Άντε επιτέλους…!
Άντε επιτέλους…!
Ευαγγε Ευαγγε Ευαγγελικηηηή σχολείο σχολειάκι σας, γαμωωωωώ το πρότυπό σας…..
Τί μου θύμισες τώρα…
Τα ταμπλό στις μπασκέτες είναι από εκείνα τα χρόνια…circa 1997
Ελλάδα 2.0 παντού!!
Ξύλινα ταμπλό. Ήθελε ειδική προπόνηση να σουτάρεις με ταμπλό.
Στην μία μπασκέτα αν δεν φρενάρεις έγκαιρα αρχίζει μια σκάλα.
Μια εποχή με γυμναστή Μπραουδακη, παλιό παίκτη του Πανιωνιου στην μπάλα ο οποίος πήγαινε στα υβριστικά γίνονταν ομηρικές μάχες την ώρα της γυμναστικής. Είχαμε την ίδια ώρα δύο τμήματα γυμναστική και πάντα παίζαμε διπλό. Οφείλω να παραδεχτώ ότι συνήθως χάναμε αλλά το παλεύαμε.
τι είπες τώρα… ακόμα θυμάμαι το διχτάκι με τις μπάλες που έβγαζε από το αποθηκάκι…
“πάρτε μπάλες και ήρεμα…”
O Μπραουδάκης ήταν legend και στρατιώτης του Πανιωνίου. Και πολύ καλός άνθρωπος. Ξέκοψε από τον Πανιώνιο αηδιασμένος κάποια στιγμή και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του..
Τι χρόνια είστε απόφοιτοι και είχατε Μπραουδακη γυμναστή;
Εκτός από legend ήταν και θείος του συνεπώνυμου αεκτζή δημοσιογράφου που ενώ το ζώον είχε μεγαλώσει βλέποντας Πανιώνιο, δεν ήθελε να ακούει για εμάς.
2000-01 εγώ Πάνο.
Είμαστε πολλοί επιζώντες της ευαγγελικής στο φόρουμ νομίζω..
απόφοιτος του 1999
2000 θα αποφοιτούσα αλλά άλλαξα σχολείο στην τρίτη λυκείου. Αλλά πέρασα 5 χρόνια εκεί.
Εμάς μας έλεγε να κάνουμε και ζέσταμα. Ε κάναμε εκεί δυο γύρους και μετά ντέρμπι.
Fun fact: Ενώ περάσαμε έτσι την εποχή Μπραουδακη ακόμα θυμάμαι το πρώτο μάθημα γυμναστικής στην πρώτη γυμνασίου. Απόλυτα απογοητευμένος που είμαι σε αυτό το σχολείο και έρχεται η ώρα του πρώτου μαθήματος γυμναστικής. Μας στήνει σε σειρές σαν παρέλασης και μας έχει 45 λεπτά να κάνουμε βήμα επιτόπου, μεταβολές κτλ. Κανονικό καψόνι. Μέσα μου να λέω ούτε στην γυμναστική δεν θα περνάω καλά εδώ. Πρώτη και τελευταία φορά που ασχολήθηκε μαζί μας. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατι όλο αυτό.
1997 εγώ.
Κ γυμνάστρια, μεταξύ άλλων, την Αγγλούπα.
Φοβερές ιστορίες. Άρα έχουμε τρακαριστει όλοι στο προαύλιο.
Καλά με τις σκάλες που έβγαιναν στην τελική γραμμή του μπάσκετ, πέθανα στα γέλια
Ποιοι είστε όλοι εσείς οι παλιοί μου συμμαθητές ρε? Εγώ μόνο Λύκειο εκεί, αλλά μόνο @kkar και @jorg ξέρω. Οι άλλοι ποιοι είστε??
Εκτός από legend ήταν και θείος του συνεπώνυμου αεκτζή δημοσιογράφου που ενώ το ζώον είχε μεγαλώσει βλέποντας Πανιώνιο, δεν ήθελε να ακούει για εμάς.
Κουίζ : από ποιο πόστο σιτίζεται πλέον ο συγκεκριμένος πρώην ΑΡΔ??? Ο ευρών κερδίζει πλούσια δώρα..
Ήξερα ότι είχε πάει στο https://www.bet-hoven.net/ αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.
επειδή μας ιντιγκάρεις θα ποντάρω σε λιμανίσιο πόστο κάπου…
κάπου με αυγενάκη τον έχει πάρει το μάτι μου, αλλά δε ξέρω αν είναι ακόμα μαζί ![]()
Κι εγώ σκέφτηκα Μαρινάκη.
Υπουργείο Αθλητισμού, μονιμάς, πριν με Αυγενάκη και τώρα με Βρούτση. Παρέα με το άλλο το σκουπίδι τον Ιάκωβο Φιλιππούση, ο οποίος μπήκε στο Υπουργείο επί Κοντονή κι από τότε δε λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα του με τίποτα. Μόνο 2 από τα αμέτρητα κλασσικά κρατικοδίαιτα μουνόπανα..
Εγώ αποφοίτησα το 79, οπότε δεν τρακαριστηκαμε ![]()