Δεν βάζει όρια στους στόχους του Πανιωνίου ο Κώστας Μενδρινός. Την Τρίτη (17/01) το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» έκανε την πρώτη του προπόνηση, τονίζοντας στο Onsports ότι θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Παναχαϊκή, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην Super League διψασμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, όπως φάνηκε και από όσα είπε στο Onsports: «Ο Πανιώνιος είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα. Έχει φιλοδοξίες για να πετύχει τους στόχους του, όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να κοιτάξει και ψηλότερα. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα για στόχους. Θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και θέλω να τους πετύχουμε μαζί».
Στην πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο, δύο πράγματα ήταν αυτά που του έκαναν εντύπωση. Το πρώτο ήταν το «Απήλιον» και το δεύτερο το ταλέντο που έχουν οι νεαροί παίκτες του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος έχει κάτι που δεν έχουν ακόμη μεγαλύτερες ομάδες. Έχει ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο που σου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύεις με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Επίσης, από ότι είδα στην πρώτη μου προπόνηση, έχει ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό. Θα κοιτάξουμε όσοι παίκτες ήρθαμε να το κάνουμε καλύτερο».
Αν και στα 27 του χρόνια, ο Μενδρινός μπορεί να αισθάνεται μεγάλος ανάμεσα σε τόσα πιτσιρίκια που έχει ο Πανιώνιος: «Στην ομάδα είμαστε μερικοί παίκτες που έχουμε χρόνια στο κουρμπέτι. Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που έχουν πολύ ταλέντο και αυτό μπόρεσα να το διακρίνω από την πρώτη στιγμή που τους είδα. Αυτό που θέλουμε είναι να μπορέσουν να γίνουν κάποια στιγμή σαν εμάς».
Τέλος, δεν θέλησε να οριοθετήσει τους στόχους του Πανιωνίου, τονίζοντας πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος: «Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για στόχους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Πρέπει να μιλάμε στο γήπεδο».
Μπορει o Μενδρινος να ειναι ψιλογυρολογος και να επαιζε στην παναχαικη,αλλα μπορει να σταθει ανετα στην πρωτη εθνικη.ειναι τεχνιτης ,εχει τσαγανο και καλουτσικο μακρινο σουτ.στα μειον του οτι ειναι ατομιστάκος και εχει μετριοτατη μακρυνη μπαλιά.
οσο για τον τζόγο η συμμαχια ‘‘τεχνοκρατων’’ και υπεροχου κυανερυθρου λαού θα τον εχει υπό επιτηρηση.πάω στοίχημα οτι ουτε τζόκερ δεν θα παίζει…
Χωρις να παιρνω το μερος του αλλα αν εστησε οπως λενε τη σεντρα δεν εγινε και η καταστροφη του κοσμου. Μακαρι να στηνανε ολοι τις σεντρες και τπτ αλλο…Πραγματικα.
Μπορείς να ποντάρεις στο ποια ομάδα θα κάνει σέντρα στο παιχνίδι. Αυτό μπορούν να το κανονίσουν μεταξύ τους οι αρχηγοί των 2 ομάδων, εφόσον αυτοί αποφασίζουν με το στρίψιμο του κέρματος. Ε, ο Μενδρινός στις κασέτες φαίνεται να λέει ότι έχουν μιληθεί οι 2 αρχηγοί (Κόκε και Τέβες) ώστε να πάρει ο Άρης τη σέντρα.
Από το να κατηγορείσαι για πλαστοπροσωπίες σε συνεργασία με τον Ψωμιάδη, ή για υπεξαίρεση 7 εκατ. ευρώ δημόσιου χρήματος, καλύτερα να κατηγορείσαι ότι έστησες μια σέντρα.
Το να παιζεις τζογο, νομιζω δεν απαγορευεται, μονον στον ιπποδρομο παιζουν ολοι, ενω απαγορευεται χαχαχα
Ο τζογος ειναι μια ιστορια, που ολοι μας την εχουμε γευθει, τωρα το ζητουμενο ειναι μην σου γινει το Α & το Ω της ζωης σου. Στην ανυπαρκτη! ζωη μας ολα επιτρεπονται, μονο να εχεις τα καλαμπαλικια να πληρωσης το τιμημα
Το να παίζεις τζόγο δεν απαγορεύεται, όντως. Το να είσαι ποδοσφαιριστής και να παίζεις ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι νόμιμο μεν, εντελώς αντιδεοντολογικό (για να μην πω τίποτα βαρύτερο) δε
Ο κ Μενδρινός φαντάζομαι ότι κατάλαβε πως στον Πανιώνιο αυτές οι συνήθειες είναι κομμένες
χωρις να δινω ουτε εγω ο ιδιος ιδαιτερη βαρυτητα στα λογια μου,εχει ακουστει απο στεκια της πατρας οτι του χρεωνουν το 6-1 στον αγωνα επανωμη-παναχαικη…4-1 ημιχρονο…προ δυο εβδομαδων…
τωρα πολλα θα ακουστουν γι αυτο τον παιχτη ειδικα τωρα που πηγε σε μεγαλη ομαδα…το θεμα ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια…
Κι εμενα πηρε το αυτι μου κατι για εκεινο το παιχνιδι. Κανει εντυπωση μαλιστα οτι ενω ηταν αυτος που εβαλε το γκολ της Παναχαϊκης, εγινε αλλαγη στο ημιχρονο και μετα καπακι αποδεσμευτηκε απο την ομαδα