Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας από τον κ. Δημήτρη Τερεζόπουλο. Η απόφαση για την αναβάθμιση του κ. Δημήτρη Τερεζόπουλου, πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας, καθώς εκτιμήθηκε η προσφορά του στον σύλλογο, στα συνολικά 6,5 χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις του, ως προπονητής των τμημάτων υποδομής και των ομάδων Κ17 και Κ20.
Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην ομάδα Κ12 του συλλόγου μας την περίοδο 2002, ενώ διετέλεσε επίσης προπονητής των ομάδων Κ14, Κ17 και Κ20.
Εκτός από την ανάδειξη μιας πλειάδας ποδοσφαιριστών, που αυτή τη στιγμή κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος οδήγησε την ομάδα Κ17 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αθηνών την περίοδο 2007-08.
Η επιλογή του ως πρώτου προπονητή, έγινε με γνώμονα τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στοιχεία που συμφωνούν πλήρως με την φιλοσοφία του συλλόγου μας, ο οποίος στην δύσκολη χρονιά που έρχεται θα στηριχθεί σε δικά του, νέα παιδιά, τα οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν δουλέψει και προετοιμαστεί κατάλληλα από τον ίδιο.
Τον νέο τεχνικό, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, παρουσίασε επίσημα στους παίκτες την Τρίτη ο κ. Νίκος Ζαμάνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως απολαμβάνει της πλήρους στήριξης όλων για την επόμενη περίοδο και ανεξαρτήτως των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.
Αφού πρώτα συγκρατήσω τα ξερατά μου για να μην καταστρέψω το πληκτρολόγιο, να ρωτήσω αν η UEFA βγάζει διπλώματα για το 7Χ7;
Μπορεί να του χρειαστεί του καημένου του Τερζόπουλου, γιατί έντεκα παίκτες χλωμό το κόβω να κατεβάζουμε. Κουραγιο στον άνθρωπο
πάντως, μια χαρά τύπος φαίνεται.
Αφού πρώτα συγκρατήσω τα ξερατά μου για να μην καταστρέψω το πληκτρολόγιο
Προσπαθώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε λίγα χρόνια από τον έναν στον άλλον, πάλι με στήριξη από ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας αλλά πολύ περισσότερο τους διοικούντες.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ελπίζω ο κόσμος να έχει υπομονή και να έχει ανοχή γιατί οι δυσκολίες που θα έχει ο προπονητής της ομάδας θα είναι πάρα πολλές. Στα θετικά ότι μπορεί να έχει δεμένη ομάδα 5-6 παικτών από την Κ20, αν λυθούν βεβαίως τα προβλήματα με την εφορία.
δε ξέρω ποιος κρύβεται αν κρύβεται ή πού κρύβεται
για μένα όλα είναι ξεκάθαρα
πρέπει να μπει η ομάδα σε αυτό το ριμάδι το άρθρο να γίνει διακανονισμός των χρεών και μετά τσακίρης ζαμάνης σκούρας δάρρας να δώσουν λεφτά και να φτιαχτεί η ομάδα
αν τώρα δε μπούμε σε ρύθμιση τότε καλό θα είναι απ΄τώρα, όσο πιο γρήγορα γίνεται να πέσουμε Γ εθνική και σε τρία τέσσερα χρόνια να ανεβούμε
απλά για μένα τα πράγματα
τώρα το να κάτσω και να πω έφταιγε εκείνος ή ο άλλος δε μου λέει τίποτα
αφού και ότι καλή πρόθεση να έχει κάποιος είναι 100000% σίγουρο ότι κάτι θα βρούμε να έχει κάνει στο παρελθόν ή στο παρών για να τον κράξουμε
Αισιόδοξος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, δήλωσε πως είναι για τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.
Ο νέος τεχνικός του Ιστορικού μίλησε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της πρώτης συγκέντρωσης των κυανέρυθρων στη Νέα Σμύρνη και αναφέρθηκε στην ερχόμενη δύσκολη αγωνιστική περίοδο, στο ρόστερ της ομάδας και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αρχικά τόνισε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου υγεία και να έχουμε μία χρονιά επιτυχημένη, γιατί θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν. Σαν άνθρωπος όμως είμαι αισιόδοξος και ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και στο τέλος θα χαμογελάμε γιατί η ομάδα θα έχει πετύχει τον στόχο της».
Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του: «Είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ ότι και άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα και με βάση αυτό, αλλά και την δουλειά που θα γίνει, νομίζω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά».
Για το ρόστερ της ομάδας, είπε: «Θα πρέπει να υπάρχει εμπειρία, θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος της ομάδας στην πλάτη τους και φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και τα νέα παιδιά που θα μαθαίνουν από τους πιο έμπειρους και με βάση αυτά που θα δουλέψουμε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στα νέα παιδιά και ο Πανιώνιος όχι αναγκαστικά, αλλά θα έπρεπε πολλά χρόνια τώρα να επενδύει στα νέα παιδιά».
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, συμπλήρωσε: «Σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι δύο παίκτες πρώτης γραμμής και θα είναι στην επιθετική μας γραμμή. Έχουμε εξετάσει κάποιες περιπτώσεις. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε και αν οι παίκτες αυτοί αποκτηθούν πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά για τον σύλλογο».
Μπορεί να είναι άγιος άνθρωπος και να μας βγει στο τέλος μεγάλος προπονητής, αλλά ας μην κάνει πολλές δηλώσεις γιατί δεν το έχει
Όντας απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους στη συνέντευξη Τύπου. > Πρέπει να πούμε την αλήθεια και να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
ναι, πάντα
Η πορεία δείχνει ότι είναι αισιόδοξη με βάση αυτό που δημιουργείς
(Πηγή κάποιο βιβλίο του Κοέλιο; ).
Θα μιλήσω για αστοχία, για αναποτελεσματικότητα και για τα λάθη στην άμυνα, που συμβάλουν στο να μην προηγηθούμε και να μη διαχειριστούμε τα παιχνίδια όπως πρέπει. Οφείλουμε να συνεχίσουμε
ναι αλλά όχι έτσι ε;
Τα λάθη επαναλαμβάνονται, είναι ατομικά. Δείτε όλα τα γκολ που έχουμε δεχτεί και δείτε ότι όλα είναι από ατομικά λάθη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάτι, έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα.
Η αμυντική λειτουργία είναι καλή, αλλά κάθε φορά πληρώνουμε ένα λάθος της στιγμής. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύεται και παίρνει τα αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του.
[LEFT]Κάτσε πριν λίγο λέγαμε για αυτοκριτική και για λάθη στην άμυνα, όχι;
confused
Όπως έχω πει και αλλού, ομολογώ ότι είμαι ευνοϊκά προδιατεθειμένος με τον Τερεζόπουλο λόγω παλιάς γνωριμίας και επειδή ξέρω ότι ως παίκτης στα νιάτα του έπαιζε πολλά καντάρια μπάλα, ήταν ένα κλασσικό 10 που έβλεπε πολύ γήπεδο και ήταν εξαιρετικός εκτελεστής/γκολτζής.
Αλλά, άλλο το τότε και άλλο το τώρα …
Μέχρι στιγμής (δυστυχώς) δεν του “βγαίνει” το σχέδιο, καθώς η ομάδα έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα, επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια λάθη, και κυρίως λείπει από το σύνολο της ομάδας η φαντασία και η αγωνιστική διάθεση. Δεν μπορώ (και δεν θέλω) να γνωρίζω τι συμβαίνει στις διαπροσωπικές σχέσεις προπονητή-παικτών και μόνο λίγοι ξέρουν πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια.
Αυτό όμως που εγώ εισπράτω βλέποντας τα ματς από την τηλεόραση είναι μιά κρυάδα, λές και η ομάδα κατεβαίνει από υποχρέωση και όχι από δίψα να παίξει μπαλίτσα για το καλό του συλλόγου, την ανάδειξη κάποιου προσωπικού ταλέντου, και στην τελική από το φιλότιμο να προσφέρει λίγη χαρά στον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο όπως και όσο μπορεί, πληρώντας εισητήριο από το υστέρημά τους ίσως μερικοί.
Αν τολμούσα να μπω στον πειρασμό να γίνω προπονητής μέσω …πληκτρολογίου, εγώ στην θέση του Δημήτρη θα είχα ήδη θέσει εκτός ενδεκάδας Κολοβό, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα, τουλάχιστον μέχρι να δείξουν ότι αντιλαμβάνονται πού παίζουν και αποφασίσουν να θυσιάσουν το προσωπικό τους εγώ χάριν του καλού του Πανιωνίου. Ειδικά ο Αργεντινός, πέρα από τις όποιες δικαιολογίες, είναι κατ’ εμένα εριστικός με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ειλικρινά προτιμώ να παίζουμε μόνο με τους πιτσιρικάδες και ας πέσουμε ηρωικά. Όχι όμως να βλέπω μερικούς να περπατάνε μέσα στο γήπεδο και μετά να είναι 2 βδομάδες έξω λόγω …“ενοχλήσεων”. Αγγίζει λίγο το θέμα και την προσωπική αξιοπρέπεια του καθενός, ελπίζω κάποιοι να το αντιληφθούν αυτό και από μόνοι τους ή να αλλάξουν πορεία (αν μπορούν) ή να αποσυρθούν εθελοντικά από την ομάδα, δίνοντας χώρο σε κάποιο Έλληνα πιτσιρικά να πάρει χρόνο συμμετοχής, και εμπειρίες.
Ελπίζω σε γρήγορη ανάκαμψη, αλλιώς δεν θα χρειαστεί καν να βγάλουμε από τώρα τα κομπιουτεράκια.
Για μενα ειναι μια χαρα προπονητης.Σαυτο που τον κατηγορω [ενω και ο ιδιος το διαλαλουσε] ειναι οτι δεν πηρε απο πολυ καιρο εναν Φορ γκολτζη παρα τις οποιες αντιδρασεις της διοικησης ‘‘Και το ειπε παλι μονος του προς το τελος των μεταγραφων ‘’’ Ειπε ,διαλεξαμε τον Οικονομου αντι φορ γκολτζη’‘Να δουμε αν πραξαμε ορθα ‘’’‘’‘‘αποτελεσμα;;;
Πραξατε ανορθοδοξα’’‘’ ..φαινεται δια γυμνου οφθαλμου κυριε μου’‘Δεν χρειαζεται να εχεις διπλωμα ‘‘Ομως εκτιμω την θεληση και την ικανοτητα σου’‘Μπορεις λοιπον να ζητησεις και να παρεις επειγοντως οτι σου στερησανε το καλοκαιρι’’‘και μια ερωτηση ακομα στον προπονητη και στο τιμ γενικα του ποδοσφαιρου μας’’’
Καλα ρε …ποιο φιλικο παιχνιδι κερδισαμε στην προετοιμασια της ομαδας ,παιζοντας ακομα -και με την ανω η κατω ραχουλα;;;κανεναν
Κατι ισοπαλιες θυμαμαι και κατι ταλεντα που …ξαναπαιζουν στην εφηβικη’’
Τοσο ευχαριστημενοι ησασταν πια;;;; Τοσο ευχαριστημενοι’‘’’
ξαναρωταω’‘’ Τοσο ευχαριστημενοι ;;;; Ημαρτον ρε η Μπαλα δεν μπαινει μονη της μεσα ..θελει ειδικο’‘’‘εγω π.χ ειμαι μαγος [ας πουμε ]εσυ ρε ΚΥΡΙΕ μπορεις να κανεις τον μαγο;;; Οχι βεβαια …αντε φτανει..Κουνηθειτε ΤΩΡΑ’‘’’
Με αγαπη ετσι;;; Δεν θελω προσωπικα να θειξω καποιον ειδικα οταν εργαζεται κοπιαστικα’''Να ταραξω λιγο τα νερα που λεει..Αντε μπραβο
Κρατηστε τον Τερεζοπουλο ,κι αφηστε τις μαλακιες οτι ο προπονητης ειναι το εξηλαστηριο θυμα των αποτυχιων’‘Αυτα ειναι για νε εχουμε κατι να πουμε’‘‘Τα ατομικα χαλια του καθενος [που ξεχνιουνται στον αγωνα πρωτου καν σφυριξει ο διαιτητης δεν ειναι λαθη προπονητου ετσι;] Ενταξει λειπει το γκολ απο μπροστα…γιαυτο φροντιζουμε να το φαμε απο πισω[σικ] ωστε να ερθουμε μια γι’αλλη’’‘’’
Χαζομαρες και ψευτοδικαιολογιες’‘‘Εγω αναφερθηκα και αλλες μερες για τον Δουλευταρα Τερεζοπουλο [απο το τιποτα φτιαχνει ομαδα] και μιλαμε κιολας …γιατι δεν μπορει ο Ιμπαγασα να κανει την διαφορα ‘‘ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟς ,και οχι προπονητικο’’‘Δεν νομιζω οτι ειπε ο Τερεζο,η μου φερνετε αυτον η τερμα’‘χαχαχαχχααχχαα να γελαμε κιολας’’
Λοιπον να μην γινει το τραγικο λαθος και τον διωξουμε …γιατι θα ειναι η ταφοπλακα της ιστοριας’‘‘Ποιος μαλακας θα ερθει και δεν θα ζητησει ενα καρο παικτες για εγκυηση;;;Να μην τρελαθουμε ετσι;;; Αλλου μεταβιβαζουμε τις καλοκαιρινες αποφασεις και στο πρωτο στραβο …να ο υπαιτιος’’‘‘ρε θα μας βρειτε μπροστα σας …μην προβειτε σε λαθος ενεργειες’’'‘Δωστε του τα απαραιτητα εργαλεια και οχι …κουρασμενα γαιδουρια [για τετοια προκειται ορισμενοι παικτες ,γαιδουρια που δεν μπορουν να μασησουν λιγο αχυρο]
Τελειωνω Κρατηστε τον ανθρωπο που δεν κοροιδευει 7 χρονια’'Μη φερετε μαριονετες ,αρτον και θεαματα απο αποτυχοντες και πορτογυριστρες ΜΙΛΗΣΑ
Φέτος με τόσους πιτσιρικάδες που έχει η ομάδα η μεγαλύτερη χαζομάρα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να διώξει τον προπονητή που τόσο στηρίζουν και εκτιμούν…
Αναρωτιέμαι πως βγαίνουν κάθε φορά αυτές οι φήμες για απομάκρυνση προπονητή. Είναι οι μανατζεροδημοσιογράφοι που σπρώχνουν τους δικούς τους; Είναι οι καφεμπινέδες; Είναι κάποιοι από την διοίκηση που μιλάνε πολύ;
Όποιος και να είναι ο λόγος, θα ήταν τεράστια μαλακία να φάνε τον Τερεζόπουλο.
Η βελτίωση δεν γίνεται με αριθμητική πρόοδο. Θα υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα λόγω της απειρίας αλλά και της ποιότητας των παικτών.
Θα λυπηθώ αν όλα αυτά είναι αλήθεια και δεν δώσουν στον Δημήτρη λίγο ακόμα περιθώριο χρόνου.
Η ομάδα παίζει στρωτά, έχει καλή σχετικά κυκλοφορία μπάλας (κάτι που δεν είχαμε πέρσι) και φτάνει στην απέναντι περιοχή με κάτω την μπάλα και συχνά όμορφους συνδυασμούς, όχι δηλ. γιόμες από την άμυνα και ό,τι τύχει.
ΑΛΛΑ, και το γράφω κεφαλαία γιατί είναι ένα μεγάλο αλλά, έχουμε φανερή δυσκολία στο γκόλ, και ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα στην άμυνα. Από την μιά φτύνουμε αίμα μπας και βάλουμε κάνα γκολ, και σε κάθε παιχνίδι θα φάμε τουλάχιστον ένα μπαλάκι που είναι για γέλια.
Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από Γιάννενα, Λειβαδιά, Καλλονή έτσι όπως χάσαμε. Είναι τουλάχιστον αστείο ομάδες αλλοδαπών μισθοφόρων που ΔΕΝ είναι σε καμμία περίπτωση καλύτερες από μάς άντε το πολύ ισάξιες να κάνουν πάρτυ με τον Πανιώνιο.
To θέμα είναι τεχνικό και ο Τερεζόπουλος είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να βρει την λύση. Το θέμα όμως δεν είναι πώς αλλά πότε; Και αν η διοίκηση έχει τα @@ να αντέξει την έξωθεν πίεση, να μην πανικοβληθεί αλλά να δώσει πίστωση χρόνου σε κάποιον ο οποίος προφανώς δεν είναι χτεσινός στον Πανιώνιο και αξίζει καλύτερης μεταχείρισης.
Εγώ προφανώς δεν ψηφίζω, αλλά αν, θα ψήφιζα να συνεχίσει ο Τερεζόπουλος.