Και με μαγιό μπορατ να έρθεις ξέρουμε ποιος εισαι
Έλα εσύ με μαγιό Μπόρατ και βάζω 100€
Κατι για μαστορακια ακουσα.
Ευγενικη χορηγεια για τουαλετες πιο αστραφτερες και απο το γραφειο ανακρισης στον 5ο της ΓΑΔΑ
κι εγώ παρών για οικονομική ενίσχυση
Απ’ αυτούς όλα να τα περιμένουμε. Μέχρι να μας ζητήσουν και τα ρέστα που ασχοληθηκαμε με τους αποπατους της 2 και θέλουμε να τους κάνουμε τουαλέτες.
Είστε ωραίοι ρε. Ακόμα και με μαγιό Μποράτ. Εκεί θα είμαστε οικογενειακώς.
Μέσα αρκεί πρώτα να πάρει θέση ο Ερασιτέχνης η όποιος είναι υπεύθυνος του γηπέδου
Και εγώ είμαι μέσα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ αρκεί φυσικά να υπάρχει και η συγκατάθεση του Ερασιτέχνη/ΠΑΕ (δε γνωρίζω ποιος είναι ο υπεύθυνος για τέτοια θέματα), ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα
Ο Σύλλογος - ερασιτέχνης - έχει ανοικτή πρόσκληση σε εθελοντικές δράσεις και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, άλλωστε ως τέτοιου τύπου ομάδα ιδρυθηκε και το σώμα του Ορφέα από το οποίο έχουν προκύψει τα μέλη του παρόντος ΔΣ, οπότε πιστεύω ότι μπορείς να θεωρείς δεδομένο ότι θα το στηρίξει με κάθε πιθανό τρόπο. Εκεί θα είναι και ο υπεύθυνος του γηπέδου.
Σε ό,τι αφορά χρηματοδότηση δράσεων που αναλαμβάνει το φόρουμ, στήνουμε πλατφόρμα crowdfunding που θα μπορεί οποιοσδήποτε να καταθέσει τον οβολό του από οπουδήποτε. Έτσι εξάλλου θα χρηματοδοτηθούν και τα λειτουργικά έξοδα του ίδιου το φόρουμ σε μερικούς μήνες.
που βρισκόμαστε? 11 στο βαλεσάκι?
Αν είναι ανοιχτό ναι. Αλλιώς Τυροπιτά
Μέσα κι εγώ για οικονομική ενίσχυση. Θα προσπαθήσω και για προσωπική εργασία αλλά δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο και επίσης δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια μου δυστυχώς…
Μαζεύτηκε κανεις? Καλημέρα,κι αν ναι που?
8 άτομα στο βαλεσακι
Τι εγινε ;; Πέσατε μεσα στα σκοταδια των τουαλετών ή απλά έχετε πλακωσει τις μπυρες ρε σαταναδες;
Χικ!!!
Η μεγαλη αποφραξις, σε remake “μυριζομαι”.
Ελα να βλεπω στολες λερωμενες και ιδρωμενα, λαικα προσωπα γεματα καματο και οδυνη.
Τι σκιαζεστε ρε μαλακες, αντε το πολυ να βρειτε κανα “Μανιατη” σφηνωμένο στην αποχετευση
Η αυτοψία ολοκληρώθηκε.
16 λάμπες θα αντικατασταθούν με led. Οι βάσεις των φώτων είναι καλές. Το ρεύμα θα ελεγχθεί τη Δευτέρα από τον ηλεκτρολόγο του Συλλόγου.
Τα καζανάκια δουλεύουν και η παροχή θα ελεγχθεί και αυτή τη Δευτέρα.
Οι τουαλέτες είναι δύο κτίρια 7 μέτρα πλάτος x 3 ύψος x 3 βάθος. Για εξωτερικό βάψιμο θα καλύψουμε επιφάνεια ~90 τετραγωνικά. Θα πάρουμε προσφορά για μπογιές
Για εσωτερικό καθάρισμα και βάψιμο θα χρησιμοποιηθεί ο μηχανισμός του Ερασιτέχνη με μπογιά που θα καλύψουμε εμείς.
Από Δευτέρα θα έχουμε εικόνα για το κόστος, αλλά η εικόνα θετική (μάλλον δεν έχει βλάβη σε ρεύμα και νερό που θα κόστιζε σε χρόνο και χρήμα).
Τέλος πρέπει να φτιαχτούν (αντικατασταθούν) οι δύο πόρτες ώστε να κλειδώνουν
υγ δεν έβαλα τις φωτό από τις μπύρες
Μπράβο ρε μάγκες!
Την περίμενα χειροτερη την κατασταση ειναι η αληθεια…