Κώστας Μενδρινός

Πάρα πολύ καλός και σήμερα!!!

Όταν έχεις κάποιον να κρατάει μπάλα είναι μεγάλη υπόθεση.

Φιλε μου ,σημερα και σκεπτομενος πιο καθαρα σου δινω δικιο σε ολα οσα γραφεις’‘Ακομα και στον Φανη’‘‘Αλλα δεν μπορω να μην γραψω η να αναφερω οτι στην φαση με τον ξενο, ο Μεδρινος ηρθε κουτελο με κουτελο με τον ξενο [καραγκιοζη]μπροστα στον Ζαχαριαδη’‘επομενως μια κοκκινη στον καθενα βεβαιως,θα ειχε κανει πιο πολυ κακο σε μας φυσικα,γιατι οταν χανεις τον ηγετη σου …παραπαιεις ετσι; Αυτο λοιπον ηθελα να θιξω και να συστησω οτι η τακτικη του καθε καραγκιοζη ,ειτε βαλτη ειτε μαγκικη,κανει μονο κακο στον παθιασμενο παικτη μας’’'Αλλωστε ολο τον χρονο ο Μεδρινος θα αντιμετωπισει ουκ ολιγες ΠΡΟΚΛΗΣΕΙς ετσι;;Και επειδη θεωρειται και εμπειρος γαυρος ,δεν ενοηται να μαζευεις κιτρινες καθε παιχνιδι ;;;Εχω καπου δικιο;;; θειο

κατι καπου δεν κολαει με την σταση Μενδρινου’‘’‘Δεν μπορει η θλαση του μα κραταει 1,5 μηνα και δηθεν να κωλοβαραει στις προπονησεις’‘‘αν ειναι να γυρναει απο ομαδα σε ομαδα,να παιζει 6-8 παιχνιδακια [και αλλαγη,και νευρακια,και καρτουλες] ,νομιζω οτι ο Κοουτς πρεπει να το εχει αντιληφθει…και μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι τον αφηνε εξω η αλλαγη επιδεικτικα σε ορισμενα παιχνιδια’’‘Αυτος ομως δεν φαινεται να χαιρεται ιδιαιτερως με τις επιτυχιες μας’‘’ Νομιζει οτι αδικειται;οτι ειναι απληρωτος;η σταση του ειναι η πρεπουσα;Καποιος πρεπει να τον…μαζεψει’‘‘Αυτος θα χασει αν συνεχισει με τετοια μυαλα’‘Ολος ο Πανιωνιος ειναι στα στοματα των φιλαθλων απανταχου Ελλαδος’‘ο Κυριος αυτος …δεν ακουγεται’’‘‘Ας προσεξει λοιπον’’‘’ θειο

Θλαση εχει ρε θειο ηρεμισε!!! Αρχισαμε τις συνομοσιολογιες???
Δεν αντεχουμε χωρις ιντριγκες στην ομαδα!!?!?

Καλο μου παιδι’‘’‘Κατ’αρχας σ’ευχαριστω που απαντας’‘Εχω τονισει πολλες φορες οτι εδω μεσα στο φορουμ,μας διαβαζουν πολλοι,μα παρα πολλοι’‘‘Ετσι επιτυγχανεται μια αλληλοεπικοινωνια και μεταξυ φιλαθλων αλλα και παικτων .Και κυριως διοικουντων,προπονητων,αλλα και διαφορων [περιστατικων],που μπορει να γνωριζω τωρα εγω,αυριο εσυ,και να φτανει στα αυτια αυτων που πρεπει’’‘’‘Παντα για το καλο μας γραφω,και ιδικα των παικτων μας’‘Ομως με το να κρουω τον κωδωνα του κινδυνου για καποιον παικτη …μονο να ΤΟΝ συνετισω θελω ,και να προσεχει ο ιδιος’‘’‘Μια φορα βλεπεις ζουμε την ζωη…και μερικοι παικτες [ολων των ομαδων βεβαιως]εχουν καβαλησει’‘‘Την βλεπουν αλλιως που λεμε’’‘Δεν ειναι κακο λοιπον,να ξερει οτι υπαρχουν ματια παντου’‘‘ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ’’‘‘για το καλο τους’’‘Δεν υπαρχουν ιντριγκες απο μερους μου.Αλλωστε οπως γνωριζεις …δρω μονος μου…ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ’’ θειο

Παραλίγο να μας το κλείσεις το σπίτι χτες βρε μπαγάσα. Και να πει κανείς ότι δεν γνωρίζεις;

Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά στα τελευταία ματσάκια είσαι ο χειρότερος της αγωνιστικής σε Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ εθνική και όπου αλλού παίζεται το τόπι..
Κρίμα γιατί μέχρι τον τραυματισμό είχες πάρει την ομάδα στις πλάτες σου και έβγαζες μάτια

Στην πορεια μπορει και να τον βαλει αριστερο μπακ!
Ολα πιθανα ειναι στον Πανιωνιο.

Υποθέτω οτι δεν θα ήτανε καλή ιδέα.

Αλλά το να τον βάλει στο αριστερό φτερό, με απουσία του Αραβίδη,
να κερδίσει κάποιες φάσεις όπως αυτός ξέρει, να κρατήσει λίγο μπάλλα
να τον έχει για στημένα αν προέκυπταν και να παίζει στο μισό γήπεδο
δεν θα έλεγα οτι του δημιούργησε ψχολογικό πρόβλημα.
Απλά όπως κι ο Σάμαρης σε πιο “γεμάτο” ρόλο, δεν απέδωσαν.
Συμβαίνουν αυτά.

ΟΚ. Καταφέραμε και σε κάψαμε και σένα.

εμείς και άλλες 5 ομάδες Νίκο. Μήπως αυτό το pattern κάτι δείχνει;

Η έκφραση “τον κάψαμε” είναι το λιγότερο ατυχής για ένα παίκτη που έχει 20 συμμετοχές και που τις τελευταίες 17 δεν έχει περάσει το 6 στην αξιολόγηση (στο ίδιο διάστημα ο οβερπέιντ Φανούρης το πέρασε 9 φορές). Μάλλον το “μας έκαψε” θα ήταν πιο σωστό αν και δεν συμφωνώ στην ουσία με κανένα από τα δύο. Στο δικό μου λεξιλόγιο υπάρχει το ουσιαστικό “ντεφορμάρισμα” και ο επιθετικός προσδιορισμός “παρατεταμένο”.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ είδα ότι τέλειωσε την περσινή σεζόν καταπληκτικά, όπως καταπληκτικά ξεκίνησε και τη νέα. Όλο το δημιουργικό κομμάτι πέρναγε από τα πόδια του. Κάπου εκεί έγινε το εξιλαστήριο θύμα του Ελέ και το 61’ δεν τον έβρισκε ποτέ στο γήπεδο. Σκεφτικός και με κατεβασμένο κεφάλι έφευγε κάθε φορά από το γήπεδο.

Γιάννη, sorry ρε φίλε αλλά η εδώ μέσα αξιολόγηση δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Μάλλον σωστά τα περιγράφεις.
Το “κάπου εκεί” είναι ο τραυματισμός του και η επιστροφή του σε 55 μέρες
μετά ποτέ δεν ήταν ο ίδιος.
Ο χαρακτηρισμός “εξιλαστήριο θύμα” νομίζω οτι είναι βαριά έκφραση, δεν βλέπω κανένα λόγο σοβαρό για να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Μιλάω και για πριν τον τραυματισμό του Κώστα.

Ο χαρακτηρισμός βαρύς/ελαφρύς παραμένει για μένα ο ίδιος. Άντε να πεις ότι ήταν στις “τυποιημένες αλλαγές” του Ελέ.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι δεν επέστρεψε ποτέ μετά τον τραυματισμό του.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/konstantinos-mendrinos/leistungsdaten/spieler_9707.html

νικο απο τοτε που βγηκε η ειδηση για αποχωρηση για τον οφη, φανηκε σαν κατι να αλλαξε στις σχεσεις μας! ισως και να φταιει και η οικονομικη μας διαχειριση!

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Μενδρινός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μενδρινό. Ο έμπειρος παίκτης, υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου το νέο του συμβόλαιο που είναι διετούς διάρκειας και λήγει τον Ιούνιο του 2015.

Ο Κώστας Μενδρινός θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την περίοδο 2013-14, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου (19:00) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19086&catid=5

«Θα ματώνουμε τη φανέλα»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο (σ.σ. για δύο χρόνια) μίλησε ο Κώστας Μενδρινός, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας στη Νέα Σμύρνη.

Αρχικά ο έμπειρος μέσος τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στον Πανιώνιο και εύχομαι να πετύχουμε τη νέα σεζόν τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά από όλους. Δεν μπορεί μόνος του ο Μερνδρινός και ο κάθε Μενδρινός να τα καταφέρει”.

Στη συνέχεια, ο άσος του Ιστορικού αναφέρθηκε στην παραμονή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα “ματώνουν” τη φανέλα.

“Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο φέτος και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Δεσμεύομαι ότι κάθε Κυριακή θα τα δίνουμε όλα και θα ματώνουμε τη φανέλα”.

http://www.panionianea.gr/2013/06/mendrinos-tha-matonoume-ti-fanela.html

Μεταγραφή ο Μενδρινός!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Πανιωνίου ενημερώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/08) ότι ο Κώστας Μενδρινός λογίζεται ως μεταγραφή τελικά και όχι ως ανανέωση, αφού δεν κατατέθηκε εγκαίρως το σχετικό έγγραφο από την ομάδα.

Έτσι, αν ο Νίκος Παντελής επιθυμεί παραπάνω ενίσχυση στο ρόστερ του Ιστορικού, θα πρέπει να γίνει με Έλληνα ποδοσφαιριστή κάτω των 24 ετών.

Καλοριζικος και σιδεροκεφαλος!!
Ειναι ενας αρκετα καλος παικτης !

:slight_smile: :slight_smile: