Εχει κι άλλα σημεία με ενδιαφέρον, αλλά κρατάω το παρακάτω μιας και γίνεται ανφορά σε κάτι που αν δεν απατώμαι πρώτη φορά συμβαίνει.Βέβαια θα περίμενα σχετική ενημέρωση από Ερασιτέχνη, ακόμα περισσότερο τώρα που ο ΚΑΕ λέει όσα λέει.
–Με τον Ερασιτέχνη τελικά τι έγινε; Γιατί δεν μπήκε εκπρόσωπος στην ΚΑΕ;
“Στην αρχή μας είχε προτείνει τον κ. Δάρα ο Ερασιτέχνης. Ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό από τον κ. Δάρα, γιατί και το καλοκαίρι στην συνάντηση που είχαμε κάνει, είχε συμφωνήσει να μπει μέλος στο τότε 5μελές Δ.Σ. και μάλιστα όχι ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Τώρα για ποιο λόγο ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να μην στείλει άλλο μέλος δεν το ξέρω και καλύτερα να ρωτήσετε τους ίδιους. Εγώ θα πω μόνο ότι ο Ερασιτέχνης είναι η ασφάλεια όλων των Πανιώνιων και μπορεί να ελέγξει τι γίνεται στην ΚΑΕ, καθώς έχει το 10% των μετοχών. Το να μη βάζει εκπρόσωπο ο Ερασιτέχνης, πέρα του ότι δείχνει πως δεν στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται -που ήταν και η μοναδική λύση εκείνη την περίοδο για να σωθεί η ομάδα-, δείχνει και ότι δεν τον ενδιαφέρει το τι γίνεται στην ΚΑΕ. Για να στο πω και πολύ ωμά, αν εγώ αφήσω 300 χιλιάρικα χρέη εσύ θα το μάθεις, όταν εγώ θα φύγω. Αν κάποιος ήθελε να ελέγχει το τι γίνεται στην ΚΑΕ θα έβαζε εκπρόσωπο ακόμα και με το ζόρι. Έτσι και αλλιώς ποινικές ευθύνες για μέλη δεν υπάρχουν, ούτε και οικονομικές ευθύνες”.
-Ήρθατε σε κάποια επικοινωνία μαζί τους εσείς;
“Όταν είχα μιλήσει εγώ με τον Άρη Μισαηλίδη μου απάντησε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να βάλουν εκπρόσωπο και πως μιλήσανε με τον δικηγόρο τους και τους είπε ότι μπορούν να καθυστερήσουν την διαδικασία μέχρι δύο μήνες. Όταν του είπα εγώ ότι δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε ούτε μία μέρα, γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει η ΚΑΕ και απαίτησα την επόμενη μέρα ή να βάλουν ένα μέλος από τον Ερασιτέχνη ή να μου στείλουν ένα χαρτί ότι δεν επιθυμούν να βάλουν εκπρόσωπο, μου έστειλαν αυτό το χαρτί”.
Αν είχε χιούμορ… Επίσης θα μπορούσε να τον ρωτήσει αν γνωρίζει πότε η αλλαγή ιδοκτησιακού καθεστώτος των μετοχών θα εγκριθεί απο ΕΕΑ (να ησυχάσουμε βρε παιδί μου)
Εκτός αυτού ένας Ερασιτέχνης με 3000 αθλητές και κάτι λιγότερο από ενάμιση αιώνα ιστορία , θα έπρεπε να είναι θεματοφύλακας , προστάτης και φόβος και τρόμος των λαμόγιων.
Αντίθετα ο ρόλος του θυμίζει κάτι σε πρόεδρο της δημοκρατίας , με ευθύνη όλων μας βέβαια (κλασσικά για Πανιώνιο , αυτή η φράση κολλάει στο τέλοςόλων των προτάσεων).
Αυτό το “ευθύνη όλων μας” που γράφει ο Φέηθ, δυστυχώς δεν είναι ένα τσιτάτο κλισέ
Τουλάχιστον όχι σε ένα Σύλλογο με τόσο μικρή φίλαθλη βάση όπως εμείς, την στιγμή που πχ στον Ερασιτέχνη γίνεται ένας κακός χαμός για να βρεθούν 20-30-50 νοματαίοι για να στήσουν διοίκηση , ακόμα και για να γίνουν εκλογές.
Βέβαια το οτι έχει γίνει αποκρουστικό το να συμμετάσχεις κάπου στον Πανιώνιο ίσως δεν είναι και τυχαίο, αφού κάπου εξυπηρετεί κ όλο αυτό..
Στο ρεζουμέ, αυτό που μένει απ την ανακοίνωση που εξέδωσε ο “Θεματοφύλαξ” για να απαντήσει σε όσα είπε αυτό το σίχαμα είναι ο ήχος και η οσμή απο μια πορδή…
«Στην σημερινή (9/5) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από την οικογένεια του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη στον κ. Γεώργιο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είναι κάτοχος ποσoστού 55 τοις εκατό».
Ανεξάρτητα με την έκβαση της υπόθεσης που ξεκίνησε κάποιο περσινό καλοκαιρινό βράδυ, θα ήθελα να επισημάνω το οτι στο Σύλλογό μας υπάρχουν πολλοί που έχουν και ‘θέση ευθύνης’ και ΦΒ και άποψη, αλλά προβληματική σχέση με τους νόμους και την αγωνιστική και εξωαγωνιστική πραγματικότητα. Και πάνω απ΄όλα αμέτρητο θράσος να τη λένε στους υπόλοιπους. Αφορμή παίρνω απο το γεγονός οτι αυτοί οι αρκετοί, έλεγαν οτι δε μπορεί ο Αλευρογιάννης να πουλήσει τις μετοχές, αν δεν περάσει μάλιστα τριετία. Κι όμως, έγινε. Ο καθένας πλάθει και διακινεί σενάρια, θυμάται την ιστορία και αναγνώσκει την καθημερινότητα, ανάλογα με τα “συμφέροντα” του.
Δυστυχώς είναι λίγοι όσοι καταννοούν οτι ο Σύλλογος “είμαστε όλοι εμείς αλλά και οτι είναι πάνω απο εμας”.
Γνωρίζει κανείς εάν θα έχει συμμετοχή η ανοιχτή συνέλευση? Θα είναι μέλη από Ερασιτέχνη, οι Πάνθηρες. απλοί φίλαθλοι, οι μικρο-μέτοχοι όπως προέκυψαν από τον προπερσινο έρανο?
Νομίζω πως πρέπει να υπάρχει συμμετοχή και να γίνει συζήτηση και διάλογος. Ετσι θα βγει κάποιο συμπέρασμα για το τι προοπτικές υπάρχουν. Ειδικά η άποψη του Ερασιτέχνη έχει σημασία γιατί χωρίς Χριστοδουλόπουλο η ομάδα μάλλον περνάει στα χέρια του Ερασιτέχνη λόγω μη εξεύρεσης χρηματοδότη.
Προσωπικά επειδή μου είναι αδύνατο να παραβρεθώ (δεν μένω στην Αθήνα), θα με ενδιέφερε να έχω ενημέρωση για το πόσα είναι τα χρέη της ΚΑΕ, πότε και αν διαγράφονται τα παλιά χρέη
και ποιος είναι ο οικονομικός απολογισμός της διοίκησης Αλευρογιάννη και της διοίκησης Χριστοδουλόπουλου. Δηλαδή η νέα ΚΑΕ πόσα χρέη έχει δημιουργήσει.
Εαν κάποιος παραβρεθεί στη συνέλευση θα μπορούσε να μεταφέρει και αυτό το ερώτημα για να έχουμε εικόνα.
Παίδες δεν ήξερα πού να το ποστάρω, αλλά επειδή το έχω ξαναβρεί μπροστά μου και είναι ξεφτίλα, ξέρουμε αν μπορεί να κινηθεί κανείς νομικά για το περιεχόμενο του domain https://panioniosbc.gr/ ?
Ειδικά τώρα που θα υπάρχει και επισκεψιμότητα από Ευρώπη.
Εμείς έχουμε κινηθεί για κάποια social που χρησιμοποιούν το όνομα του ερασιτέχνη . Ας στείλουμε σαν forum ένα email στην ΚΑΕ υπόψιν του Κ μπουρλακη . Αν δεν απαντήσει αναλαμβάνει ο ερασιτέχνης από εκεί και πέρα
Αρκετά μέλη της διοικησης του ερασιτέχνη ήταν και μέλη του παλιού φόρουμ όπως και συνεχίζουν να είναι στο νεό. Όποτε κάθε ιδέα και δράση καλοδεχούμενη από τον ερασιτεχνη
Θεωρώ ότι με μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπου θα στοιχειοθετείται η προσπάθεια προσεταιρισμού ενός ελκυστικού και ιστορικού domain name - brand name ουσιαστικά και η εκμετάλλευσή του για προσπορισμό οφέλους, μέσω της επισκεψιμότητας σε αυτό, θα ακυρωθεί η δυνατότητα χρήσης του domain name. Πριν χρόνια είχα κάνει κάτι αντίστοιχο για πελάτη μου εταιρεία τροφίμων με ιστορικό brand name που καταφέραμε και ακυρώσαμε χρήση domain name που έφερε την ίδια ονομασία με το προϊόν για εντελώς φυσικά διαφορετικά προϊόντα. Απλά μετά πρέπει να κινηθείς άμεσα για την κατοχύρωση του domain name, γιατί δεν περνά αυτομάτως και αυτοδικαίως σε σένα. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, ευχαρίστως.