύχει γκολ, προφανώς ο Σκαλοχωρίτης είχε πονοκέφαλο και δεν άντεχε τις φωνές.Το “μπροστά στα μάτια σου” ήταν και το σημείο τήξης ανάμεσά τους οπότε και πήρε την κόκκινη.
Ολα καλά, αν και το 5-2 του γ οκτάλεπτου προμήνυε καλύτερο και ευκολότερο τέλος.

Κάβλααααααααααααααααα! Σούπερ πανθήρια!

Αν δεν έκαναν τόσο καλή εμφάνιση Μπεριστιάνος, Κοκκινάκης, Θωμάκος (εκτός από τους κλασικά καλούς Μουρίκη Μιράλη) δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίζαμε τέτοια κόντρα διαιτησία.

Ο Γαλανίδης στην αρχή τα ρούφαγε όλα (αν και ήταν καλά σουτ τα περισσότερα) μετά ανέβηκε και μπορέσαμε να το γυρίσουμε. Συνεχείς εναλλαγές στο σκορ που δεν φαίνονται από τα σκορ 8λέπτων.

Τρελός στατιστικολόγος ο vardos.

Τι να πω κι εγώ. Η δικιά μου είναι από την Ολλανδία. Περιττό να σας πω ότι δεν φοράει παντόφλες… :sunglasses:

Ντακουνι;;;θειο

Kαι επειδή είμαι γυναίκα ήρθε η ώρα να μου να ρίξω παντόφλα σε αυτούς με την ανάλυση των γυναικών τους.. πλακίτσα :d

κρίμα που η αυτή γρίπη δεν με άφησε να παω και να δω αυτή την ομάδαρα του πόλο απο κοντά. είχαμε κόσμο?
πολλά μπράβο στην ομάδα! και σκορδα!
καταλαβαίνω την αγανάκτηση του προπονητή μας, ελπίζω όμως να ηρεμήσει και να μείνει στην ομάδα.

Τσόκαρο … Ολλανδικό !!!

(…αν ήταν Ολλανή :sunglasses: :sunglasses::cool :slight_smile:

Πλάκα κάνουμε κι εμείς. Μην μας παρεξηγήσεις. Απλώς τις τελευταίες μέρες έχει μια εμμονή ο vln με παστίτσια, παντόφλες κλπ.

Άσε κατάλαβα…

και για δεύτερη τιμωρία kroketten και frikandellen με γαλατάκι για μεσημεριανό

Ευτυχώς για εμένα αυτά είναι αρκετά μαλακά…

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

Διευκρινιστικότατος ΚΑΙ γρήγορος !!!

Αυτό όμως σου ξέφυγε …

Μιά φάση σε 2 φωτό, με Μουρικη και Βουλγαράκη

Θωμάκος σε οργάνωση επίθεσης

Γκολ από Μοιράλη

Γκολ απο Μουρίκη κι όπως λέει ο βάρδος απο “θφ”

Πρόκριση του Πανιώνιου στη μάχη του Λαιμού

Ο Πανιώνιος κέρδισε στη Βουλιαγμένη την τοπική ομάδα με 12-11 και προκρίθηκε στον φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Το μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης είχε δραματική εξέλιξη και είχε για πρωταγωνιστή της τελευταίας στιγμής τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο 36χρονος παίκτης πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ του αγώνα, με το νικητήριο να επιτυγχάνεται στην κόντρα 1:58 πριν από το τέλος.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα η Βουλιαγμένη έχασε μοναδική ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην παράταστη, καθώς στην ίδια φάση έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών, αλλά ο Σέρβος Σλάβκο Γκακ, που μέχρι τότε είχε πετύχει τέσσερα γκολ οκτώ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, αστόχησε.

Η Βουλιαγμένη, λίγο νωρίτερα είχε γυρίσει το παιχνίδι, καθώς έχανε 9-7 στο τέλος της γ’ περιόδου, αλλά βρέθηκε να προηγείται 10-9 στις αρχές του 4ου οκταλέπτου. Ο Σλάβκο Γκακ έδωσε για τελευταία φορά την πρωτοπορία στη Βουλιαγμένηε με 11-10 (3:27), καθώς ακολούθησαν τα δύο γκολ από τον Κώστα Κοκκινάκη για το 11-11 στον παίκτη παραπάνω (2:44) και στην κόντρα στο 1:50 πριν από το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-5, 4-3

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Γκακ 4, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 1, Κουρλιάφτης 1, Βουλγαράκης 1, Κουρλιάφτης 1, Γούνας 1.

Πανιώνιος (Βολτυράκης): Μπεριστιάνος 3, Μιράλης 3, Θωμάκος 2, Κοκκινάκης 2, Χατζηγούλας 1, Μουρίκης 1.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Μάκης , την τελευταία επίθεση την έπαιξε η Βουλιαγμένη με 2 παίκτες παραπάνω , μου θυμίζει το μπαράζ με την Γλυφάδα πριν από χρόνια , που βάζαν στοιχήματα οι διαιτητές ότι θα πέσουμε και σε εκείνο το παιχνίδι σκοράραμε στην τελευταία επίθεση με 2 παίκτες λιγότερους και την μισή ομάδα αποβλημένη με 3 φάουλ. Έλεος ρε κοράκια , δεν σταματάει το πόλο στον Ολυμπιακό , αφήστε ελεύθερη την προσπάθεια της τελευταίας ομάδας του πόλο να κρατήσει το άθλημα ζωντανό .

μπράβο ρε ομαδάρα

λέω μήπως στο τέλος μαϊου στην κάλυμνο θα είναι η δεύτερη κούπα για φέτος!!
πάμε γερά

(όσο για το άλλο θέμα θα το φέρω σιγά σιγά… αφού θα έχω και βοηθούς αλλά για καλό και για κακό θα αγοράσω κι ένα κράνος :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

κι ο παρατιθέμενος τρόπος κατανάλωσης σφηνακίου από την Ολλανδία μας έρχεται πάντως…

Μικρα ισως ενδιαφεροντα
Τα τελικα θα ειναι 27 28 μαιου παρασκευη σαββατο
Το καραβι, τωρα ειναι ενα, ο διαγορας στις 15 ωρες περιπου με 50 ευρω πανε με 3 δρομολογια την εβδομαδα με επιστροφη τριτη δεν πολυ βολευει και ισως τοτε να εχουν αλλαξει και τα δρομολογια.
Τα αεροπλανα
Η Aegean δεν εχει καλυμνο, εχει κω και απο εκει ενα σκαφος σε μια ωρα φτανεις καλυμνο, τα δρομολογια βγαινουν, αρκει να μην εχει απαγορευτικο, υπαρχουν κατι λιγα σε προσφορα στα 85 ευρω πανε και ελα και 50 το σκαφος, αλλα τα φυσιολογικα ειναι 155 και 50 το σκαφος.
Υπαρχει και η ολυμπιακη με πτηση για καλυμνο στα 180, λογικα βολευει εχει 2 πτησεις οπως και αλλη εταιρεια, αυτα.

κατι αλλο βασικο..εισητηρια??περσι αν θυμαμαι σωστα πηγαν λιγοι κ καλοι συρο γιατι τα εισητηρια ειχαν παει σε τοπικους συνδεσμους..

Στο gtp.gr έχει τα καραβίσια δρομολόγια

Το Μαστιχάρι είναι πιο κοντά στο αεροδρόμιο απ’ ότι το λιμάνι της Κω

Επίσης καλή περίπτωση είναι να πάει κανείς απο τη Λέρο.
Καράβι δεν είδα, αλλά η Ολυμπιακή έχει καθημερινό δρομολόγιο.
στη λέρο να βρείτε και τον τρελλό το δημητρακόπουλο
και τον Πανιώνιο Λέρου…

για καράβι είναι πολλές οι ωρες. βεβαια, το καλό είναι πως ταξιδεύεις νύχτα οπότε λιώνεις στον ύπνο και δε σου φαίνεται μακρινό. κάλυμνο φτάνεις γύρω στις 06:30 πρωί. προς τα πίσω φεύγει πάλι βράδυ και είσαι κάπου 12 - 13:00 εδω στη γαυροφωλιά.
για το αεροπλάνο για κάλυμνο είναι κομμάτι πιασοκωλέ αφού έχει περίπου 180 ευρά(για μένα είναι πολλά) σκάρτη ώρα και το αεροδρόμιο είναι κάμποσο μακριά από την πόλη (πόθια) πάνω στο βουνό. ναι πάνω στο βουνό στην κυριολεξία!!!
πιο καλά είναι αεροπλάνο για κω και από εκεί με καραβάκι για κάλυμνο.
με τη δεύτερη λύση παρόλο που φαίνεται ταλαπωρία δεν είναι καθόλου. τα λεφτά είναι λιγότερα από τα μισά σε σχέση με απ’ευθείας πτήση για κάλυμνο, από κω φεύγουν συνέχεια καραβάκια οπότε αποκλείεται να ξεμείνει κανείς.
το γήπεδο είναι σχετικά κοντά. σαν να πας από την πλατεία όλη τη βενιζέλου μέχρι λίγο κάτω από την εκλησία της αγ.παρασκευής. βέβαια γι’αυτούς χρειάζεται μηχανάκι αφού δεν περπατάνε ΠΟΤΕ μόνο μηχανάκι.
για νησί οι εγκαταστασεις είναι καλές.ποδόσφαιρο με χορτο,μπασκετ κλειστό και δίπλα πισίνα. ελπίζω πάντως να έχουν βάλει extra κερκίδες γιατί δε χωράει πάνω από 300-400 άτομα.

ποιός είμαι ρε παιδί μου ο χρυσός οδηγός ; :stuck_out_tongue:
για άλλες πληροφορίες λέτε

ρε φίλε κάνε μας τη χάρη! :slight_smile:
αυτό ήταν ένα από τα αστεία των κωλοφάνταρων όνταν ήμαστε στην Κω… τι ωραία που είχα περάσει! Πάμε γερά Πανιωνάρα μου για το κύπελο!

Ε όχι, λοιπόν, ήταν η μόνη μου ευκαιρία να δω Πανιώνιο φέτος και ο λόγος για τον οποίο έρχομαι είναι γάμος στις 28 του μήνα στην Πάρο. Έλεος πια με εμένα και τον Πανιώνιο.

Τη μια σεζόν κατεβαίνω και πέφτει ο πετροπόλεμος στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό (αναβολή), την άλλη παίζουμε στη Ξάνθη και την τρίτη στο Καυτατζόγλειο. Το κλασικό, δε, είναι να πετάω τις μέρες των εντός έδρας αγώνων…