Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πανιώνιου

Γίνεται δουλειά μυρμηγκιού σιγα σιγά με τις ακαδημίες με δίκτυο που μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την Σύρο αλλά ακούγονται πολλά ωραία από τον Γιώργο Αδάμο για όλο το δίκτυο Ακαδημιών του Πανιωνίου που έχει αρχίσει και χτίζεται σε όλη την Ελλάδα.

7 Likes

Γίνεται δουλειά μυρμηγκιού σιγα σιγά με τις ακαδημίες με δίκτυο που μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την Σύρο αλλά ακούγονται πολλά ωραία από τον Γιώργο Αδάμο για όλο το δίκτυο Ακαδημιών του Πανιωνίου που έχει αρχίσει και χτίζεται σε όλη την Ελλάδα.

7 Likes

Τρομερό βίντεο για ένα θέμα που… καίει. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές.

https://fb.watch/EMBbKVX9Es/

10 Likes

Αν ο προπονητής απέβαλε τον πατερα-Κρομπα θα ήταν ακόμα καλύτερο.

Ή αν τα πιτσιρίκια σαπακιαζαν τον γονιό φωνακλά

Ιδέες δίνω

3 Likes

Γίνεται δουλίτσα σε όλη την Ελλάδα…

1 Like

Χωρίς να ξέρω πολλά πολλά πάντως, μόνο και μόνο το γεγονός ότι μεγαλώνει γενικά το δίκτυο με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα κακό τεν το λες.

Ωστόσο, η απορία μου είναι ποιο είναι το καθεστώς σε αυτές τις συνεργασίες: το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει συνεργασία με τον ΠΓΣΣ και όχι την ΠΑΕ, ωστόσο.

2 Likes

Έχω την εντύπωση ότι οι ακαδημίες είναι όλες του Ερασιτέχνη, όχι της ΠΑΕ.

2 Likes

Το δίκτυο το στήνει ο ερασιτέχνης εδώ και κάποια χρόνια. Με την παε θέλουμε μοντέλο συνδιαχειρισης όπως το μπάσκετ . Μακάρι να πετύχει. Όλα είναι δυναμικά

4 Likes

Χαμούλης…

4 Likes

Ο Νίνης και ο Κονέ είχανε κάποια σχέση με τον Πανιώνιο ή το AI έκανε πάλι το θαύμα του;

2 Likes

ΑΙ

κλασικά!

1 Like

Για το ΘΕΟ ρε σεις ποιος γραφει τετοιες ανακοινωσεις…!! Ακομα και ΑΙ μετά δεν το διαβαζουν;;

1 Like

Θα φάνε χεσιδι αυτοί του δικτύου

Ντροπη!

1 Like

Έχουν ενημερωθεί αυτοί που πρέπει θα κατέβει

2 Likes

Αυτο στο AI computing λεγεται hallucination.

O agent που χρησιμοποιησαν για να παραξουν το κειμενο μπερδεψε το νινί με τον Νινη και τον Κοντοε με τον Κονε (ελπιζω να μην ηταν τοσο πονηρο και εξυπνο που καταλαβε οτι για να παιξεις θες κονε).

Εικαζω οτι και το ΓΟΝΕΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ηρθε απο το ΦΟΝΕΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, οποτε η ηλιθια μηχανη μπερδεψε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με το φωστηρα

Νταξει, δεν εγινε και τίποτα…

Τουλαχιστον πετυχε το σημα και τα χρωματα.

Μικρο το κακο🤡

4 Likes

Για να πάρετε μια γεύση τι μαλακίες μπορεί να βγάλει το ΑΙ και γιατί θέλει έλεγχο, έβαλα το λινκ του άρθρου με τη συνέντευξή στην Athens Voice και του είπα να το μεταφράσει στα αγγλικά και έβγαλε μια περίληψη όπου έλεγε ότι ο ίδιος ο David Lynch έχει κάνει acknowledge ότι είμαι ο πιο φανατικός οπαδός του στην Ελλάδα χαχαχαχ

3 Likes

Δεν καταλαβαινω Αλεξ, τι υπονοείς; Οταν ΔΕ ΖΕΙ Ο Μαεστρο;!;!;!;!;

1 Like

Στειλτους μήνυμα και εσυ

Τα κατέβασαν όλα. Είχαν βάλει κ ένα video τις προάλλες όπου είχαν πάρει συνέντευξη από ένα παιδάκι των ακαδημιών κ έλεγε συνέχεια για το Καραϊσκάκη. Έκανα τον χαζό απλά

4 Likes