Εδώ είναι Πειραιάς

Καταστροφές στο Θέατρο Τέχνης προκάλεσαν περίπου πενήντα άτομα το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης»… Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Μυρτώ Απαλοπούλου η οποία υποστήριξε πως τα άτομα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο κα. Απαλοπούλου τόνισε ότι τα πενήντα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά με μηχανάκια περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της πρεμιέρας και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ έριξαν και αρκετές μολότοφ.
«Τα άτομα δεν είχαν διακριτικά επάνω τους, αλλά ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν… ‘’εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι’’», τόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Ζημιές υπάρχουν πολλές στην είσοδο του θεάτρου, αλλά και στον εσωτερικό χώρο, ακόμη και στα σκηνικά της παράστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δύο ελαφρά τραυματίες. Η αστυνομία έφτασε περίπου 10 λεπτά μετά την επίθεση η οποία διήρκησε πολύ λίγα λεπτά…

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο κ. Κώστας Καπελώνης αναφέρθηκε στις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν «περίπου 30 άτομα με κράνη και πολεμοφόδια» και εντόπισε τα κίνητρά τους προφανώς στον… τίτλο του έργου.
«Σωματικά είμαστε καλά, ψυχολογικά, όμως, όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι ενεργούν έτσι, επειδή στον τίτλο ενός έργου υπάρχει κάτι που δεν τους αρέσει. Η υπόθεση δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, κανένα απολύτως σχόλιο και το όλο θέμα δημιουργήθηκε με τον τίτλο», τόνισε ο κ. Καπελώνης, πριν αναφερθεί στο περιστατικό: «Ήρθαν περίπου 30 οργανωμένοι με κράνη και πολεμοφόδια -κάποιοι ανεγκέφαλοι χουλιγκάνοι. Φώναζαν «εδώ είναι Πειραιάς» και άρχισαν τις ζημιές. Έσπασαν τα τζάμια του θεάτρου, πέταξαν μέσα καπνογόνα… Ευτυχώς δεν έπιασε φωτιά το θέατρο, κάτι που θα μπορούσε να γίνει, με τις αρκετές ξύλινες κατασκευές».

Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι το εργο χρησιμοποιει ως αφορμη μια εκδρομη των οπαδων του ΠΑΟΚ, θελοντας να μας μιλησει για την ιστορια δυο νεαρων κοριτσιων, που ταξιδευουν 1.000 χιλιομετρα παρεα με τους παοκτηδες για να εξασφαλισουν ενα αυτογραφο του… Σακη Ρουβα! Δεν ηξεραν, ομως, οτι ο Σταθμος Λαρισης (οπου διαδραματιζεται η ιστορια) και η Πλακα (εκει ανεβαινει η παρασταση) ειναι λιμανι, ειναι Πειραιας…

θρυνε μη ξεχνας - παντου ειναι πειραιας

Και σε ανώτερα !!! Γιατί δεν το έκαψαν κι όλας ;;;; Άφησαν και τους πρωταγωνιστές ζωντανούς , περίεργα πράγματα !!!

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…
ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΔΗΔΕΣ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ “ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΓΑΥΡΟΣ” ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ 30 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΥΣ…

συμφωνώ απόλυτα και στα δύο που λέει ο mel!

Εγώ ρε παιδιά αυτό που έχω να πω, έστω και καθυστερημένα, είναι ότι οι βάζελοι είναι μεν ρουφιάνοι αλλά οι γάβροι είναι δολοφόνοι… Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς τους καρι@ληδες να πούμε.

για το θεμα της διαφημισης που ειπε καποιος παραπανω δεν συμφωνω καθολου μιας και το εργο δεν εχει καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.απο την αλλη τι σχεση μπορει να εχει η τεχνη,το θεατρο,η μουσικη με το ποδοσφαιρο?εαν κρινω απο την ηλιθιοτητα του κοσμου 30 βλακες ευκολα βρισκεις οποτε πολυ πιθανο ειναι να εγινε το γεγονος ετσι οπως τα ειπανε..παλι καλα που δεν καηκε κανεις ζωντανος..καφροι..

και εγω πιστευω οτι η τεχνη, το θεατρο και οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ δεν εχουν σχέση με το ποδόσφαιρο…

ασε ρε..υπνοδαμαστη της νυχτας..

Δεν το έχω δει αλλά εμπιστεύομαι αρκετά συνάδελφο που μου είπε ότι το είδε και πως το συγκεκριμένο έργο έχει κάποιες αναφορές στον γαύρο και μάλιστα και μια μικρή παράφραση του ύμνου του… Όχι ότι δικαιολογώ κανέναν κάφρο αλλά για να γράφονται όλα…

Υπάρχει κανένας εδώ να το ξέρει αν αληθεύει το παραπάνω?

Δηλαδή τι γράφεις;
Ότι σε ένα έργο που μιλάει, έστω και ως πρόσχημα, για ταξίδι με πούλμαν οπαδών, το γεγονός ότι ακούγονται συνθήματα και ‘παράφραση ύμνου’ αντίπαλης ομάδας (σώπα!!) είναι υπό συνθήκες λόγος να πάνε να σπάσουν το θέατρο;

Πριν μερικά χρόνια παιζόταν στο θέατρο ένα έργο με τίτλο “Το πέναλτι”, το οποίο παρουσίαζε ένα σαλόνι σπιτιού στο οποίο βλέπουν έναν αγώνα του Ολυμπιακού 4 φίλοι, όχι όλοι οπαδοί της ίδιας ομάδας. Δηλαδή έπρεπε να ελεγχθεί τι ακριβώς λέει ο καθένας και να έχουν ‘επισκέψεις’ οπαδών των υπολοίπων;

Αυτό που έγινε ήταν ‘καθεστωτική’ καφρίλα και δεν έχει σχέση με οπαδικό. Ήταν τσαμπουκάς του τύπου ‘Είμαστε γαύροι και κουμάντο κάνουμε εμείς’ και αυτό είναι
σιχαμένο

1ον 'Εχω γράψει : Όχι ότι δικαιολογώ κανέναν κάφρο. Νομίζω ότι είναι αρκέτο για να καταλάβεις ότι συμφωνώ με την άποψη σου και των περισσοτέρων ότι πρόκειται περί καφρίλας και τραμπουκισμού.

2ον 'Εχω γράψει αλλά για να γράφονται όλα. Γιατί σε προηγούμενα μηνύματα, αναφέρεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ποδόσφαιρο κτλ… Δεν είναι ακριβώς έτσι θεωρώ εγώ.

Αυτά.

Αυτο που ειπωθηκε απο τους συντελεστες της παραστασης ειναι οτι ιστορια διαδραματιζεται σε ενα περιβαλλον σαφως οπαδικο, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι η ιστορια ή το νοημα της εχει να κανει με την οποια κοντρα μεταξυ των οπαδων των δυο ομαδων. Σαφως, στο πλαισιο του ρεαλισμου, θα υπαρχουν και σχολια απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ εναντιον του γαυρου. Με την ιδια λογικη, ολες οι Βρετανικες ταινιες που ασχολουνται με το αθλημα, θα επρεπε να χαρακτηριστουν οπαδικες, και οι μισοι κινηματογραφοι του Νησιου να εχουν καει. Οι οπαδοι ολων των υπολοιπων ομαδων, εκτος της Τσελσι, θα επρεπε να μποϋκοταρουν το Football Factory και οι οπαδοι της Leeds να ριχνουν στην πυρα τα αντιτυπα του Damned United. Το τελευταιο, μαλιστα, θα ξεσηκωνε και αλλου τυπου αντιδρασεις, αφου αυτος ο αλητης, ο Κλαφ, τολμησε να χαρακτηρησει τη Νοτια Αγγλια ως κομματι της Γαλλιας. Αλλα στη χωρα που δεν αντεχει ουτε τις κινηματογραφικες μεταφορες των εργων του Καζαντζακη(!), δεν μπορεις να περιμενεις κατι διαφορετικο. Εκει ειναι το θεμα, και οχι στην παραφραση του υμνου καποιας ομαδας.

http://www.sport24.gr/genika/to_sport24_gr_sto_taksideuontas_me_ton_paok.775418.html

Καλά ο Γιώργος Μίνος το γραψε το σενάριο; :slight_smile:

Δεν καταλαβαινω γιατι τοση αναστατωση ειναι συνηθισμενο να τσακωνονται οι γαυροι με ρολλα,λαμαρινες και πορτες απλα τωρα επεκταθηκαν και στο χωρο του θεατρου μαλλωνοντας με τον ταμια,τον ηλεκτρολογο και φημες λενε πως καναν καλα και τους κομπαρσους αντε και σ ανωτερα την επομενη φορα να την πεσετε στον Αμλετ γιατι βαρεθηκα να ακουω το να ζει κανεις η να μη ζει αντε με το μουλο
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Δ(Λ)ΟΞΑΣ

autonomos έγραψες!!

Γιατι paniwnia νομιζεις δεν εγραψαν οι γαυροι παγκοσμια αποκλειστικοτητα ειχαν παλι!!!