http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/etoimos-gia-thn-eksormhsh-sthn-krhth-o-siwphs.4395976.html
Ο Μανώλης Σιώπης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τα επόμενα δύο παιχνίδια.
H πενθήμερη εξόρμηση του Πανιωνίου στην Ανατολική Κρήτη για τα παιχνίδια με τον Κισσαμικό (Κύπελλο) και Πλατανιά (πρωτάθλημα) θα γίνει με τον Μανώλη Σιώπη παρόντα.
Ο νεαρός αμυντικός χαφ πήρε εξιτήριο την Δευτέρα από το νοσοκομείο καθώς ξεπέρασε την ιογενή γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρήσε τις προηγούμενες ημέρες και η οποία του στοίχισε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή του Πανιωνίου θα αναχωρήσει την Τρίτη και για να αποφύγει τις περιττές μετακινήσεις θα επιστρέψει το Σάββατο αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.
Εννοείται ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει και το αναμενόμενο ροτέισον για να φρεσκάρει την ομάδα του.
Ξερουμε να το δειχνει ο ΟΤΕ γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι…
είδα αυτό:
COSMOTE SPORT 1 HD
Κισσαμικός - Πανιώνιος
Σε ευχαριστω πολυ!
http://www.a-sports.gr/articles-129992/thn-tetarth-to-kissamiko-paniwnio.htm#.WEV55-aLSUk
Η ΕΠΟ ενημέρωσε για το πότε θα διεξαχθεί το ματς του Κυπέλλου που είχε αναβληθεί
Δεύτερο… σπίτι του θα κάνει τα Χανιά ο Πανιώνιος, ο οποίος πήγε εκεί την Τρίτη (29/11) για το ματς με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο και παρέμεινε λόγω του αγώνα που είχε το Σάββατο (3/12) με τον Πλατανιά για τη Σούπερ Λίγκα.
Ο αγώνας του Κυπέλλου υπενθυμίζεται πως αναβλήθηκε λόγω της κάκιστης κατάστασης στην οποία βρισκόταν την Τετάρτη (30/11) ο αγωνιστικός χώρος από την έντονη βροχόπτωση.
Τελικά η ΕΠΟ ενημέρωσε πως το ματς του Κυπέλλου θα γίνει τελικά την Τετάρτη (7/12) στις 15.00. Ανακοίνωση δεν έχει βγει, αλλά αυτή έγινε έμμεσα με την Ομοσπονδία να εμφανίζει τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα στο πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν ούτως ή άλλως η επικρατέστερη ημερομηνία γιατί έπρεπε να ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου μιας και σε μία εβδομάδα θα έχουμε την 3η.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/oristike-i-3i-agwnistiki-tou-kupellou-sti-nea-smurni-to-apollwn-smurnis-panathinaikos/3247570
3ος όμιλος
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
ΟΦΗ-Ηρακλής (19:30, Γηπ. «Θ. Βαρδινογιάννης»)
[B]Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός (19:30, Γηπ. Νέας Σμύρνης) [/B]
Φοβάμαι ότι θα έχουμε ωραία σκηνικά,από αυτά που είχαμε στο Μπάσκετ Γυναικών,την Πέμπτη…
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης (37’ Τασουλής), Κόρμπος, Σαββίδης (46’ Μπεν), Μασούντ, Ολαϊτάν (74’ Μασούρας), Φούντας, Ενγκόγκ
Βασικά παιδάκια, αν διαβάζει κανένας σας εδώ μέσα.. Και όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ αγαπούλες μου…
http://www.panionianea.gr/2016/12/blog-post_29.html
Απογοητευμένος ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την ήττα της ομάδας με το… βαρύ 3-0 από τον Κισσαμικό, χαρακτηρίζοντας την «ντροπιαστική»!
Αναλυτικά όσα είπε για το ματς Κυπέλλου στο Μάλεμε:
«Για εμάς δεν είναι καλή ημέρα, είναι μία δύσκολη ήττα και θα την χαρακτήριζα και ντροπιαστική. Μέσα από την καρδιά μου από την πλευρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί όντως σήμερα, ό,τι και να γινόταν μέσα στο παιχνίδι ήταν ένα πάρα πολύ βαρύ σκορ και δεν νιώθουμε καλά και πρώτος απ’ όλους εγώ.
Για το παιχνίδι σχεδιάζαμε να βάλουμε γκολ και θέλαμε να είμαστε μπροστά, ξέραμε περίπου πώς παίζει ο Κισσαμικός, αλλά δεν μας πήγε απολύτως τίποτα. Αυτό που με στεναχωρεί και για το οποίο είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνουμε κλασικές ευκαιρίες.
Σίγουρα στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ απλό, αν θέλεις να κερδίσεις δεν πρέπει να δεχθείς γκολ και πρέπει να βάλεις εσύ γκολ.
Πρέπει να γυρίσουμε, να ηρεμήσουμε αυτές τις ημέρες, να μιλήσουμε μεταξύ μας και από εκεί και πέρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος».
Ε βέβαια, ποιός σκάουτερ-ρουφιάνος του ποκ θα σας δει στα βοηθητικά του Πλατανιά, που έχει για έδρα ο τίμιος Κισσαμικός.Αν δεν παίζετε με ποκ γιατί να κοπιάσετε ,γιατί να ιδρώσετε ,στο κάτω κάτω ποιο το συμφέρον;Eλα ντε ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ;;;; Y.Γ Καριόλια έχετε μήνυμα,ή κερδίζετε την Κυριακή εμφατικά και ζητάτε γονατιστοί συγνώμη για το σημερινό κάζο με το ψαροχώρι ή πούλο όλοι από την ομάδα και καλά άλματα στο ποκ…
![]()
http://www.panionianea.gr/2016/12/blog-post_22.html
Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου εκ μέρους του ίδιου και των συμπαικτών του ήτησε ο Γιώργος Μασούρας.
Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Ιστορικού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, για τη σημερινή εικόνα της ομάδας. Βγήκαμε έξω από έναν θεσμό, όπου παραδοσιακά ο Πανιώνιος καταφέρνει πολλά πράγματα, αλλά όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει μέσα στο γήπεδο υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα.
Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα, θα δώσουμε τα πάντα για μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, όπως πέρσι, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
http://www.panionianea.gr/2016/12/blog-post_15.html
Την μεγάλη αξία της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο τόνισε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Κισσαμικού:
«Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει κάνει ο Κισσαμικός σε επίσημο παιχνίδι, πρώτη φορά νομίζω σε αυτά τα χρόνια κερδίζει μία ομάδα της Super League. Είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ από την προσπάθεια όλων των παιδιών, θα ήμουν ανόητος αν δεν είμαι μετά από μία τέτοια νίκη που ήρθε και με ένα τέτοιο σκορ.
Είχαμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και επαναλαμβάνω συνέχεια ότι η ομάδα έχει 20-22 ποδοσφαιριστές, που όποιον και να βάλεις ή βγάλεις για εμένα είναι το ίδιο και το αυτό. Σήμερα βγάλανε τα παιδιά ψυχή, πάθος και σίγουρα πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, που δεν την είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σήμερα νομίζω ότι την είχαμε και ήρθε αυτό το σκορ, απέναντι σε μία τέτοια ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος και μας φέρνει στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση.
Υπάρχει ικανοποίηση και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με την ομάδα της Σπάρτης. Να είναι ένα καλό ξεκίνημα, εκεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με την ίδια διάθεση, με την ίδια αγωνιστικότητα και με καθαρό μυαλό, ώστε να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, που για εμάς εκεί είναι η ουσία, αυτό που θέλουμε και εκεί που μετράνε οι βαθμοί.
Πάλι να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, ήταν συγκινητική, ήταν αυτοί που έπρεπε να ήταν για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα όπως ο Πανιώνιος».
Συμφώνω απολύτως! Άμα δεν κερδίσουν και την Κέρκυρα να πατάνε στην Νεά Σμύρνη,μόνο για τους αγώνες.Προπονήσεις και λοιπά να πηγαίνουν στην Φυλή και ΟΛΟΙ οι επίδοξοι άλτες να μπούν στον πάγο,όπως έγινε με τον Μπακασέτα.Άμα τολμήσουν και έρθουν μετά το τέλος του αγώνα και χειροκροτήσουν προς τον κόσμο πρέπει όχι μόνο να φάνε γιούχα αλλά και κανά μπουκάλι για να καταλάβουν που παίζουν.Ο Πανιώνιος δεν είναι κανά μπουρδέλο,όπως θέλουν να μας κάνουν να φαίνεται!
http://www.panionianea.gr/2016/12/blog-post_25.html
Ο Δημήτρης Πολίτης, που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Ιστορικό.
Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού:
«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη σήμερα, απέναντι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση μόλις από τη 2η αγωνιστική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στους προπονητές μου, που μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ για πρώτη φορά με τη φανέλα του Κισσαμικού. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο και να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί η θέση στην οποία είμαστε δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια».
Για το ντεμπούτο του απέναντι σε μία ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά: «Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί από εκεί ξεκίνησα. Ήμουν 9 χρόνια σε αυτή την ομάδα, αλλά εντάξει, η ζωή συνεχίζεται και προχωράμε παρακάτω…»
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αγώνα που δίνει ο πρώην συμπαίκτης του στη Ζάκυνθο Λεωνίδας Κουτσούκης: «Θέλω να πω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε δίπλα στον Λεωνίδα Κουτσούκη και εύχομαι να βγει νικητής από αυτή τη μάχη που δίνει…».
Γι’αυτούς που βρίζουν τους φετινούς άλτες: είχαν μείνει και οι 3 στην Αθήνα, οπότε λίγο άκαιρο το μπινελίκι για το συγκεκριμένο ματς.
Για όσους δεν είδαν το ματς και θέλουν περίληψη :
Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο φετινό. Τίποτα δεν πήγε καλά, ούτε κατοχή είχαμε, ούτε ευκαιρίες, ούτε τύχη αφού το γκολ ήταν καραμπόλα.
Στο δεύτερο μπήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε κατοχή 90-10, 4-5 ευκαιρίες, 1 δοκάρι κι άλλο ένα άχαστο του Φούντα, αλλά κάπου κοντά στο 70’ ξεκίνησε μια ανεμοθύελλα και η μπάλα πήγαινε όπου γούσταρε. Τη πρώτη φορά που πέρασαν τη σέντρα έκαναν το 2-0 και τέλειωσε το παραμύθι.
Από την αρχή της χρονιάς τη θεωρώ χαμένη χρονιά και πιστεύω ότι δεν πάμε για τίποτα.Ελπίζω αυτή η ντροπιαστική ήττα να βάλει σε όλους μας μυαλό.Προπονητής ανεπαρκής, παίκτες που παίζουν μόνο στα ντέρμπι για να αναδειχθούν και κανείς προς το παρόν νέος προς πώληση.
Τα κεφάλια μέσα και ματώστε τη φανέλα μάγκες!
Μηπως ηρθε η ωρα να αποχαιρετησει ο Μιλογεβιτς?Λεω εγω τωρα…
Άλτες δεν είναι μόνοι αυτοί που έμειναν στην Αθήνα,είναι και ο Ρισβάνης που ήταν στον πάγκο,είναι και οι Ολαϊτάν,Μπέν,Φούντας και Εν Γκόγκ.Γιατί,δεν νομίζω όλοι αυτοί να μεγάλωσαν με αφίσα του Σαπουντζή πάνω από τα κρεβάτια τους…
Τουλάχιστον προστατεύθηκαν απο τον βαρυ αγωνιστικό χώρο οι μελλοντικοί αστέρες του αδερφού σωματείου.
Οι ευαίσθητοι του καλοκαιριού θα πάνε στην προπόνηση να ζητήσουν το λόγο απο τους παίκτες που οι μισοί θελουν μεταγραφή και από τον προπονητή που είναι μυρωδιάς;
[video=youtube;XSEYTC95DUg]https://www.youtube.com/watch?v=XSEYTC95DUg&t=2s[/video]