Θα πρέπει να τον μεταφέρουμε στους πρώην παίχτες.
α ρε κυρ κώστα var, virtual reality, sencor, oracle, dimotologio, indesign, media αλλά για δημιουργία τμήματος διαχείρισης, προώθησης σήματος κ πωλήσεων στον σύλλογο ούτε λόγος.
Αυτές οι συζητήσεις είναι η χαρά του troll, μπαίνεις γράφεις ξέρω γώ ένα ‘’Όποιος δεν πανηγύρισε την μεταγραφή είναι γαύρος’’ και το αφήνεις να το κάνουν κουγκι…
Εδώ 250Κ λέει πάντως.
Θα συμφωνήσω με το παρακάτω
Ολόσωστο αλλα θαρρώ πως αναφέρεται στους αεκτζηδες.
Αναφέρεται σε όλο το σύστημα. Από δημοσιογράφους μέχρι και οπαδούς. Είναι μόλις 15. Ξαφνικά εκεί που απλά πήγαινε σχολείο και έκανε προπονήσεις με την ομάδα βρέθηκε ένα πρωινό στο επίκεντρο. Μεγάλο σοκ να διαβάζει όλα αυτά τα σχόλια
Ναι και αυτο το γραφουν τα “Τα Νεα” του Μαρινακη …
Αν πήγαινε στον γαβρο αυτός ο παίκτης θα εγραφαν τα ίδια ;
Γιατι τους ειδαμε και με την Κατω 17 του γαβρου τι έγραφαν …
Στα σκατα ρουφιανοι , υποκριτες !
Καπου συμφωνω με αυτα που γραφεις κάπου οχι. Ας ξεκαθαρισω οτι εγω δεν εχω θεμα με τον Ρουπτσο. Πιστευω οτι γενικές γραμμες καλά το τρέχει μεχρι στιγμής όπως επισης πιστευώ ότι φέτος θα μας ανεβάσει. Οχι γιατι γνωριζω καποιο παρασκήνιο αλλά γιατι τώρα θεώρω πως ειναι το κατάλληλο timing.
Επικοινωνιακα όμως είναι τραγικός ! Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά αυτό που έχεις κάνει όπως και αυτό που θες να κάνεις βρες άλλους να το κάνουν για σένα.
Θεωρώ επίσης πως έχουμε πάψει να είμαστε φυτώριο εδω και πολλά χρόνια . Σκαλοπατι όμως ναι ειμαστε , και έτσι θα παραμείνουμε όσο οι στόχοι μας είναι χαμηλοί
Ποιος παίκτης που είναι φιλόδοξος θα κάτσει στον Πανιωνιο εν έτη 2026 ; Να κάνει τι ;
15 χρονών και ήθελε να φύγει. Φαντασου τον στα 20 αν έμενε σε εμας … Ελεύθερος θα έφευγε.
136 χρονια ιστοριας και προσφοράς στον αθλητισμο , υποτίθεται ότι έχεις την εμπειρία για κάτι καλύτερο απο το να παίζεις για την παραμονή στις μεγάλες κατηγορίες ή να διεκδικείς την άνοδο απο τις μικρότερες … Είχες αθλητές όταν οι άλλοι δεν υπήρχαν ούτε σαν έννοια στους δημιουργούς τους!!
Επετρεψε μου επισης να διαφωνισω εν μέρει παλι για την περίοδο Τσακίρη. Ειδικα την εποχή του Λινεν, δεν θυμάμαι να ήθελαν οι παίκτες να φύγουν απο την όμαδα. Απλά πουλάγαμε κάποιους ,όπως οφειλαμε να κάνουμε … Όταν όμως είδαν ότι οι ελπίδες για κάτι καλύτερο αποδείχτηκαν “φρούδες” εκεί ναι άλλαξε το σενάριο ..
Τέλος , επιβαλλεται να πουλάς παίκτες , όχι να ξεπουλάς όμως!
Μιλάω γενικότερα και όχι για τη συγκεκριμενη περίπτωση του Σαρακασιδη . Μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν θέλω να μακρυγορήσω άλλο . Στην τελική , καλά να περνάμε …
Πρόεδρε κάνεις τεράστια προσπάθεια να προστετεύσεις εξωαγωνιστικά την ομάδα κ αυτό θα πρέπει να σου αναγνωριστεί. Διόρθωσε 2-3 πράγματα στη διαχείριση, στην επικοινωνία και στη διασυνδεσιμότητα των τμημάτων.
Φέτος θα πρέπει να σηκωθούν και οι νεκροί ώστε να ξανατοποθετήσουμε την ομάδα εκεί που θα έπρεπε να ήταν.
Παραθέτω λοιπόν άποψη από το μπλογκ του βορρά σχετικά με την μεταγραφή Σαρακασίδη
Καβάλα/Cavalla
Ξέρετε ποια είναι η μόνη σοβαρή ομάδα στην Ελλάδα ;
Ο Πανιώνιος…
Αφορμή για αυτό είναι η μεταγραφή ενός 15 χρόνου τερματοφύλακα στα χανουμια έναντι 250.000 ευρώ +20% από επόμενη πώληση + ότι αν η ΑΕΚ βάλει στην μεθεπόμενη πώληση του τερματοφύλακα 10% θα δώσει στον Πανιώνιο αλλά 800.000..
Πολλοί δεν καταλάβατε καν τι πέτυχε ο Πανιώνιος με μια τέτοια κίνηση , οι λίγοι ξύπνιοι όμως καταλάβατε ..
Και δεν είναι ότι ο Πανιώνιος το έκανε μόνο μια φορά , έχει βγάλει παικταραδες και παικταραδες μιλάμε για πολύ πράγμα όσους και να γράψω θα μου γράψετε άλλους 20 που ξέχασα !
Μασούρας , Αραβιδης , Ανσαριφαρντ, Χατζισαφι, Μασούντ, Σιωπής , Μάντζιος, Τζιόλης, Τζαβέλας, Μανιάτης , Αυλωνίτης , Μπουμαλ, Σπυρόπουλος Μπακασετας και πόσοι άλλοι (δεν αναφέρω Σαραβάκους Αναστόπουλος Μαύρους κτλ που ήταν παλιά ) αναφέρω μόνο όσους με ήρθαν στο μυαλό στο μπαμ …
Και κάθεστε εσείς ρε ξεφτυλισμενοι βορειοελλαδιτες και δίνετε τα μεγαλύτερα σας ταλέντα σε συγκεκριμένη ομάδα ΤΖΑΜΠΑ και δεν κρατάτε ούτε τα τροφεια και μας το παίζουν μάγκες οι ανύπαρκτοι …
Το άρθρο μιλά για 150.000 μετρητά και 400.000 ως bonus συμμετοχών.
Ποιο είναι το όριο συμμετοχών από το οποίο και πάνω θα ενεργοποιηθεί το bonus;