Ανοίγω δικό του τοπικ να υπάρχει για πάντα και να μείνει.
Γίνανε πάρα πολλά για τον σύλλογο μέσα στο 2025 και είμαι σίγουρος ότι το 2026 θα γίνουν ακόμα περισσότερα…
Για μένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο σύλλογος μεγαλώνει περισσότερο μέρα με την ημέρα σε όλα τα επίπεδα.
Προφανώς και δεν θα γίνει “overnight” που λένε κι εδώ στο νησί, αλλά είναι δεδομένο ότι θα γίνει γιατί τα θεμέλια για τα επόμενα 135 χρόνια έχουν μπει πολύ καλά, κατά τη γνώμη μου.
Από την μεριά μου, δεν θα κρύψω την χαρά μου που το 2025 ήταν η χρονιά που καταφέραμε και αναγεννήσαμε αυτή την όμορφη κυανέρυθρη γωνιά και τα λέμε στον δικό μας ανεξάρτητο ιντερνετικό χώρο (με την πολύ ιστορία) μακρυά από την σοσιαλμηντιακή καφρίλα.
Ήδη τα στατιστικά επισκεψιμότητας στο νέο φόρουμ είναι πολύ ανεβασμένα και μεγαλώνουμε καθημερινά κι άλλο, για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά και τίποτα εξω-ιντερνετικές δράσεις.
Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους τους συμφορουμίτες και σε όλες τις συμφορουμίτισσες με υγεία!
Εγώ που λέτε παιδιά είμαι στο Ιπποκράτειο από τις 26/12 και μάλλον θα με κρατήσουν μέχρι μεθαύριο.
Το τι τραβάνε οι νοσοκόμες και οι τραυματιοφορείς και το λοιπό προσωπικό είναι έγκλημα. Η άλλη η τυπα ήταν πρωινή και την ξαναβλέπω τώρα. Έχει λέει ωράριο πρωί 7-15 και βράδυ 11–7.
Οπότε για μένα η μόνη ευχή για το 2026 είναι να πέσει ο καπιταλισμός. Αφού όμως αυτό δεν είναι καθόλου πιθανό να ευχηθώ να ψοφήσουν οι αδωνηδες και όσοι περισσότεροι γίνεται από την συμμορία αυτή μέσα στο 2026.
(Μακάρι να ξερα πώς να φτιάξω εδώ και το σχετικό body count)
Περαστικά και να βγεις γρήγορα από εκεί μέσα . Ότι και είναι να θυμάσαι ότι φτιάχνεται ή έστω βελτιώνεται.
Γενικότερα τα δημόσια νοσοκομεία εξακολουθούν να έχουν καλους γιατρούς.
Όσο για τα άλλα που αναφέρεις δεν θεωρώ ότι είναι θέμα κάποιου Α ή Β πολικού συστήματος αλλά ανικανότητας και μαλακιας . Διότι ότι σύστημα και να έχεις όταν τα παραπάνω πρυτανεύουν σε μια χώρα , δεν σώνεσαι ….