Κλειστό γήπεδο Πανιωνίου - Αρτάκης

Το κλειστο ειναι προφανες νομιζω πως καθυστερει (κυριως απο την Περιφερεια;), ωστε να συντονιστει με επονενες εκλογικες αναμετρησεις…

2 «Μου αρέσει»

Η χρηματοδότηση για το κλειστό είχε ανακοινωθεί από τότε που περιφερειάρχης ήταν ο Σγούρος …
Δεν είναι θέμα περιφέρειας ή δήμου αλλά Ελληνικού κράτος γενικότερα…

Από το 13 τρέχει το Αρτάκης

1 «Μου αρέσει»

Καταλαβαινω πως λιγοτερο εχει να κανει με τη χρηματοδοτηση και περισσοτερο με τη διαχειριση των γραφειοκρατικων διαδικασιων… ο Δημος τελευταια (σε αντιθεση με την προηγουμενη κατασταση) φαινεται οτι πιεζει και καταφερνει να διατηρει τη διαδικασια “ζωντανη”. Η Περιφερεια ακουει κ βρισκει τα χρηματα, αλλα κινει τις διαδικασιες τοσο-οσο. Με ρυθμους πολυ διαφορετικους απο τον Ελαιωνα πχ…

Ο δημαρχος ανεβασε την παρακατω αναρτηση στο φατσοβιβλιο…

Η τελευταια προταση, αν ισχυσει, ειναι πολυ καλο νεο!

Αντιγραφω εδω:

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ 23.000.000 € ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΑΚΗΣ

Την χρηματοδότηση με 23.000.000 € για την Β’ φάση του έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης ενέκρινε την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας μου με τον Περιφερειάρχη αλλά κυρίως των Τεχνικών Υπηρεσιών των δύο Οργανισμών μας που εργάστηκαν εντατικά τους τελευταίους μήνες πάνω στην προετοιμασία της Β’ φάσης του έργου.

Μετά την ψήφιση της χρηματοδότησης ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση του έργου (Β’Φάση) από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης και την εισαγωγή του στο Τεχνικό Συμβούλιο Έργων της Περιφέρειας.
Αμέσως μετά και πριν την δημοπράτησή του θα υπογραφεί η νέα Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και της Περιφέρειας Αττικής ύψους χρηματοδότησης 23.000.000 €.
Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου από την όποια εργολήπτρια εταιρεία το αναλάβει θα είναι το τέλος του 2027.

1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Τι φωτο προφιλ εβαλες ρε χυστη Χλαπ

:sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets:

4 «Μου αρέσει»

Μακάρι να είχαν λίγο από νομικού και τα τομάρια στη μπάλα…

6 «Μου αρέσει»

Μακάρι να ισχύει ότι θα ειναι έτοιμο το 2027, αλλά μονο σε μένα ακούγεται λίγο ως “ευσεβής πόθος”?

Ειδικός δεν είμαι αλλά μου φαίνεται φιλόδοξος. Ο @pauligle νομίζω είναι των κατασκευών, θα ξέρει καλύτερα

1 «Μου αρέσει»

δε ρωτησα στην τυχη… γνωρίζω οτι εχουμε μηχανικάρες αναμεσα μας! :wink:

2 «Μου αρέσει»

Όλα γίνονται ρε παιδιά αλλά μιλάμε για ελληνικό δημόσιο…

Στο Κατάρ είχα δει να σηκώνουν ουρανοξύστη σε 3 μήνες αλλά είχαν φερει και 2000 σκλάβους από Ινδία και Νεπάλ να δουλευουν 24/7 με ένα πιάτο ρύζι την ημέρα.

Θεωρώ απίστευτα αισιόδοξο το σεναριο να είναι έτοιμο στο τέλος του 2027 το γήπεδο.

Από περιέργεια και μόνο, τώρα που κλειδώσανε τα λεφτά ας μας πει κάποιος που μενει εκει κοντά πότε θα δει το πρώτο συνεργείο να μπαινει μέσα…

4 «Μου αρέσει»

Δεν έχω ιδέα για την υπόθεση αυτή αλλά μπορούμε πολύ εύκολα από τα παρακάτω να καταλάβουμε τα όργια που γίνανε και πως όμορφα, ωραία και γάβρικα τα “καθαρίσανε:

“Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί την ανατροπή της αρχικής κρίσης του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο είχε μπλοκάρει την προγραμματική σύμβαση για το έργο, προϋπολογισμού 23,56 εκατ. ευρώ. Το Κλιμάκιο είχε εντοπίσει σοβαρές πλημμέλειες και παρατυπίες στη διαδικασία του διαγωνισμού και στην ανάδειξη του αναδόχου, επισημαίνοντας ζητήματα νομιμότητας και τήρησης των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία μετά την επανεξέταση των στοιχείων και την αίτηση ανάκλησης των εμπλεκόμενων φορέων, έκρινε ότι οι παρατηρήσεις έχουν καλυφθεί και προχώρησε στην ανατροπή της απορριπτικής απόφασης, επιτρέποντας στο έργο να μπει σε φάση υλοποίησης.”

2 «Μου αρέσει»

IMG_0535

7 «Μου αρέσει»

Κουτελάκης… μεταξύ άλλων και για το Αρτάκης! Ειλικρινά το πιστεύει οτι σε 1,5 χρονο θα ειναι ετοιμο το κλειστο, όταν όλα δείχνουν στάσιμα εδώ και μήνες?

Μακάρι να έχει δίκιο ο δήμαρχος. Αμφιβάλω όμως πααααρα πολύ.

1 «Μου αρέσει»

Μακάρι όντως, αλλα τα χρονικα περιθωρια ειναι εξαιρετικα μικρά -και ειδικά με τον τροπο που γινονται τα εργα στην Ελλαδα.

Ας βρεθει ανάδοχος ας μην γίνει κάποια ένσταση και μετά μιλάμε

1 «Μου αρέσει»

Τέτοιον player δεν τον φοβάμαι

6 «Μου αρέσει»