Έχω γράψει και έχω πει χίλιες δυο μαλακίες για τον Μασουράκο.
Κάποια ίσως δικαιολογημένα όταν έκανε το ξεκίνημά του και κάποια που είναι χαρακτηριστικό δείγμα της πανιώνιας υπερβολής και μαλακίας..
Ωραίο συναίσθημα να διαψεύδεσαι και να βγαίνει κάτι πολύ καλύτερο απο αυτό που προσδοκούσες αλλά και θλίψη γιατί πιθανότατα τον βλέπουμε και αυτόν τελευταία χρονιά και μακάρι να την ολοκληρώσει δηλαδή..
https://www.panioniosfc.gr/2018/11/09/στην-εθνικη-ελλαδασ-ο-μασουρασ/
Ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των ανδρών, για τις αναμετρήσεις με την Φινλανδία στις 15 Νοεμβρίου και την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου.
Ο έμπειρος επιθετικός, σχετικά με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Φυσικά αποτελεί την μέγιστη τιμή για κάθε Ελληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Για μένα προσωπικά, αποτελεί την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου και για το λόγο αυτό είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και το τεχνικό επιτελείο για την τιμή που μου κάνουν, καθώς επίσης και την ομάδα μου, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δώσει την δυνατότητα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής”.
Μπράβο στον Γιώργο! Του αξίζει αυτή η κλήση!
Είναι το πρόσωπο των ημερών ο Γιώργος Μασούρας. Γινόταν να μην ασχοληθώ μαζί του; Εδώ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά.
Έκανα, λοιπόν, τα τηλέφωνά μου. Για να σας πω την αλήθεια, είχα αρχίσει να ψάχνομαι από πιο πριν λόγω του συμβολαίου του. Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι και δεν είναι περίπτωση που περνά απαρατήρητη.
Πριν από περίπου έναν μήνα, από τη Νέα Σμύρνη δεν τους έπαιρνες κουβέντα. Ακόμα και στην πιάτσα όταν ρωτούσα, μου έλεγαν ότι δεν ασχολείται κανείς τόσο. Τον κοιτούν, αλλά ως εκεί. Τα πράγματα, όμως, αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.
Τώρα που έγινε διεθνής, ψάχτηκα και πάλι. «Θέλουμε να τον κρατήσουμε, του έχουμε μιλήσει, αλλά…» ήταν η απάντηση που πήρα από την Πλατεία. Λογικό φυσικά. Δεν υπάρχει ρευστό, οπότε οποιαδήποτε συζήτηση δεν μπορεί να προχωρήσει.
Το βασικότερο πρόβλημα, όμως, είναι άλλο όπως μου τόνισαν. «Υπάρχει ανταγωνισμός και μάλιστα μεγάλος». Δεν το έπιασα αμέσως κι εγώ και άρχισα να ρωτάω για ομάδες τύπου… Ατρομήτου. «Ποιος Ατρόμητος; Ο Ολυμπιακός τον θέλει, ίσως και η ΑΕΚ».
Στην «Ένωση», πάντως, έχουν πάθει… Αλμπάνη. Δεν τους έχει βγει ως τώρα η συγκεκριμένη μεταγραφή και φοβούνται να πάνε σε κάτι αντίστοιχο. Αυτό μου μεταφέρθηκε από αλλού.
Τι μένει λοιπόν; Μέσα είστε. Θα σας πω και κάτι τελευταίο. Λίγο πριν αρχίσω να γράφω, χτυπάει το κινητό. «Γι’ αυτό που έψαχνες, δίκιο είχες. Ουσιαστικά τα έχει πάρει τα δικαιώματά του στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Τώρα το πότε θα τελειώσει το deal, εξαρτάται από εκείνον». Σοβαρή πηγή, δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω. Και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ο Πανιώνιος θα πάρει κάποια χρήματα, ο παίκτης θα κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός θα έχει έναν ακόμη Έλληνα παίκτη στο δυναμικό του. Τη σεζόν, βέβαια, στη Νέα Σμύρνη θα την τελειώσει ο Μασούρας. Μετά έχει ο Θεός…
http://www.sportime.gr/bloggers/agent-greek/194579/o-masoyras-provarei-ta-erythroleyka/
Απο τα πιο πιθανά σενάρια εννοείται. Μας δίνει ο κωλόγαυρος το κλασσικό χαρτιζιλίκι των 300χιλ και μας τον αφήνει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Και αν δεν τους κάνει ούτε το καλοκαίρι τότε ξανά δανεικός του χρόνου.
κι αφου λενε οτι εκλεισε και το ντιλ τον φωναξαν και στην εθνικη να τον γλυκανουν
![]()
Καλά, ο ΠΑΟΚ που στο διάολο είναι???
Κρίμα…Άλλος ένας εξελίξιμος παίκτης χαμένος στη μαύρη τρύπα του λιμανιού!!
Περιμένεις να δώσει φράγκα ο Ιβάν στο εργοστάσιο παραγωγής παικτών του Ολυμπιακού; Αυτά παθαίνεις αμα έχεις αποκλειστικές σχέσεις.
Έχεις ένα εργοστάσιο και ο ένας σου πελάτης ξέρεις ότι είναι πλούσιος αλλά από εσενα θέλει να αγοράζει δωρεάν, ο άλλος σε πληρώνει μετρητά, ο τρίτος έχει χρεωκοπήσει και δεν αγοράζει και ο τέταρτος έχει λεφτά αλλά αγοράζει σπάνια. Τι κανεις; Θες να ανοίξεις νέες αγορές αλλά δεν έχεις την οικονομική πολυτέλεια για λάθη και πειραματισμούς. Δυστηχως παίρνεις τα χρήματα από αυτόν που μπορείς
Δυο αγοραστές υπάρχουν στην Ελλάδα, ο Ιβάν και ο χοντρομαλάκας. Η αίσθηση μου είναι οτι μετά τα δύο επικοινωνιακά στραπάτσα που έφαγε ο ΠΑΟΚ με τους Ιρανούς, απλώς δεν ασχολούνται με τους παίκτες του Πανιωνίου. Ειδικά αν υπολογίσουμε και οτι ο γαύρος έχει ειδική σχέση με το ρόστερ του Πανιωνίου -ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Αυτοί οι δύο παίζουν παιχνίδια εξουσίας μεταξύ τους, σιγά μην διακινδυνέψει μια επικοινωνιακή ήττα ο Ιβάν, χάρη σε μια ομάδα που πούλησε 4 παίκτες σε 11 μήνες στο γαύρο. Αυτά δεν ισχύουν μονο για τον Μασούρα (που στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν χωράει έτσι κι αλλιώς, αρα δεν υπάρχει λόγος να ενδιαφερθεί), αλλα γενικότερα. Οταν εχεις να κάνεις με έναν αγοραστή, προφανώς και δεν διαπραγματεύεσαι την τιμή, ειδικά οταν τον παρακαλάς κάθε έξι μήνες για τρεις δανεικούς της πούτσας. Και κάπως έτσι μένεις με την ελεημοσύνη του σιχαμένου και δάνεικο τον Μανθάτη, ενω άλλοι παίρνουν δύο διεθνείς και τον Χατζηισαία.
Σε όλα τα ανωτέρω υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας. Ο ίδιος ο Μασούρας. Το παιδί αυτό έχει δώσει δείγματα εντελώς Πανιώνιας συμπεριφοράς. Ελπίζω να μην έχει υπογράψει ήδη στα καρκινικά φλέγματα του Πειραιά. Αν δεν το έχει κάνει και υπάρχει τρόπος να διαβάζει αυτά που γράφουμε, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγοντας στον Μαρινάκη : στη Νότιγχαμ πηγαίνω. Στον Ολυμπιακό ποτέ. Είναι μεγάλο κρίμα να καεί στην υψικάμινο των καμινίων του κάθε Τσουκαλά
Πολύ σωστός ο Μπρέσκα,στην κυριολεξία…γιατί νά τό κρύψουμε άλλωστε’‘‘Ειδατε να μιλήσει κάποιος από μάς, στην ακύρωση του γκόλ [που έβαλε ο Μασουρας] στη μεταξύ μας συνάντηση;;ΟΧΙ
κΆΤΙ ΠΉΓΕ ΝΆ ΠΕΊ ο Ανιγκός …αλλά τά μάσησε και κόντεψε μάλιστα και να φύγει’’‘ΟΜΩς
εΔΏ ειναι τα σπουδαία’'Οτι και ο Ανιγκός …ανήκει στον γαυρο [βλέπε Μπανανα] και πέρσυ έκανε το διδακτορικό του στο άλλο φιλικό του σωματείο Λεβαδιακο΄Επισης θυμάστε προπερσι ποιός έσωσε τον Λεβαδιακό τελευταια αγωνιστική…;;;;;;1-3 στην έδρα μας;;;; εεεεε καλα κρασια ![]()
Ζω για εκείνη την ημέρα που θα υπάρξει ένας παίκτης να πει: εγώ θα μείνω για πάντα στην Πανιωνάρα, φορώντας τα μπλε και κόκκινα.
μόνο αυτό!
Ρε παιδιά ψυχραιμία
Λίγο φρένο
Υπάρχει το παρελθόν δε λέω και είστε απόλυτα σωστοί
Αλλα για ένα λεπτό
Επειδή κάποιος έγραψε κάτι τι σημαίνει;
Και αυτός ο κάποιος είναι ο εγκυρότατος πρωταθλητής
Που να θυμίσω ότι είχε ήδη κλείσει και το χάφ από πλατεία (έτσι ακριβώς ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο) και αναφερόταν στο Μπούζα
Αν έχουμε πάντα αυτο στο μυαλό μας ρε σεις τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με την ομαδα
Προφανώς κι όταν έχεις ένα μονο που δίνει λεφτά κι έχεις ανάγκη θα σε κάνει ότι θέλει αλλα με μέτρο παίδες
Εκτός κι αν ξέρετε κάτι που δε γνωρίζω οποτε πάσο
Υπάρχει και τό ΄΄΄΄΄΄πάσατέμπο χαχαχαχαχαχαχαχχ
χαίρεσαι να διαβάζεις τέτοια
850.000 euros είναι μια καλή αρχή
εναλλακτικά
650.000 + μάνος
100.000 + ευαγγέλου, μάνος,γιαννιώτης
ή
ότι άλλο συνδυασμό των από πάνω
ορίστε σας βγάζω από τον κόπο
όσο για το ενδιαφέρον στο κοτοπούλι…last year
Τρια κατοστάρικα και δύο δανεικούς, να τους κάνουμε τεσσερις και να σπάσουμε παγκόσμιο ρεκόρ.
Και ο ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Μασούρα.
Ο διεθνής εξτρέμ του Πανιώνιου, ο οποίος απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό, είναι στη λίστα του «δικεφάλου του Βορρά», όπως αναφέρεται στη «Metrosport» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, σύμφωνα με τη «Metrosport».
Το συμβόλαιο του 24χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριου, ούτως ώστε να μην τον χάσουν μετά το τέλος της σεζόν, δίχως να πάρουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, το συγκεκριμένο θέμα συνδέεται με τον Λάζαρου Λάμπρου, που αγωνίστηκε πέρυσι στους Νεοσμυρνιώτες πέρυσι ως δανεικός και φέτος έχει δοθεί στην Ολλανδία και στη Φορτούνα Σιτάρντ με το ίδιο καθεστώς.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/thelei-kai-o-paok-ton-masoura/3567694
ρε Γιώργαρε, πώς θα την παλέψεις εκεί κάτω με όλα τα “no politica” (λέμε τώρα) ασπόνδυλα?
καλό κουράγιο