Πολύ ντόρος για τις τιμές και λογικό. Αυτές των διαρκείας είναι ικανοποιητικές έως πολύ καλές.
Αλλά οι τιμές απλού εισιτηριου είναι εκτός πραγματικότητας. Αφήνουν εκτός γηπέδου πολύ κόσμο και κυριως κόσμο που θα θέλαμε πιστεύω να φέρουμε στο γήπεδο , χωρις να έχει τη στενή οπαδική σχέση με τον Πανιώνιο που έχουμε εμείς.
Νεοσμυρνιώτες , οικογένειες κλπ
Μακάρι να διορθωθεί , τα λάθη είναι για να γίνονται και με διάλογο όλα λύνονται. Το κράξιμο στα σοσιαλ για άλλη λοα φορα ούτε βοηθάει ούτε λύνει το θεμα.
Διαβάζω στην ανακοίνωση της ΠΑΕ όσον αφορά τα διαρκείας το παρακάτω
Προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είτε αγώνα είτε διαρκείας από φέτος θα είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου με κόστος 10 ευρώ/ έτος. Η κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster και τα έσοδα θα αξιοποιούνται σε βελτιώσεις υποδομών του γηπέδου.
Εχω ερωτήσεις.
εχω την εντύπωση οτι για την έκδοση μεμονομένου εισητηρίου δεν χρειάζεται η καρτα φιλάθλου. Μπορείς να αγοράσεις με πιστωτική και ΑΜΚΑ.
Αφου ονομάζεται εθνική πως διάολο το ποσό (υποθέτω μειον το ποσό που εισπράτει η Τικετμαστερ) θα πάει στο δικό μας γήπεδο??
Στην ticketmaster δεν ξέρουν τι σημαίνει “πανιώνιος” και “καρτα φιλάθλου”
Και κατι άσχετο, ακουω τον Ρουπτσο να λεει οτι φτιάχνει τις τουαλέτες (στην 2-3) υποθέτω. Αφου αυτό το έργο ήταν δρομολογημένο και μελετημένο στην ανακατασκευή των εξεδρών απο δήμο. Τι έγινε δεν θα το ολοκληρώσει???
Ασχετο…η ανακατασκευή των εξεδρών τελείωσε, παρέδωσε ο εργολάβος, παραλήφθηκε απο την Τεχνική υπηεσία του Δήμου??? Μυστήρια πράγματα.
Χθες ίσως ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος αλλά πρώτα το φιλικό είναι μόλις το 2ο άρα οκ και είχαμε απουσίες που ανάγκασαν τον προπονητή να παίξει με περίεργη σύνθεση.
Δεύτερο;;; ε καί;; δικαιολογίες ‘’‘’‘Οταν πάς νά ανέβεις = ρίχνεις 4άρες παντού,Τά πειράματα [π.χ] Πιερτζακόμι μπακάκι και κάτι άλλους δεν θυμάμαι ονοματα, σέ θέσεις που ουτε οι ιδιοι γνωρίζουν =σημαίνουν επισης οτι και ο -προπονηταράς ]δεν ξερει τι του γινεται’‘‘Επίσης σε ενα μηνα ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ. Δέν λεγεσαι ανετοιμος και σφιγμένος..αλλα αποδιοργανομένος;;;Πολλα μπανια ρε παιδί μου’’'αυτο φταιει ..πΉΡΑΝ ΧΡΩΜΑ τά παιδιά και βαρύνανε ΜΙΛΗΣΑ
Το Φιλόδημος Κώστα πρακτικά έχει τελειώσει με τα καλά του κ τα στραβά του εδώ και καιρό κ νομίζω το ξέρουμε όλοι.. αν θες να κυνηγήσεις τη δημοτική αρχή (αυτή? την προηγούμενη?) δεν θα σε εμποδίσει κάνεις.. εγώ νομίζω ότι έχει νόημα να βάλουμε όσοι θελουμε τον λίγο χρόνο μας που δεν περισσεύει σε πιο παραγωγικες συζητησεις κ ενέργειες
Όποιος βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις βρήκε ένα εργοτάξιο σε κάθε γωνια.. το Google σήμερα μου θύμισε ότι πριν 3 χρόνια τέτοιο καιρό δεν είχαμε φως στον κλειστό στίβο και καθίσματα στην κεντρική.. είχαμε όμως μια υγειονομική βόμβα στην είσοδο του κλειστού κ μέσα σ’ αυτόν κ μια τέντα που την πήρε το χιόνι… άρα αυτό που ζούμε φέτος το καλοκαίρι είναι από μόνο του ένα “μυστηριο”…
κ εδώ υπάρχουν δύο γεγονότα.. το πρώτο είναι ότι ο ερασιτέχνης μέσα από δύσκολες συγκυρίες αφού στήριξε όσο μπορούσε το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνοντας το χρέος του με το παραπάνω, φέτος με τις δικές του δυνάμεις προσπαθεί να φτιάξει την κατάσταση σε κομβικές υποδομές του κ θα το καταφερει. Δεύτερο κ ακόμα πιο σημαντικό, άνθρωποι που είναι κοντά στον Πανιώνιο ιδιωτικά στηρίζουν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, είτε μιλάμε για γυμναστήρια στον κλειστό στίβο, είτε για τα αποδυτήρια κ πολλούς χώρους του ποδοσφαίρου, είτε μιλάμε για το βαρικας που άλλαξε όψη κ μεγαλωνει είτε για το Κορωναίος. Το ότι όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα σημαίνει ή ότι οι πλανήτες ευθυγραμμιστηκαν ή ότι κάτι γίνεται σωστά κ προσελκύει ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν κ προφανώς κάτι βλέπουν.
Σε αυτό το τελευταίο θα σταθώ με μια προσωπική οπτική.. στην φάση αυτή του συλλόγου είναι ολοφάνερο ότι όλες οι πόρτες είναι ορθανοιχτες για όποιον θέλει να βοηθήσει. Όποιος δεν έχει αυτή τη διάθεση εμένα μου είναι αδιάφορος. Είναι πολύ λίγος ο χρόνος κ η ενέργεια για να την βάζουμε σε οτιδήποτε μη παραγωγικο
Μιας και τα χέρια μου έβγαλαν καλους από παραγωγή από το 2006, είπα να ασχοληθώ και με τα ατελή δημοτικά έργα, που από τη μια μας αναγκάζουν να αναλωνουμε χρόνο και χρήμα για διορθώσεις κι από την άλλη μπορεί και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Όποιος ενδιαφέρεται, είμαι στη διάθεσή του.
Υγ δυστυχώς δεν θα μοιραστώ την ευδιάθετη αντίληψη σου για την βοήθεια που καποιοι δίνουν αυτή την δεδομένη στιγμή. Έχω άλλες προσλαμβάνουσες.
Αν επαληθευθει η είδηση ότι τη sl2 θα τη δείχνει ο Σκαι καταδικάζεται οριστικά το 20αρικο στη 2.
Πρέπει να αναθεωρησουν αμεσα. Μέχρι και ο βαζ με 10 ευρω εισιτηριο γεμισε το οακα , μονο με φθηνα εισιτηρια προσελκυεις πλεον κοσμο εντος του στενου οπαδικου κυκλου.
το 20αρικο στη 2 σαν επιλογη, μονη λογικη που εχει ειναι να σπρωξει τον κοσμο να γεμισει τη 2 με διαρκειας. που η αληθεια ειναι οτι στα 120 ειναι καλη τιμη. επισης φοβαμαι οτι ο καινουριος ιδιοκτητης της παε και το επιτελειο του εχουν υπερκτιμησει τη δυναμικη μας ως κοσμο, κατι που ισως φαινεται και στις τιμες. Νομιζω θα το συνειδητοποιησουν αργα η γρηγορα.
Ο υβριδικός Σκάι θα τα δείχνει εφ όσον τα πάρει. Συμφωνώ με τις παραπάνω εκτιμήσεις οι τιμές για τα απλά εισιτήρια τρελές κ πιθανότατα οφείλεται σε υπερεκτίμηση. Μια άλλη τρομερή δυσκολία είναι η φάση με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάρτα φιλάθλου. Ο Πανιώνιος έχει φουλ κόσμο της τελευταίας στιγμής, της γειτονιάς, πιτσιρίκια που σκανε παρέες. Όλοι αυτοί νομίζω θα χαθούν με τη γραφειοκρατία κ τις υψηλές τιμές. Το διαρκείας όσο καλά και να πάνε, έχουν ένα ταβάνι, ειδικά στη β . Να πουλήσουμε 1000; 1500 Μαξ; Από εκεί κ πέρα ζήτημα αν θα έρχονται καμιά 500αρια με τα μέτρα κ τις υψηλές τιμές κ αυτά πολύ αισιοδοξα. Το παράδειγμα του βαζελου είναι χαρακτηριστικό με τη Λανς , το φτηνό εισιτήριο γέμισε το γήπεδο. Το κακό είναι ότι αν πέσουν αργότερα οι τιμες θα προκύψει μια μικρογκρινια από τους κατόχους διαρκείας . Ας ελπίσουμε να υπάρχει διάθεση για διορθώσεις
Πολύ χαλαρή η ομάδα στην αρχή αλλά χωρίς να κινδυνεύει ιδιαίτερα. Ο Γιαννακόπουλος και ο Αυλωνίτης βγάζουν μεγάλη σιγουριά.
Εξαιρετικός παίχτης ο Μπούσης. Στο κέντρο φαίνεται ότι θα έχουμε πολλές επιλογές. Τόσο ο Τσορνομαζ όσο και ο Ενγκουεμ που μπήκε στο ημίχρονο έδειξαν ποιοτικοί. Όλα τα λεφτά ο Κολοβός , όταν ανεβάζει ρυθμό δε σταματιέται αν και στο πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα , θα πέφτει ξύλο.
Ο βερνάρδος πάρα πολύ καλός και ο βραζιλιάνος φαίνεται να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται αν και δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά χθες. Έχω εμπιστοσύνη και στο Γεμιστό βέβαια , ακόμα κι αν αργήσει να εγκλιματιστεί ο φελίσιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν ρυθμό και ήταν πολύ καλοί.
Αυτο κατά πάσα πιθανότητα είναι σημάδι ότι έχουν προετοιμαστεί για να είναι έτοιμοι σε έναν μήνα που θα έχουμε πρωτάθλημα
Λείπουμε αρκετά χρόνια από τις δυνατές κατηγορίες και η αρχή θα είναι δύσκολη
Εχει προσπαθησει κανεις να περασει το διαρκειας του στο gov wallet? ζηταει κωδικο με 12 ψηφια και αυτο που αναγραφεται στο pdf της ticketmaster ειναι 10ψηφιο. εχει κανεις το ιδιο προβλημα;
Ναι προσπάθησα εγώ και δεν το ανεβάζει στο wallet του gov.
Αυτό που έχω διαβάσει είναι πως το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω gov wallet ισχύει για sl1,a1,εθνική και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για sl2 2 προς το παρόν όχι. Το διαρκείας του μπάσκετ για παράδειγμα το πέρασα αμέσως και πολύ εύκολα.
Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Δεν είναι μονοδιάστατος , παίζει και από τα άκρα και από τον άξονα εξίσου δημιουργικά. Στην επίθεση συμμετέχουν πολύ τα ακραία μπακ , δείγμα επιθετικής φιλοσοφίας.
Ξέρεις κανείς πως πάει το Κύπελλο αν περάσουμε από Κομοτηνή; Νοκ αουτ μονά στην έδρα της ομάδας από πιο χαμηλή κατηγορία , νοκ άουτ διπλά;
Νομίζω σήμερα έχει συνεδρίαση σλ2 για ημερομηνία έναρξης , κλήρωση κλπ