Ολόσωστο… ήταν προ-μπεϊκό. Για κάποιο λόγο το είχα συνδέσει με τον Νέο Πανιώνιο.
στα σχόλια στο fb της ανακοίνωσης των πανθήρων, στα panionianea, ρωτάει ένας “σε υποχρεώνει κάποιος νόμος για αλλαγή στο σήμα όταν φτιάχνεις καινούρια ΠΑΕ;;;”
και του απαντάει η αντιπρόεδρος οικονομικών του ερασιτέχνη αρνητικά!
Τα παρακάτω αφορούν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ.
Όσα χρόνια μείναμε στα τάρταρα των κατηγοριών συχνά άκουγα κόσμο να λέει με στόμφο “να ανεβούμε γρήγορα , να μη μας καταπιει η κατηγορία”. Να μην το συνηθίσουμε δλδ , να μη γίνουμε χωριό ήταν μια άλλη συχνή έκφραση.
Έχοντας απλά κερδίσει τις ανόδους , στο ποδόσφαιρο ούτε καν στην sl , πριν καν πέσει μπάλα σε αγωνιστικό χώρο για προετοιμασία , οι νοοτροπίες που βλέπω φέτος το καλοκαίρι από την πλειοψηφία με προβληματίζουν. Όχι απλά μας κατάπιε η κατηγορία από ότι φαίνεται , μας έδιωξε με όλα τα κουσούρια και τα κακά των ομάδων του χωριού.
Και είναι πιο φοβερό ότι αυτό ισχύει για εμάς τους οπαδούς όχι τη διοίκηση του ερασιτέχνη που μέσα από αυτή την τρελή περιπέτεια βγήκε όχι απλά βελτιωμένη αλλά οργανωμένη άψογα και έτοιμη να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και να θωρακίσει το σύλλογο για να μην επανέλθουν παλιες ασχημες καταστάσεις.
Αυτό που βλέπω λοιπόν είναι παντού σαν οπαδοί προσπαθούμε με κάθε τρόπο να επιβληθούμε σε παε-καε σε όλους τους τομείς. Πολλές φορές και άγαρμπα , σε φάση να τους τρίξουμε τα δόντια ξέρω γω. Και το πιο γαμάτο είναι να το κάνουν άνθρωποι που μας έπρηξαν τα αρχίδια τόσα χρόνια για επενδυτές κλπ και μόλις ήρθαν οι επενδυτές πάνε τους κανουν κουμάντο σαν τον ιδιοκτήτη της πέρα ραχούλας ξέρω γω που βγαίνει στο καφενειο για τσίπουρα και του λέει ο μπάρμπας που πίνει από τις 10 το πρωί γιατί ρε δεν παίρνεις τον ανηψιό μου είναι παιχταράς.
Για το θέμα του σήματος οκ προχειροδουλειά μου φαίνεται κ εμενα αλλά οκ τη γνώμη μας ζήτησαν . Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που αλλάζει σήμα ή αποχρώσεις των χρωμάτων μας η ομάδα. Έχει συμβεί πολλές φορές. Ίσως έπρεπε να κάνουν κάτι σαν διαγωνισμό , να καταθέσουν προτάσεις γραφίστες και να ψηφίσουμε.
Τεσπά ας το αυτό.
Το ότι θέλουμε να έχουμε λόγο για τα ρόστερ με ξεπερνά. Σώνει και καλά ο Καρακώστας στο μπάσκετ άσχετα που έχει κλείσει στο μαρούσι 2 μήνες τώρα , σώνει και καλά ο βλάντο , σώνει και καλά να μείνει ο βεργινης και ο βουγιουκας λες και ειμαστε γιατροι και φυσικοθεραπευτές και ξέρουμε αν αντέχουν για α1.
Στη μπάλα μια απ τα ίδια , σύμφωνα με τους ειδήμονες έπρεπε να κατέβουμε πάνω κατω με την ίδια ενδεκάδα που μας ανέβασε , άσχετο αν φέτος το πρωταθλημα ειναι 2 κλασεις ανωτερο απο της γ.
Η κουβέντα καφενείου πρέπει να μένει κουβέντα καφενείου. Το να ακολουθούμε παντού την ομάδα πρέπει να γίνει κανόνας για όλους μας. Το να προσπαθουμε να το παιξουμε απο προπονητές , μέχρι gm , μέχρι τμήμα μαρκετινγκ είναι λίγο μαλακία. Ξεκάθαρα.
Πολύ σωστός ο faith αν και το σήμα νομίζω είναι αδιαπραγματευτο. Όσον αφορά τη διοίκηση θα είναι με τα χίλια επιτυχημένη αν καταφέρει να κάνει τους νεοσμυρνιωτες να γεμίζουν το γήπεδο και να ζουν για την ομάδα. Βλέπε Welcome To Wrexham
πάντως και επί Δαρζαμ σε ευρωπαϊκό ματς είχαμε εμφάνιση με άλλο σήμα (ένα παλιότερο) και αντί για μπλε, είχαμε στα μανίκια απόχρωση του γαλάζιου. από εταιρεία luanvi αν θέλετε να το ψάξετε.
Οι Πάνθηρες στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για (πιθανή) γραφειοκρατική απαίτηση για αλλαγή σήματος στη νέα ΠΑΕ.
Σε αυτήν την περίπτωση, εφόσον είναι αποδεκτό νομικά το παλιό σήμα (ασπίδα) με μόνη προσθήκη το ΠΣ θα έπρεπε να γίνει χωρίς άλλη συζήτηση.
Διαγωνισμός online για νέο σήμα όμως;
Συμφωνω απόλυτα! Υπάρχει και το football manager για όσους ενδιαφέρονται. Το μόνο που δεν ζητηθηκε στο μπάσκετ ειναι να κάνουμε καμια συνέλευση για να αποφασίσουμε συλλογικα το ροστερ
σχετικά με τη δική μας αδειοδότηση τί γίνεται?
Είπανε χτες στην εκπομπη του panionianea στο Youtube ότι δεν βλέπουν να κολλάει κάπου το θέμα για την ώρα και ότι δεν θα υπάρχει θέμα (λογικά), αλλά ένα άγχος μέχρι να πάρεις οριστικά την άδεια υπάρχει.
Ο Μπίλιος που ρωτήθηκε επ’αυτού είπε οτι το Νομικό τμήμα το τρέχει και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η άδειοδοτηση και δημιουργία της ΠΑΕ.
Πολύ καλή προσθήκη ο Αυλωνίτης. Θέλουμε ακόμα 2-3 τέτοιους.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σκαφίδας
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Διονέλης , Ζούλιας , Τσιμιδόπουλος , Αυλωνίτης , Ξυγκόρος
ΜΕΣΟΙ: Πότσι , Γροντής , Στούπης , Μπουρλάκης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γεμιστός
Στο υπάρχον ρόστερ είναι πολύ πιθανό να προστεθούν τουλάχιστον 3 “Κρητικοί”, οι Πιερτζακομι-Νγκουεμ του Αλμυρου και ο Νοικοκυράκης του Γιούχτα. Ποιοτικοί παίχτες και οι τρεις αλλά όχι κάτι το φοβερό.
Επίσης έμαθα πρόσφατα ότι έφυγε ο Παυλάκης.
+Ξυγκόρος
Ψάχνει φoρ που θα κάνει την διαφoρά
Ιγνατίδης; ![]()
Πολύ καλές μου φαίνονται ο κινήσεις. Θα έχουμε μίξη έμπειρων και νέων ταλέντων και μην ξεχνάμε οτι έχουμε κρατήσει έναν καλό κορμό απο πέρυσι. Πολύ σημαντικό ποιον θα φέρουμε για βασικό φόρ. Το μεγάλο στοίχημα βέβαια ειναι ο Νικοπολίδης, που προσωπικά δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι αλλά ας δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σκαφίδας , Γιαννακόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Διονέλης , Ζούλιας , Τσιμιδόπουλος , Αυλωνίτης , Ξυγκόρος , Χριστόπουλος , Μπούσης , Καλύβας , Χρούστινετς
ΜΕΣΟΙ: Πότσι , Γροντής , Στούπης , Μπουρλάκης , Σαντάνα , Νγκουέμ , Πιερτζακόμι , Γκίνη , Νοικοκυράκης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γεμιστός
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νικοπολίδης
Και από ότι έχω μάθει θα ακολουθήσουν στην προετοιμασία 2-3 παιδιά από την κ17 που έδειξαν καλά στοιχεία πέρσι και λογικά θα είναι μαζί μας και ο Εμπρά που πλέον έχει βγάλει χαρτιά.