Δουλεια στο εξωτερικο

Καλησπέρα,

μια που ολοι οι Πανιωνιοι ειμαστε ενα ιδιαιτερο γκρουπ ηθελα να ρωτησω αν ενδιαφερεται κανεις για δουλεια στο Καταρ.

Ψαχνω για Assistant Director of Catering και για Director of Catering.

Προκειται για κρατικο οργανισμο που τρεχει ολα τα νοσοκομεια της χωρας (12 νοσοκομεια προς το παρον) κι η θεση ειναι σε corporate level.

Και για τις δυο θεσεις χρειαζομαι πτυχιο απο αντιστοιχη τουριστικη σχολη, προυπηρεσια, κυριως σε catering οργανισμο με προτιμηση την παραγωγη κι οχι τοσο το service. Ακομα και καποιος που εργαζεται ως chef μπορει να ταιριαζει στην θεση αρκει να εχει την απαραιτητη προυπηρεσια αλλα και θεωρητικη και πρακτικη γνωση του συστηματος HACCP ή και ISO22000 food safety management. Αγγλικα ειναι η πρωτη γλωσσα και χρειαζεται να αποδειχθει οτι ο υποψηφιος την κατεχει σε αριστο επιπεδο (γραπτα και προφορικα).

Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορει να μου στειλε πμ ετσι ωστε να κανονισουμε να μιλησουμε μεσω skype.

Χαιρετισματα σε ολη την πανιωνια κοινοτητα

Σε ξέρω εγώ εσένα. Εσύ θες να διώξεις στο εξωτερικό τα καλύτερα Πανιώνια μυαλά και να μείνουμε μόνο οι Δαροζαμάνηδες. Στα σοβαρά, μπράβο σου που άνοιξες αυτό το θρεντ και προσφέρεις δουλειά σε Πανιώνιους που μπαίνουν στο φόρουμ.

Εγώ ανεξάρτητα των προσόντων μου (είμαι σεφ στο σπίτι μου) δεν θα δεχτώ την θέση Νίκο μου. :smiley:
Οπότε παιδιά όποιος θέλει, ένα βήμα μπρος