Γιώργος Γκαλίτσιος

Και η 1η το συνέντευξη ως παίχτης του Ιστορικού.

Οι ευκαιρίες στον Ολυμπιακό έρχονταν με το… σταγονόμετρο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειχνε να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα και ο ερχομός του Γιάννη Μανιάτη έκανε αυτόματα πιο δύσκολο το έργο του. Έτσι, ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποφάσισε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο και να γίνει προσωρινά… κάτοικος πλατείας.

Ο αμυντικός από τη Λάρισα μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή “Super League Preview”, στην πρώτη του συνέντευξη από τη μέρα που φόρεσε τα «κυανέρυθρα».

Για το ντεμπούτο του: Σίγουρα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του Πανιωνίου. Αλλιώς το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι που τελικά δεν έγινε. Γνωρίσαμε την ήττα με αποτέλεσμα να μείνουμε χαμηλά στη βαθμολογία.

Για την θέση που του ταιριάζει: Εμένα μ’ αρέσει να αγωνίζομαι ως δεξιός μπακ. Άλλωστε γι’ αυτή τη θέση ήρθα στον Πανιώνιο. Δεν έχω πρόβλημα όμως, όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: Από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Είναι τελικοί για εμάς. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε και στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και σε όλα όσα απομένουν θετικό αποτέλεσμα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε με κάθε τρόπο τους βαθμούς της νίκης. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, όπως και να το κάνουμε. Νομίζω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να δείξουμε τις πραγματικές μας ικανότητες, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μιλάει στην εκπομπή “Super League Preview”, στην πρώτη του συνέντευξη από τη μέρα που φόρεσε τα “κυανέρυθρα”…

Για το κλίμα στην ομάδα: Η ομάδα έχει πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα. Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν πριν από εμένα, ο Λεωνίδας και ο Κώστας, με βοήθησαν να εγκλιματιστώ πιο εύκολα. Με έκαναν να νιώσω πιο άνετα.

Για το μέλλον του: Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και από εκεί και πέρα είναι όλα ανοικτά.

Για το αν έχει να αποδείξει πράγματα: Αυτό που με ενδιαφέρει τούτη τη στιγμή είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου, που είναι ο Πανιώνιος. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: Δεν θέλω να αναφερθώ στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ότι έγινε, έγινε. Είμαι παίκτης του Πανιωνίου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που προέχει για μένα αυτή την περίοδο είναι ο Πανιώνιος. Μόνο αυτόν έχω στο μυαλό μου και φυσικά πως θα τον βοηθήσω να πετύχει τον στόχο του. Θέλω να παρουσιαζόμαστε στα παιχνίδια, όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Για τον Τάκη Λεμονή: Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, καλός άνθρωπος και πρέπει να ομολογήσω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω σ’ αυτή την ομάδα.

Για τον κόσμο: Ευελπιστούμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και ότι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.

Κοιτα να δεις που θα φτιαξουμε παραδοση βαζοντας τα δεξιοποδαρα μπακ στα αριστερα. Πολυ καλη εμφανιση απο τον Γκαλιτσιο, που μπορει να μην εχει το παθος του Κοντοε, αλλα τακτικα ειναι πιο σοβαρος. Με την επιστροφη του Γιαννακη, περιμενω να δω τον Γκαλιτσιο στη φυσικη του θεση, εκει οπου ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο χρησιμος απο το Γιονσον.

Πολύ καλή εμφάνιση !!! Μπράβο του !!!

Λειμοναρα ,τον Πουπο ρε και τα ματια σου’‘’‘Ακουστε παιδια ‘’‘ετυχε να δω μετα το ματς τον Πουπο στα αποδητηρια’‘Μου εκανε εντυπωση ποσο ανεβασμενος,ψυχολογικα ενοω,μου φανηκε αυτο το παιδι’’'Δυο φορες στον παγκο,και ενιωθε οτι συμετειχε στον αγωνα ‘’'Λες;;;;;θειο

Για τον Πούπο ο Λεμονής έχει πει ότι είναι ο μόνος από τα μπάζα Κιντή που ξέρει λίγη μπάλα .

Το εχω ξαναγραψει’‘‘ο Στορε τον εκτιμουσε,εμεις δεν ειχαμε ομαδα’’‘Ισως και ο Μαντζος φταιει που του ειπαν να φαει ολους τους κιντιδες’''τελικα ο Λειμοναρας κατι βλεπει απο αυτον τον Πουπο στις προπονησεις,ΜΑΚΑΡΙ.ΘΕΙΟ

Το παιδάκι και πάθος έχει και το κατέχει το άθλημα. Επαιξε και στους δύο αγώνες σε λάθος θέση και τελικά (ειδικά σήμερα) δεν τα πήγε άσχημα. Να έχουμε υπ’όψη μας ότι είναι 10 μέρες στην ομάδα. Αν παίξει ο Ντάτο και παραμείνει σταθερός ο Jonson, τον βλέπω στα χαφ μαζί με τον Γιάννη να κάνουν παρέα στον Σούλη

Παιδια ,εγω τον ειδα πολυ καλο’‘’‘Να γινει μονιμος .Ομως να μεινει ΕΚΤΟς ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ λαρισα’‘‘ειδατε τι επαθε ο Τσιωλης’’‘‘ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ απο τωρα ‘’’’‘εξω σ’αυτο το παιχνιδι’‘‘Ο Πηλαδακης του εδινε πολλα και τον θελει ακομα’’‘’‘Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α’‘‘Ομως εχει αλλη στοφα,η αληθεια να λεγεται.Θα βοηθησει πολυ’’'θειο

http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/o-gkalitsios-sto-redplanet-gr.804978.html
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054702328-«Δεν-θα-ήμουν-εγώ,-αν-πανηγύριζα-»
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=119258683
Ο Σιοβας πηρε ευκολα τον τιτλο του πρωταθλητη χειμωνα, αλλα το ντεμαραζ του Γκαλιτσιου μαλλον θα του χαρισει ανετα τον τιτλο του πιο συνεντευξιαζομενου ποδοσφαιριστη στην ιστορια του Συλλογου, μπορει και του αθλητισμου γενικοτερα. Μπραβο του που εβαλε το γκολ, μπραβο του που δεν το πανηγυρισε, αλλα η μεγαλη του επιτυχια ειναι οτι προλαβε να συνελθει απο τις 600 τριπλες που εφαγε απο το Βενετιδη και να δωσει τρεις συνεντευξεις μεσα σε λιγες ωρες. Εγω, και μονο που τις θυμαμαι, ακομα ζαλιζομαι.

Mpreska Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,1ον γιατι εδω ταιριαζουμε απολυτα για τον χαρακτηρισμο του Γκαλιτσιου και 2ον εισαι ο μονος που καταλαβε γιατι χθες δεν επρεπε να παιξει με τα τυρια’‘‘βλεπεις πως τραυματιζονται οι παικτες οταν κοιμουνται;;βλεπε Γιονσον’’‘’'χαχαχαχαθειο

Αποφασίστε κάποια στιγμή για τον Γκαλίτσιο. Την μια είναι καλός την άλλη σέρνεται.

Μια χαρά έπαιξε το παλικαράκι. Εκτός αν πήγα σε λάθος αγώνα. :wink: :wink: :wink: Στο πρώτο δεν υπήρξε πρόβλημα. Στο δεύτερο που όλη η ομάδα ήταν σε διακοπές, ο Γκαλίτσιος σας έφταιξε ? Και στο κάτω κάτω αν κάναμε κάτι στο τέλος επιθετικά, από αυτόν έγινε. Από αριστερά είχε ανοίξει μια χαράδρα και δεν πέρναγε τίποτα μπροστά.

Ευτυχώς όμως που έπαιξε ο Φανούρης 90’ και μας ξελάσπωσε. Ε ρε, πλάκα έχουμε …

Να προσθέσω κατι:

Όταν τα πλάγια χαφ δεν βοηθούν καθόλου στα μαρκαρίσματα είναι φυσιολογικό επακόλουθο να εκτίθενται τα πλάγια μπακ. Δυστυχώς στην ομάδα μας φέτος δεξί κι αριστερό χαφ που να βοηθάει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν έχουμε!

Θυμηθείτε μόνο ποιοί παίζουν σ´ αυτές τις θέσεις!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Νομίζω όμως πως από αριστερά διορθώθηκε η κατάσταση. Ντάτο και Γιαννάκης έχουν πολύ καλή αλληλοκάλυψη και βρίσκονται σχεδόν με κλειστά μάτια. Από δεξιά το απέραντο χάος.
Πάντως - για να μην είμαι off topic - νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε να προσάψουμε κάτι αρνητικό στον Γκαλίτσιο. Μιά χαρά παίζει το παληκάρι.

http://pan-ola.blogspot.com/2011/03/blog-post_5239.html
Τα καταφερε! Το πληθος των συνεντευξεων του εχει ξεπερασει τα εξωφυλλα της Lady Gaga. Δεν καταλαβαινω γιατι τον εχει πιασει τετοια αγωνια το μανατζερ του, καποια ομαδα θα βρεθει το καλοκαιρι για να τον αποκτησει. Οχι ο Ολυμπιακος του Βαλβερδε, παντως.

Με μία μεταγραφή στην Μπουντεσλίγκα είναι πολύ πιθανόν να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Βέλγιο ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος το Σάββατο (24/3) σήκωσε το Κύπελλο με τη φανέλα της Λόκερεν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Γκαλίτσιος δοκιμάστηκε στη Βέρντερ, όμως ο προπονητής της ομάδας της Βρέμης, Τόμας Σάαφ δεν πείστηκε για την αξία του. Η πιο σωστά θεώρησε πως βρίσκεται πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πήγε, λοιπόν, στο Βέλγιο και έπεισε τη Λόκερεν να τον αποκτήσει. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή, ο Γκαλίτσιος όχι μόνο είναι βασικός στη βελγική ομάδα, αλλά βγάζει και μάτια… Στις βαθμολογίες των εφημερίδων δεν υπάρχει ματς που να ΄χει πέσει κάτω από το «6» με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες της Μπουντεσλίγκα να ΄χουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν με τη Βόλφσμπουργκ ειδικά να εξετάζει πολύ ζεστά την απόκτηση του.

Είναι χαρακτηριστικό πως και στο σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου με την Κόρτραϊκ, άνθρωπος των «λύκων» βρέθηκε στις Βρυξέλλες και τσέκαρε τον Ελληνα άσο, ο οποίος έπαιξε σ’ ολόκληρο το 90λεπτο και ήταν πολύ καλός. Ετσι πήρε ακόμα ένα «συν» στο βιογραφικό του.

Βέβαια, ο Γκαλίτσιος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ομάδων από το Βέλγιο. Αντερλεχτ και Γκενκ τον έχουν στη λίστα τους, ενώ και ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ που εργάζεται στη Γάνδη θα τον ήθελε πολύ στην ομάδα του.

Μια χαρά παίκτης είναι. Πέρσι βοήθησε τα μέγιστα. Κι αυτός κι mister Goal μια χαρά ταίριαξαν και ταιριάζουν στον Πανιώνιο. Αλλά δεν του έκαναν του super προπονητηρά.

Σιγουρα περισυ εκανε φοβερο 2ο γυρο, πραγμα το οποιο εγω τουλαχιστον το εγραφα σε διαφορα ποστ. Παρακολουθησαμε ολοι οτι μετα την αποδεσμευση του απο τον γαυρο ηρθε και εκανε προπονησεις με εμας (αν θυμαμαι καλα κατα τις αρχες Οκτωμβρη). Ενω λοιπον ειμασταν σε πλεονεκτικη θεση να συμφωνησουμε μαζι του, ξαφνικα και με την αλλαγη του προπονητη ουτε μαθαμε ποτε σταματησε τις προπονησεις μαζι μας ουτε το ποτε εφυγε. Οποιος και να ευθυνεται η απωλεια ενος τετοιου παικτη ηταν λανθασμενη επιλογη. Και αυτο διοτι εξ οσων καταλαβαινω δεν πρεπει να εγινε ουδεμια προσπαθεια προσεγγισης .

Ήταν πολλά τα λεφτά…άρη :wink:

Καλα, ενας χρησιμος παικτης ειναι, τιποτα παραπανω.
Για Λοκερεν μια χαρα θα ειναι.

Τωρα αν παει Γερμανια σε σοβαρη ομαδα, θα φαει πολυ παγκο.
Ειδικα αν παει στο Μαγκατ.