Γιούργκεν ΜΑΧΟ
Τερματοφυλακας
Νουμερο 77 (2010/11)
Δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία της 1 αγωνιστικής στο ματς με την Ξανθη..
Τρέμε Dimitris K…
ολοι θα τρεμουμε οχι μονο ο dimitris k.!!!
Όντως θα τρέμουμε, φέτος ο Μάχο είναι υπερπολύτιμος…
Δεν είμαι σίγουρη για την επιλογή του ματς με την Ξάνθη, αν και δεν έχω να προτείνω κάτι καλύτερο…
Η μόνο θέση στην οποία υπάρχει βελτίωση από πέρσι.
Είμαι σίγουρη οτι θα εχει σκεφτεί πολλές φορές γιατί ήρθε στον πανιώνιο.
Ο καλύτερος μας παίκτης μέχρι τώρα για φέτος μακράν!
Αν και ούτε και εγώ έχω κάποια καλύτερη πρόταση για το που θα μπορούσε να μην παίξει νόμιζω οτι με ξάνθη είναι αρκετά κρίσιμο ματς για να το ρισκάρεις.. ![]()
H καλύτερη μεταγραφή μας. Πάλι καλά που έχουμε και αυτόν ![]()
Μακραν ο καλύτερος μας παιχτης αυτή την στιγμή…
Πραγματικά ο μοναδικός παίκτης (από μεταγραφή) που βγάζει επάξια και με το παραπάνω το μισθό του.
Δεν φαντάζομαι ότι περίμενε -όταν ήρθε- ότι ο Πανιώνιος θα παρουσίαζε ένα τόσο κακό σύνολο, αλλά οι καλοί τερματοφύλακες πορώνονται όταν ξέρουν ότι η άμυνά τους μπάζει νερά και προσπαθούν το κάτι παραπάνω ώστε να αποφύγουν το ναυάγιο της ομάδας.
Ο Μάχο δείχνει να παίζει χρησιμοποιώντας και τον προσωπικό του εγωισμό. Στο πρόσφατο μάτς με τον Αστέρα, τον παραδέχθηκα όταν στο α’ ημιχρ. σε εκείνο το τετ-α-τετ σταμάτησε σίγουρο γκολ. Η αντίδρασή του (γύρισε προς τους Πάνθηρες και σήκωσε την γροθιά του, πανηγυρίζοντας) μου άρεσε πολύ.
Στα περισσότερα ματς ήταν αυτός που μας χάρισε βαθμό/-ούς ή περιόρισε (κάπως) την ήττα.
Προτείνω να τον …εντάξουμε με το ελληνικότερο Γιώργος Μάχος, αρκεί να μην τον μπερδεύουμε με το … Γ. Μάκος (καμμία σχέση αλλά για παν ενδεχόμενο … εντάξει μη βαράτε ρε!)
–
Δημήτρης Π.
Chicago, USA
Μεχρι ποτε εχει υπογραψει??? Ειχαμε πολυ καιρο να δουμε τερματοφυλακα που να χαριζει βαθμους..Οτι καλυτερο φετος.
μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα
για το μάχο νομίζω ότι ταιριάζει αυτό.
[video=youtube;YhmAPrbbZTM]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?v=YhmAPrbb … re=related”>http://www.youtube.com/watch?v=YhmAPrbbZTM&feature=related</LINK_TEXT>[/video]
η κραυγή αυτή θα ακούγεται μου φαίνεται σε κάθε αγώνα (κι όσο αντέξει)
ο 1ος και ο τελευταιος !!!
Να πάρει το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ απο αύριο!
ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ. Αυτος ο ανθρωπος ειναι ισως η βασικη αιτια που δεν εχουμε γινει λαρσα.
νομιζω οτι και εγω δεν μπορω να βρω καποιον καλυτερο και πιο σοβαρο
Μας κρατάει μόνος του στην Α εθνική..
Τώρα με τη Ξάνθη τι θα κάνουμε; Ότι πάει μέσα θα γράφει; Όχι τίποτα άλλο, τσίμπησε άλλη μια καρτούλα σήμερα…
ωχ το ειχα ξεχασει αυτό
Αϊ για για!
Η μόνη καλή νότα στην φετινή παραφωνία είσαι ρε μάγκα ![]()