Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2011

Mε εχει πιασει τρομερη υπερενταση. δεν το πιστευω αυτο που ζω. ειμαι πεπεισμενος οτι δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα. απο τι στιγμη που ειναι καθαρα στην κριση της δευτεροβαθμιας νομιζω τελειωσανε ολα.
κριμα δεν εχω λογια…

re filaraki mazi sou,oi gries kanane sto kentri 1.200 atoma poria kai edreboun ston bora,kai emis 8a kanoume 500 kai mas xorizoun merika metra,ti na pw

Πάντως στον Ηρακλή δεν το βλέπουν έτσι και όπως πέρυσι έχουν πάρει τους δρόμους για να σώσουν την ομάδα τους.Για αυτό τελικά ίσως αυτοί πιέσουν και σωθούνε…

γνωμη μου να σταματησουμε να σταματησουμε (προς το παρον) να κραζουμε τσολακηδες κ τζερρυδες και ας στηριξουμε τα επιχειρηματα τους μπας και σωθουμε

περσι που οι Ηρακληδεις εκαναν μεχρι και εκδρομη στην Βουλη της Αθηνας δεν ειδα να βριζουν κανεναν δικο τους

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ

ΣΤΑ ΟΠΛΑ

Συμφωνώ απόλυτα , πρώτα η σωτηρία και μετά τα διακαστήρια

Προφανώς και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι στην παρούσα φάση για να σώσουμε την παρτίδα. Θεωρώ πως θα πάρουμε την άδεια και για αυτό θα προτρέξω λίγο και θα πω:

ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…