Από τον Γιαννακόπουλο είναι 10 φορές καλύτερος
Βιάζεσαι!!!
![]()
Δε νομίζω.
Στο καλό Γιάννη, και να προσέχεις στο ντανσιγκ γουιθ δε σταρς
Ο Σιδερακης , συμφωνα με τις περσινες εμφανισεις του, ηταν ενας μετριος τερματοφυλακας. Ελαφρως καλυτερος ή χειροτερος δηλαδη , απο αυτους που αγωνιζοντε αυτη τη στιγμη. Ο καθενας κρινει. Εμενα αυτο που με εκνευριζει παντως, ειναι οτι περσι μετα την εμφανιση που εκανε στο ματς με τον βαζελο στο κυπελλο, μας επριξαν τα α…ια με την προοπτικη που ειχε αυτος ο τερματοφυλακας! Μεχρι και για Εθνικη μιλαγαν καποιοι…
Τωρα πως αυτη η προοπτικη σταματησε να υπαρχει μεσα σε ενα διαστημα μερικων μηνων, ειναι αγνωστο…
σημαντικο ειναι το τι κανεις στην ζωη σου αμα σου πεσει ενα λαχειο στα χερια…
μπορεις να το φας στις γκομενες και σε 1 χρονο να εισαι εκει που βρισκόσουν…ή να το επενδυσεις και να αλλαξεις την ζωη σου
ο Σιδερακης κατ εμε επελεξε το πρωτο…αντι να πεσει με τα μουτρα στην δουλεια μετα την εμφανιση του στο ματς κυπελου με τον βαζελο και αυτο το δωρο που το εγινε (τυχη και ικανοτητα ταυτοχρονα) να τον κανει να αλλαξει επιπεδο…προτιμησε να το εξαργυρωσει σε φωτογραφιουλες με δευτεροκλασετες μοντελες… κριμα γιατι ειχε ολα τα φοντα να διαπρεψει
Γιαννη εγω ειμαι μαζι σου, ζησε τη ζωαρα σου αγορι μου. ![]()
Απογοητευμένος από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Γιάννης Σιδεράκης, μιλώντας στη SportDay.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σιδεράκης στη SportDay
Η άποψή σου για όλα όσα συνέβησαν;
«Αν και είχα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, έφυγα από την ομάδα απογοητευμένος. Οχι από την ιδέα που λέγεται Πανιώνιος, την οποία τίμησα την περσινή σεζόν με όλες μου τις δυνάμεις και πιστεύω πως έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Ούτε από τον κόσμο του Πανιωνίου. Αυτούς που με χειροκρότησαν, αλλά και αυτούς που δεν το έκαναν. Πίστευα, όμως, ότι τη φετινή χρονιά θα έδινα και πάλι τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, γιατί μέσα από τα παιχνίδια γινόμουν καλύτερος και σοφότερος. Δυστυχώς, όμως, δεν μου το επέτρεψαν!».
Σε ποιους αναφέρεσαι;
«Κάποιοι άνθρωποι από το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση! Ονόματα δεν θέλω να πω. Ολοι ξέρουν. Μπορεί να θεώρησαν ότι έκανα “κάτι”. Οπως για τα παραπανίσια κιλά που ανέφεραν οι εφημερίδες και τα σάιτ, τα οποία δεν νομίζω πως έπρεπε να γίνουν η αιτία ώστε να μείνω εκτός πλάνων. Ισως, να είμαι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που έμεινε εκτός προετοιμασίας λόγω κιλών και με έγγραφο από δικαστικό επιμελητή!
Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκα, κατάλαβα το λάθος μου, πείσμωσα και μέσα σε δεκαέξι μέρες που βρισκόταν η ομάδα στην προετοιμασία, δούλεψα μόνος μου με διπλές και τριπλές προπονήσεις και επανήλθα στα επίπεδα που όφειλα να ήμουν. Αλλά κανένας πάλι από τους ανθρώπους που έδωσε όλες αυτές τις πληροφορίες για μένα, δεν βγήκε να δηλώσει ότι ο Σιδεράκης επανήλθε και ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Αφησαν στον κόσμο αυτήν την εικόνα του υπέρβαρου και του… αποτυχημένου σε όλα τα εργομετρικά. Αισθάνομαι απογοητευμένος από τους ανθρώπους που διοικούν τον Πανιώνιο και κάποιους από το τεχνικό επιτελείο, διότι πίστεψα στα λόγια τους».
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Σε ποια λόγια πίστεψες;
«Μου είχαν πει πως όταν επιστρέψει η ομάδα από την προετοιμασία και έχω επανέλθει, θα μηδενίσουν το κοντέρ και θα ξεκινήσει η ομάδα από μένα όπως είχαν προγραμματίσει! Αυτό ακριβώς ήταν το λάθος μου. Τους πίστεψα».
Για ποιο λόγο να στο κάνουν αυτό; Είχαν κάτι προσωπικό μαζί σου; Πού το αποδίδεις;
«Δεν ξέρω. Μπορεί να παίζεται κάτι άλλο…».
Μίλησες με τον Ελευθερόπουλο όταν γύρισε η ομάδα από τη Νάουσα;
«Οχι. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν είμαι έτοιμος και μετέπειτα ότι θέλει να στηρίξει τα άλλα παιδιά, διότι “μάτωσαν”».
Εσύ τι απάντησες;
«Γιατί εγώ δεν “μάτωσα”;».
Επιδίωξες να μιλήσεις με τη διοίκηση για το θέμα σου;
«Μου είπαν ότι πρόκειται για απόφαση του προπονητή και έτσι θα πορευτούν».
Οι κακές γλώσσες στην Πλατεία λένε ότι δεν είχες καλές σχέσεις με τον Ελευθερόπουλο από την εποχή που ήσασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο…
«Δεν ισχύει. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ήμασταν συμπαίκτες».
Εσύ δεν θεωρείς ότι φταις σε κάτι;
«Το λάθος μου, το παραδέχτηκα. Ηταν λάθος μου που γύρισα έτσι. Ξέφυγα. Ηταν, όμως, η πρώτη φορά που έκανα διακοπές έπειτα από χρόνια. Το κατάλαβα και το διόρθωσα».
Εχουν ακουστεί και γραφτεί ένα σωρό για την προσωπική σου ζωή. Πώς τα εισέπραξες όλα αυτά; Ποια ήταν η αντίδρασή σου;
«Εχω φτάσει 25 χρονών κι αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω. Αυτό νομίζω ότι λέει πολλά. Και το λέω αυτό για όσους θεωρούν ότι θέλω να… δείχνομαι είτε στην προσωπική μου ζωή, που αυτό είναι καθαρά προσωπικό κομμάτι, είτε μέσα στο γήπεδο».
Το ερώτημα είναι αν ξενυχτούσες, όπως κατηγορήθηκες…
Και ο Ακης Μάντζιος σου έκανε συστάσεις παλαιότερα και είχατε προστριβές…
«Εβγαινα στα ρεπό μου. Οπως έκαναν όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό ήταν όλο. Δεν γίνεται, όμως, να βλέπουν έξω μόνο τον Σιδεράκη…».
Πώς βλέπεις την επόμενη μέρα στην καριέρα σου, μετά τον Πανιώνιο;
«Κοιτάω να βρω ομάδα στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Στην Ελλάδα, πια, θέλω να κάνω μόνο διακοπές και να βλέπω τα αγαπημένα μου πρόσωπα».
Θέλεις να προσθέσεις κάτι, κλείνοντας αυτή τη συζήτηση;
«Εύχομαι στην ομάδα να ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία της και θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους συμπαίκτες μέσα από την καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα που συνεργαστήκαμε. Τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, να έχουν την υγεία τους και να κρατήσουν τον Πανιώνιο ψηλά. Εκεί που του αξίζει!».
Πολλοί νομίζαμε πέρυσι οτι τουλάχιστον τερματοφύλακα η ομάδα είχε βρει για τα επόμενα 3-5 χρόνια (ανάλογα με την εξέλιξή του και το πόσο θα την ήθελαν άλλες ομάδες για μεταγραφή).
Αν πάρω τις δηλώσεις του ξεχωρίζω τρια κύρια θέματα.
1ον. Παραδέχεται το λάθος του. Ότι ξέφυγε, για τα στανταρς, επαγγελματία αθλητή. Επίσης, παραδέχεται ότι δεν ήταν κάτι καινούριο αφού και με τον προηγούμενο προπονητή είχαν υπάρξει τέτοια θέματα και δεν είχαν βγει προς τα έξω (τουλάχιστον η μεγάλη μάζα των φιλάθλων δεν τα γνώριζε).
2ον. Παραδέχεται οτι ο νυν προπονητής δεν είχε προσωπικά θέματα/αντιπαλότητες μαζί του.
3ον. Επισημαίνει οτι ενώ παραδέχτηκα τα λάθη του και δούλεψε μετανοιωμένος για να μπορέσει να ξανακερδίσει την αξιοπιστία του και να δείξει τον επαγγελματισμό του δεν του το επέτρεψαν.
Το 1ο και το 2ο αποδεικνύουν ότι τελικά δεν ήταν θέμα φαντασίωσης κάποιων το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρχικά τέθηκε εκτός ομάδας από δικές του επιλογές κι όχι για άλλους λόγους που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι
Άρα αφού το 1 και το 2 ίσχυουν τότε εξαρτάσαι από την φιλοσοφία και την επιείκια του κάθε τεχνικού τιμ για το πόσο θα σου επιτρέψουν τα περιθώρια για να μπορέσεις να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσεις την αξιοπιστία σου.
Δυστυχώς, εδώ δε χωράει αντικειμενική κρίση. Γιατί αν υπήρχε άλλο προπονητικό τιμ πιθανώς να μπορούσε/ηθελε να του δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Οι συγκεκριμένοι φαίνεται ότι δεν ήθελαν από τη στιγμή που ράγισε το γυαλί. Μόνο η ιστορία θα δείξει ποιός είχε δίκιο και ποιός όχι.
Τώρα, αν υπάρχουν θέματα “άλλα” πάλι το μέλλον θα τα αποκαλύψει έτσι κι αλλιώς.
Μακάρι το παληκάρι να βρει το δρόμο του και να πετύχει γιατί είναι ακόμα μικρός και δεύτερον είχε δείξει ότι ταλέντο έχει.
μη δουν ανθρωπο να γαμαει καλη γκομενα, αμεσως να πεσουν να τον φανε οτι κανει ασχημη εξωγηπεδικη ζωη ρε πουστη
Σωστος ο Χλαπατσας! ![]()
Διώξαμε τον Σιδεράκη
ενώ οι άλλοι τερματοφύλακες και με το πουλί στο χέρι έμειναν
και μπάχαλο τα κάναν κάτω από τα δοκάρια…
Τουλάχιστον το παλικάρι πέρασε καλά!!! ![]()
Πραγματικά κρίμα που έφυγε.
Πρώτα για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο που έφυγε με μεγάλη πικρία όπως δήλωσε για τη διοίκηση και τον τρόπο που του φέρθηκε.
Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τις αποκρούσεις του πέρσι στο Κύπελλο με το βάζελο και πάνω απ’όλα εκείνη στο πέναλτι του Λέτο.Σχεδόν μυθική απόκρουση και αξέχαστη η παγωμάρα στη μούρη του Λέτο.
Λείπει…Με όλα του τα στραβά, δεν μπορώ παρά να πω ότι λείπει.
Ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, μετά τον Βασίλη Ρόβα (σ.σ. πήγε στον Απόλλωνα), θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο λόγος για τον Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Καλλονής.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από τον Ιστορικό, θα υπερασπίζεται την εστία του συλλόγου της Μυτιλήνης έως το τέλος της σεζόν.
Πω πω…Λες και τους καταριόμαστε, ένα πράγμα!