Κύπελλο 2018-2019

8oς όμιλος: Πανιώνιος, ΑΕΛ, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος

Πρόγραμμα:
1η αγωνιστική:ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΛ
2η αγωνιστική:Απόλλων Πόντου- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3η αγωνιστική:Ηρόδοτος-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλλαγή ημέρας για δύο παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής στη Super League, με το Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος να γίνεται Κυριακή αντί Δευτέρας κι αντίστοιχα το Λαμία - Ξάνθη Δευτέρα αντί Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 30.09.2018 στις 16:00 (αντί για τη Δευτέρα 01.10.2018).

• Ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 01.10.2018 στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 30.09.2018)».

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1271728/allages-sto-programma-tis-pemptis-agonistikis-sti-super-league

Πανιώνιος-Λάρισα Πέμπτη 27/9, 19:00

Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τη Λάρισα. Μετά το τέλος της, ο Ζοσέ Ανιγκό, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 18 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Μίκο, Νίκας, Πίρις, Μπανανά, Μανθάτης.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κότνικ
Παπαγεωργίου Σταυρόπουλος Μπανανά Σαραμαντάς
Οικονομίδης Κεϊτά
Σιντί Αλί Πίρις Μανθάτης
Ντουρμισάι

Ελπίζω να δούμε τουλάχιστον μια πιο ορθολογική και καλή άμυνα και να πάρουμε τη νίκη που σημαίνει ουσιαστικά πρόκριση.

Ελπίζω να δούμε βασικούς τους Σιντι Αλι, τους Μανθάτηδες και τους Πίρις, να αποκλειστούμε γρήγορα και χωρίς άγχος. Η μάχη της παραμονής δεν θέλει περισπασμούς. Μαλακία που είναι υποχρεωτικό να έχεις έλληνες πιτσιρικάδες στην 18αδα στο Κύπελλο, να βλέπαμε Σεραφ και Ντε Ταντεο.

Γράφω κατά τη διάρκεια του αγώνα κι ενώ είναι 1-0 και δε με νοιάζει τι θα γίνει.

Ποιος παρανοϊκός άνθρωπος πλήρωσε έστω τα αεροπορικά για να φέρει αυτόν τον Πίρις;; Δηλαδή δεν βλέπουν ότι ένα μέτριο 6αρι Β΄εθνικής είναι πολύ πιο καλό από αυτό το κωμοδίνο;;

Για κέντρο άμυνας ότι και να πεις είναι λίγο. Ο Άγιος Μάτιτς να ναι καλά , κι αυτός αν δεν έχει υπογραφεί καμιά αηδία να πρέπει να φάμε τον Μανοίλοβιτς στη μάπα πχ για 20 παιχνίδια.

Για 20 παιχνίδια θα φάμε στη μάπα το Μανθάτη σίγουρα , ούτε για αυτό έχω λόγια , ας ζητήσει μόνος του στον γαύρο να τον στείλουν δανεικό στο Φωστήρα , μπας και τον γλιτώσουμε μετά το Δεκέμβρη.

Εξοργιστική χρονιά , δε γίνεται να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε , η ομάδα πάει στον αυτόματο επειδή παίζουν καλούτσικα 5 κανονικοί ποδοσφαιριστές. Από τους οποίους με λίγη "τύχη’ οι 3-4 θα πουληθούν και θα πάρει επιτέλους η διοικηση μια οικονομική ανάσα.(αν δεν είναι δανεικοί και το μάθουμε το καλοκαίρι.

Τα μυαλά μας και τα μάτια μας πονάνε, αλλά δε βλέπω άλλη επιλογή από την στήριξη , χωρίς αυτή η Β΄ Εθνική είναι ακόμα πιο κοντά.

Συμφωνω σε ολα. Προσθετω οτι σε ματς που η κατοχη ειναι 71-29 ο μπανανα εχει ηδη καταφερει τρεις απιστευτες γκελες! Δημιουργικα δεν υπαρχουμε και βασιζομαστε σε ατομισμους παικτων τυπου Σπυριντονοβιτς. εχουμε αλλους τετοιους…??? :confused: :confused: :confused:

Εν τω μεταξύ γτθ μου πάνε και γράφουν αριστερά-δεξιά σε σαιτς και φεισμπουκς ατάκες του στυλ “κατέβασε ρυθμό η ομάδα στο 2ο” , “έπρεπε να είναι 3-0 ημίχρονο” , “θα καθαρίζαμε νωρίτερα αλλά είχαν το μυαλό στον άρη” , “παίξαμε όσο έπρεπε γιατί έχουμε ντέρμπι 5αδας το Σάββατο” κοκ

Που στο διάολο το μάθατε αυτό το ποδόσφαιρο ρε μάγκες , να πάω να μάθω κι εγώ να είμαι ξεάγχωτος και χαρούμενος μόνιμα. Αλλά μάλλον το μάθατε εκεί που μάθατε και ότι “ο Ντάριο καθυστερεί την ανάπτυξη και είναι παλιοχαρακτήρας” , “ο Φανούρης καλό παιδί αλλά δεν κάνει για Πανιώνιο” , “ο Μασούντ κρεμάει την ομάδα” , οπότε οκ δεν θα πάρω.

υ.γ τώρα είδα είπε και ο Ανιγκός για 5αδα… Ίλεος , ίλεος , ίλεος ρε μλκ με τους επικίνδυνους που έχουμε μπλέξει.

Μπορεί χθες η ομάδα να μην βλεπόταν,αλλά παίζαμε με την Λάρισα η οποία ήταν ακόμα χειρότερη,το παιχνίδι μπορούσε εύκολα να ήταν 2-0 ή 3-0 από το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο καθίσαμε πίσω ενώ οι άλλοι έπαιζαν με 10 παίκτες.

Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Σαραμαντά,ο οποίος αν και δεν είναι ο καλύτερος παίκτης που είχαμε ποτέ σε αυτή τη θέση,ήταν μαχητής και δεν φοβόταν να μπει δυνατά στις φάσεις,ενώ κάποιοι άλλοι(Μανθάτης,Πίρις) φοβόντουσαν να πλησιάσουν.

Στο τελευταίο θα διαφωνήσω. Αφενός ο προπονητής στην πραγματικότητα δεν κάνει δηλώσεις για να τον ακούμε εμείς, αλλά για να τον ακούνε οι παίκτες. Αν πιστεύει ότι αυτή τη νοοτροπία και τους στόχους πρέπει να τους περάσει, καλά κάνει. Αφετέρου, προτιμάω αυτό από τα “κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, θέλουμε γρήγορη σωτηρία και μετά ό,τι καλύτερο” κλπ. Δεν αντέχω άλλη κοτίστικη νοοτροπία. Μακάρι όλοι οι προπονητές να έλεγαν τους πραγματικούς τους στόχους και όχι να βάζουν μικρούς εφικτούς για να λένε ότι πέτυχαν.

Εγώ πάλι έναν υπνάκο το έριξα χθες εκεί στα μέσα του δευτέρου. Δεν ξέρω και πολλά, αλλά ο Μανθάτης δεν είναι παίκτης ρε παιδιά.

Τετάρτη (31/10) 15:00

COSMOTESport3

Απόλλων Πόντου-Πανιώνιος

Αποστολή:Μαλέρμπ, Νίκας, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντεό, Μίκο, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Σεράφ, Σιντί Αλί, Πίριζ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Τσιλούλης και Καμαρά.

Λογικά θα κατέβουμε με Μαλέρμπ,Παπαγεωργίου,Σαραμαντά,Σταυρόπουλο,Ντε Ταντεό,Οικονομίδη,Κεϊτά,Πίρις,Μασούρα,Τσιλούλη,Σπίρι.

[video]https://m.youtube.com/watch?v=g5sUTqhmxz0[/video]

Οι Φάσεις από το κύπελλο. Θέλω να πάρουν ευκαιρίες οι σκόρερ. Το αξίζουν και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Από τό να μπαίνει αλλαγή ο μανθατης χιλιες φορες αυτα τα 2 Παιδιά

Κι εγώ πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν, έστω και λίγο. Μπορεί η δυναμικότητα του αντιπάλου να μην είναι ασφαλές κριτήριο, αλλά δε νομίζω ότι πχ ο Μανθάτης θα έκανε κάτι καλύτερο απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Ειδικά ο Άλμπεργκ ήρθε ως σημαντική προσθήκη, θεωρητικά. Αν δεν κάνω λάθος ήταν μέλος των μικρών εθνικών της Ολλανδίας, καλά θυμάμαι; Πόσο χάλιας να είναι ρε γαμώτο;.. Να πω και κάτι άλλο; Ο Πιρίς βγάζει την κάθετη στο 4ο γκολ; Ε λοιπόν, μα την πίστη μου, δεν ξέρω τι σόι παίχτης είναι αυτός, αλλά φαίνεται ότι εκεί στην Ουρουγουάη ξέρουν όλοι, αν μη τι άλλο, να βγάζουν κάθετες ρε πούστη μου!

Το ηλίθιο φάουλ στο 92.45 στο ματς με τον ατρομητο απο το οποίο φαγαμε το γκολ, ο Πιρις δε το έκανε? Φάουλ με το κώλο ενώ έχει διώξει τη μπάλα…

και ο Παρτούς είχε παίξει μικρές εθνικές Γαλλίας…
μόνο και μόνο από τις φάσεις φαίνεται περιπατητής, ελπίζω να ξυπνήσει αν μπορεί.

Τρίτη (18/12)

Ηρόδοτος – Πανιώνιος (15:00)