Δεν είχε δικό του νήμα ο Ιοαν οπότε ξεκινώ
Στην ερώτηση ποιος είναι το ποδοσφαιρικό σου είδωλο; απάντησε ‘ο Αλέξανδρος Βοϊλης’ !
Ή κάτι βλέπει ή…
Δεν είχε δικό του νήμα ο Ιοαν οπότε ξεκινώ
Στην ερώτηση ποιος είναι το ποδοσφαιρικό σου είδωλο; απάντησε ‘ο Αλέξανδρος Βοϊλης’ !
Ή κάτι βλέπει ή…
Χαχαχα τρολλάρει ο θεούλης!
Strongest skill in football: header!
Και καλύτερος παίκτης παγκοσμίως : Φαν Ντερ Φάτερ
Μας δουλεύει κανονικά ![]()
Μπήκε κορυφή αγαπημένων παικτών της σεζόν με τις απαντήσεις του. Μίνι Σιώπης της Βαλτικής (το τσέκαρα 1,65 αυτός και 1,68 ο κανονικός).
Το πρόβλημα αυτού του παίκτη είναι ότι μαθαίνει τελευταίος ότι βρέχει…
Κατά τα άλλα μπορεί να σταθεί άνετα και σε επίπεδο πρώτης εθνικής
Τον έχω στα σόσιαλ είναι μεγάλος καβλάντης. Του έχουν βρει και σπίτι παραθαλάσσιο κάπου Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Βουλιαγμένη -δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς- και κάνει συνέχεια μπάρμπεκιου στη βεράντα πάνω από το νερό, βολτίτσες Αθήνα, Μετέωρα κλπ
Το βάζω εδω και για οσους δεν εχουν facebook:
Όπως είπε ο Θ. Βασίλης χτες στην εκπομπή του @Makdio19 μας χαιρετάει και αυτός.
Αν ερθει κατι καλυτερο, ειμαι ΟΚ… θα ερθει ομως?
Καλός παίχτης, περιμέναμε περισσότερα όπως και από όλους. Είμαι περιέργος να δω με τι θα πάμε, πολλές αλλαγές βλέπω και δεν ξερω αν μας βγει σε καλό.
Κ εγώ αυτό πιστεύω. Είπαμε ήταν σκέτη αποτυχία η χρονιά αλλά δεν ήταν όλοι οι παίχτες χάλια. Εδώ ακούμε ότι θα μείνει ένα 25% στο οποίο η πλειοψηφία είναι οι μικροί που δεν έπαιζαν…
Όταν τον είχε πρωτοδεί είχα χαρεί πολύ. Δεξί αριστερό πόδι, καλή τεχνική και γρήγορος.
Κάπου χάθηκε στην γενική μετριότητα. Αλλά πως να φανεί ένας παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια ομάδα που παίζει για να βάλει με το ζόρι 1 γκολ;
Νομίζω του αξίζει μια ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα σε κανονικούς επιθετικούς