Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018

Κι αυτό το φαινόμενο που λες εμφανίστηκε στην γαμωτσακιρικη εποχή. Κοινώς “την πίστεψαν” πολλοί και δεν λένε να πατήσουν γη ακόμα. Όσοι έρχονται δηλαδή ακόμα στο γήπεδο από αυτούς , γιατί για κανά φβ είναι μόνο.

Ατάκες κοπυ-πειστ από λεξιλόγιο μεγαλορεπορτερ του ποκ , μόνιμο κράξιμο στον προπονητή , ειδικά φέτος που είναι έλληνας και αντιεμπορικός και από ουσία τίποτα.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kominis-sti-rebans-aek-olumpiakos/3497441
21:45 Λαμία-Πανιώνιος
Σιδηρόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Ακρίβος)

https://www.panioniosfc.gr/2018/02/06/η-αποστολη-για-τον-αγωνα-κυπελλου-στη-λ/
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τη Λαμία.

Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος
.

Για τους εκτός μπανανίας το δείχνει εδώ: http://www.laola1.tv/en-int/livestream/lamia-fc-panionios-fc-len

Για τους εντός πάλι το δείχνει εκεί απλά πρέπει να κατεβάσετε ένα add-on και να πειράξετε την IP σας για να φαίνεται ότι μπαίνετε στη σελίδα από άλλη χώρα.

και του χρόνου ///…

θα γινει κερκιδα 2-τουλαχιστον-νεοσμυρνιωτων στο βελγιο αποψε

Προφανώς και όταν δεν έχεις στόχο δεν έχεις και το κίνητρο να κατακτήσεις κάτι. Κατά τα άλλα η ιστορία με τον Μασούντ έχει αρχίσει και κουράζει και πλέον αγγίζει τα όρια της εμμονής. Εντύπωση μου κάνει ότι ενώ όλοι αναγνωρίζουμε την ποιότητα αυτού του παίκτη ΔΕΝ έχουμε μπει στον κόπο να συζητήσουμε μπας και συμφωνήσουμε στο πασιφανές ότι ο παίκτης ΔΕΝ γούσταρε πλέον και το έδειχνε συνέχεια με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Και μάλλον δεν γούσταρε ακριβώς διότι (αν κρίνω και από τις τελευταίες εμφανίσεις όλων σχεδόν των παικτών) όπως σωστά λέτε, ΔΕΝ έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Πήγε λοιπόν στην ΑΕΚ (με ολίγον πλάγιο βέβαια τρόπο, αυτό ενόχλησε λίγο) και η πρώτη δήλωση που έκανε ήταν (περίπου) ότι “ήρθα για να κάνουμε μεγάλα πράγματα”. Γιατί δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο στον Πανιώνιο; Ρητορικό το ερώτημα προφανώς! Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα αλλά μακάρι το παλικάρι να εκπληρώσει τους στόχους του, ελπίζω όχι εις βάρος του Πανιωνίου βέβαια και μάλιστα στο κύπελο.

Τώρα σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, κρίνοντας από τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις από το τέλος του 2017 αλλά και στον νέο χρόνο, εγώ ΔΕΝ είμαι πολύ αισιόδοξος και αυτό διότι η ομάδα έχει φανερά αγωνιστικό πρόβλημα:

1ον) Ανυπαρξία στον επιθετικό τομέα από το σύνολο σχεδόν των “δημιουργικών” μέσων. Μην σας ξεγελάνε τα ομολογουμένως πολύ όμορφα (αλλά με σταγονόμετρο) γκολ π.χ. με ΠΑΟ, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Λαμία, κλπ τα νούμερα λένε ότι ναι μεν η απουσία του Μασούντ ως de facto 10αριού ΑΡΧΙΚΑ λειτούργησε θετικά αλλά στην συνέχεια κανένας από τους μέσους δεν θέλει να πάρει πρωτοβουλίες και να σπρώξει την ομάδα μπροστά. Αν μάλιστα δείτε έχουμε πέσει πολύ στις τελικές και αυτό είναι πρόβλημα.

2ον) Εξακολουθούμε και είμαστε επιρρεπείς στο αμυντικό λάθος, συνολικά, δηλ. ασχέτως ποιός παίκτης το κάνει. Η άμυνα γενικότερα δείχνει σημάδια ασυνενοησίας και ο μόνος που συνεχίζει και είναι σταθερή αξία είναι ο …φουκαράς ο Κότνικ αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ειδικά αν είναι ο τερματοφύλακας. πάντως ο τρόπος που χάσαμε από Λειβαδιά (εκτός) και Γιάννενα (εντός) για μένα ήταν επιεικώς απαράδεκτος.

3ον) Παρατηρείται αδυναμία στην διεκδίκηση της μπάλας, σαν να λέιπει ο …“τσαμπουκάς” και σχεδόν ποτέ δεν κερδίζουμε τις 50-50 μπαλιές, τα διωξίματα από την άμυνα δύσκολα καταλήγουν σε παίκτη μας, γυρνάμε πολύ εύκολα την μπάλα πίσω ακόμα και στο τέρμα με την παραμικρή πίεση, και τέλος με ελάχιστες εξαιρέσεις (π.χ. το γκολ στο 1ο παιχνίδι με την Λαμία) η ανάπτυξή μας είναι αργή, και αναλώνεται σε φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας λίγο πάνω από το κέντρο χωρίς ιδιαίτερη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Εντύπωση μου έκανε πόσο εμφανέστατα πιό δυναμικοί ήταν οι μέσοι της Λάρισας στο πρόσφατο παιχνίδι, άσε που συνέχεια είχαν βοήθειες και έπεφταν και δύο μαζί πάνω στην μπάλα.

Υποτίθεται ότι αυτοί που ήρθαν, ήρθαν για να καλύψουν κενά, αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανέναν να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ηγετικό ρόλο στην ομάδα, με αποτέλεσμα όχι να μην έχουμε κλείσει καμμία τρύπα στο ρόστερ αντιθέτως προστέθηκαν και άλλες δυσλειτουργίες.

Τέλος πάντων, το κίνητρο ΣΗΜΕΡΑ είναι η πρόκριση, μακάρι να δούμε έναν ψυχωμένο Πανιώνιο με στόχο την πρόκριση. Εκτός κι αν έχουν ήδη συμβιβαστεί με το γεγονός ότι η πρόκριση στον τελικό είναι μάλλον όνειρο θερινής νυχτός, αλλά που ξέρει κανείς, μπορεί να τύχη να συνεχίσει να μας ευνοεί στην κλήρωση.

Εύχομαι καλή μας επιτυχία και με το καλό η πρόκριση.

:slight_smile:

WHAT??? Πλάγιος τρόπος το παρακάλι μας να τον πάρει το ΑΕΚ;

Για εμένα πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία πως απλά δεν είχαμε τα λεφτά να τον κρατήσουμε εφόσον δεν θα παίρναμε λεφτά για συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Διαφωνώ με τον τρόπο που ‘τον φύγανε’ αλλά συμφωνώ με την πολιτική οικονομικής πειθαρχίας της διοίκησης.

Έχει κουράσει η υπόθεση του Μασούντ και επειδή αφενός η συζήτηση θα βγει εκτός θέματος, που είναι το κύπελλο και αφετέρου η ομάδα σε λίγη ώρα παίζει έναν πολύ σημαντικό αγώνα, προτείνω να μη συνεχιστεί αυτή η συζήτηση για τον Μασούντ.

Αγωνιστικά: Σαντάνα βασικός , Ντουρμι σε μεγάλη μέρα.

Αν κάποια στιγμή γίνει εξέταση στον Σταυρόπουλο και βρεθεί θετικός σε χρήση ναρκωτικών/αντικαταθλιπτικών , να αθωωθεί γιατί όλοι αυτό θα κάναμε στη θέση του , αν παίζοντας τόσο σταθερά μας έπαιρνε τη θέση ο Γκιοατά για να κάνει αυτά που έχει κάνει.

Το έγραφα και τις προάλλες και το είδα σήμερα στην πράξη να συμβαίνει. Το μόνο που μας λείπει είναι το κίνητρο. Τίποτα άλλο.Όλες οι γκρίνιες , όλες οι μαλακίες ξεχνιούνται αρκεί να υπάρχει ένα όνειρο μπροστά μας. Όνειρο δύσκολο , με ελάχιστες πιθανότητες αλλά υπάρχει.

Πάμε μέχρι τέλους μωρή αρρώστια!!

Καυλα σκετη τελεια παυλα… σκαισκανερ μολις βγουν οι ημερομηνιες. Η χρονια ειναι πετυχημενη ηδη, αν μας κατσει κ μαδηθουν μεταξυ τους τς κοτοπουλα μιλαμε για το παιχνιδι της 20ετιας. Αλλα κ οποιος κ να κατσει ημιτελικος ειναι κ ολα γινονται. Στα θετικα οτι παρα τα χαλια μας τελευταια δυσκολα χανουμε. Ακομα κ απο την κοτα δυσκολα χασαμε κ απ τα γαυροειδη οπως χασαμε. Μακαρι ο σημερινος μας αντιπαλος να ειναι ετσι κ το σκ γτ αυτο εκτος απο καθοριστικο για τη βαθμολογια θα δωσει κ ψυχολογια..

Υγ1. Θα ναι πολυ κριμα να χασουμε κ τον ντουρμι οπως τους προηγουμενους
Υγ2. Η κερκιδα σημερα γαμησε
Υγ3. Το την κουπα θα σηκωσουμε ειναι γκαντεμοσυνθημα

Βαμος μωρη μπααααααααρτσα

5η Φάση (Ημιτελική)
1η αγωνιστική: 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018
2η αγωνιστική: 17-19 Απριλίου 2018
Κλήρωση Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00

Το “παρακάλι” φίλε animator είναι καθαρά θέμα ερμηνείας. Εσύ λές έτσι ο άλλος λέει αλλιώς και πραγματικά το κουράσαμε. Εγώ έχω πει ότι για το μόνο που δεν έχει τολμήσει κανείς από τους “μασουντικούς” να μιλήσει είναι -αντικειμενικά- για την διάθεση και στην τελική την προσφορά του στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό με την Μακάμπι. Εγώ δεν θυμάμαι να έκανε ένα παιχνίδι της προκοπής εκτός από την …κωμωδία με την Λάρισα, όπου εκεί και εγώ θα έβγαινα MVP αν έπαιζα.

Ο Μασούντ ενώ είναι παίκτης υψηλού επιπέδου εμένα προσωπικά δεν με κέρδισε σαν προσωπικότητα (εννοείται μέσα στο γήπεδο) διότι έβγαλε πολλά νέυρα και στο τελικό λογαρισμό ζημίωνε την ομάδα διότι κόστιζε αρκετά αλλά δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Επαναλαμβάνω αυτό δεν το συζητάει κανείς και είναι προφανής ο λόγος, διότι ΟΥΔΕΙΣ δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά ο Μασούντ άξιζε το μεροκάματό του. Η πλάκα είναι ότι και στην ΑΕΚ που τον έχω δει τα τελευταία 3 παιχνίδια δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα.

Τώρα το πώς τον έφυγε η διοίκηση δεν με αφορά διότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα. Αυτό που ξέρω όμως από φίλους μου που είναι κοντά στα πράγματα αλλά και από το ρεπορτάζ που έπαιζε είναι ότι εδώ και μήνες είχε αποφασιστεί να πάει στην ΑΕΚ και απλώς ψάχνανε όλοι τον τρόπο. Πάντως από την στιγμή που συμφωνούμε με την “πολιτική οικονομικής πειθαρχίας της διοίκησης” τα πολλά λόγια περιττεύουν.

Σημασία έχει ότι σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στην Ν. Σμύρνη κάναμε μια καλή (όχι μεγάλη) εμφάνιση και πήραμε την πρόκριση. Αποκτήσαμε λοιπόν (εύχομαι) το κίνητρο καθώς ο στόχος πλέον είναι η συμμετοχή στον τελικό κυπέλου κάτι που με μια ευνοϊκή κλήρωση είναι μέσα στις δυνατότητές μας, ακόμα κι αν η ομάδα έχει ακόμα εμφανείς αδυναμίες και ελλλείψεις.

Αυτή όμως ίσως να είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου: Να προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό με το υπάρχον “υλικό”.

Καλό υπόλοιπό βδομάδας και τα λέμε πάλι με Λαμία την Κυριακή (νομίζω :wink: .

5η Φάση (Ημιτελική)
1η αγωνιστική: 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018
2η αγωνιστική: 17-19 Απριλίου 2018
Κλήρωση Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00

Σας αγαπάω όλους ένα προς ένα!
R
E
S
P
E
C
T

ΥΓ:Γκρινιάξτε λίγο ακόμα

Νομίζω αν αποκλειστεί η κότα από τη Ντιναμο θα αλλάξει αυτό το πρόγραμμα. Έχουν αφεθεί κενές οι Τετάρτες που έχει ευρωπαικές διοργανώσεις.

Είναι τεράστιο το κενό μεταξύ των δύο ημιτελικών.

Φοβερή κερκίδα!

Οπως θα έγραφε το Φως της Σμύρνης αν υπήρχε: Φιορίναρος! Μεγάλη εμφάνιση ο Στρατηγός-Κιθαρίστας, θυμηθήκαμε μετά απο δύο χρόνια ότι και τα αμυντικά χαφ ποδοσφαιριστές είναι, μπορούν να τριπλάρουν και να δώσουν πάσα στην ίδια φάση. Σε αντίθεση με την αίσθηση οτι η Λαμία θα αφήσει το ματς (που ήταν εντελώς λανθασμένη αφού έχουν σχεδόν οριστικά σωθεί), μια χαρά με βασικούς κατέβηκαν, αλλά ο Ντούρμι ο Εκδικητής τελείωσε το ματσάκι νωρίς. Μετά το 0-1, το παιχνίδι θύμιζε εκείνο στη Γκόριτσα.

Τώρα ας ενώσουμε τις προσευχές μας με εκείνες των Λαρισαίων, ελπίζοντας σε μία δίκαιη μεταξύ μας κλήρωση.

ΥΓ Χρηστάρα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.

Γιατί ρε μια χαρά παίζει ο Σαραμαντάς όταν η μπάλα είναι στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Αχ πως στρώνει η ομάδα όταν παίζει έστω ένα χαφ που ξέρει τα βασικά…

Κατά τα λοιπά όποτε χρειάστηκε ο Ντουρμισάι το καθάρισε.

Ελπίζω και το Σάββατο να υπάρχει η ίδια διάθεση και να μην έχουμε ξεμείνει από δυνάμεις.

Κούγια Κούγια είσαι εδώ;

Μπράβο στην ομαδάρα μας! Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.
Υπάρχει κάπου το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ? Δεν το βρίσκω