Γίνεται δουλειά μυρμηγκιού σιγα σιγά με τις ακαδημίες με δίκτυο που μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα.
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την Σύρο αλλά ακούγονται πολλά ωραία από τον Γιώργο Αδάμο για όλο το δίκτυο Ακαδημιών του Πανιωνίου που έχει αρχίσει και χτίζεται σε όλη την Ελλάδα.
Γίνεται δουλειά μυρμηγκιού σιγα σιγά με τις ακαδημίες με δίκτυο που μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα.
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την Σύρο αλλά ακούγονται πολλά ωραία από τον Γιώργο Αδάμο για όλο το δίκτυο Ακαδημιών του Πανιωνίου που έχει αρχίσει και χτίζεται σε όλη την Ελλάδα.
Χωρίς να ξέρω πολλά πολλά πάντως, μόνο και μόνο το γεγονός ότι μεγαλώνει γενικά το δίκτυο με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα κακό τεν το λες.
Ωστόσο, η απορία μου είναι ποιο είναι το καθεστώς σε αυτές τις συνεργασίες: το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει συνεργασία με τον ΠΓΣΣ και όχι την ΠΑΕ, ωστόσο.
Το δίκτυο το στήνει ο ερασιτέχνης εδώ και κάποια χρόνια. Με την παε θέλουμε μοντέλο συνδιαχειρισης όπως το μπάσκετ . Μακάρι να πετύχει. Όλα είναι δυναμικά
O agent που χρησιμοποιησαν για να παραξουν το κειμενο μπερδεψε το νινί με τον Νινη και τον Κοντοε με τον Κονε (ελπιζω να μην ηταν τοσο πονηρο και εξυπνο που καταλαβε οτι για να παιξεις θες κονε).
Εικαζω οτι και το ΓΟΝΕΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ηρθε απο το ΦΟΝΕΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, οποτε η ηλιθια μηχανη μπερδεψε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με το φωστηρα
Για να πάρετε μια γεύση τι μαλακίες μπορεί να βγάλει το ΑΙ και γιατί θέλει έλεγχο, έβαλα το λινκ του άρθρου με τη συνέντευξή στην Athens Voice και του είπα να το μεταφράσει στα αγγλικά και έβγαλε μια περίληψη όπου έλεγε ότι ο ίδιος ο David Lynch έχει κάνει acknowledge ότι είμαι ο πιο φανατικός οπαδός του στην Ελλάδα χαχαχαχ
Τα κατέβασαν όλα. Είχαν βάλει κ ένα video τις προάλλες όπου είχαν πάρει συνέντευξη από ένα παιδάκι των ακαδημιών κ έλεγε συνέχεια για το Καραϊσκάκη. Έκανα τον χαζό απλά