Δημήτρης Αναστασόπουλος

Δεν δειχνει να χει καλη εξελιξη..
Μακαρι να ανεβει κι αυτος σιγα σιγα

Nomizw oti san epithetiko half sto kentro tha itan polu kaluteros…exei kalo kai gluko podi alla einai para polu soft gia koftis!

Το καλό και γλυκό πόδι που ακριβώς το παρατήρησες?

Ο Σάμαρης και ο Αναστασόπουλος είναι οι μοναδικοί δύο ποδοσφαιριστές που όταν παίζουν αφενός δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω μεταξύ τους και αφετέρου δεν παρακολουθώ τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο για να τους κρίνω,μου είναι αδιάφοροι.

Αλλά ένα πράγμα που παρατήρησα ΚΑΙ στη Λάρισα(0-1),και με την Κέρκυρα(0-1) αμέτρητες φορές,και με το βάζελο,είναι οτι ο Αναστασόπουλος σουτάρει πραγματικά απ’όπου βρει,όπως βρει(εννοείται πως η μπάλα καταλήγει πάντα στα περιστέρια) και δε δίνει ποτέ πάσα όταν βρίσκεται έξω απ’την περιοχή.Ας του πει κάποιος του παλικαριού ότι δεν είναι απόγονος του Ρομπέρτο Κάρλος,για να προσπαθήσει να αναλωθεί σε άλλους τομείς(πάσες,κοντρολάρισμα,μαρκάρισμα,κλπ)

Πολυ κακος τελευταια.

Απο την αλλη, ωρες ωρες κανει και πολυ σκληρο παιχνιδι.Κατι τρελα τακλιν με ταπες ξερωγω, οπως παει θα κοψει την μπαλα απο κανεναν.

Αν αυτος και ο Σαμαρης ειχαν γεννηθει καπου στην κεντρικη Αφρικη, και τους ειχε αποκτησει ο Κιντης μετα απο ενα μηνα δοκιμης, υπηρχε περιπτωση να εμπαιναν στην 18αδα; Ειναι δυνατον ενα παιδι 1.65 να ειναι πιο αργο απο το Φανουρη και τον Μπαλαμπαν; Ειναι δυνατον να παιζουν αυτοι οι ανθρωποι σε ομαδα Α’ Εθνικης; Ειναι δυνατον η ομαδα που ειχε στα χαφ το Νικολαου, τον Νταριο, ακομα και το Μακο, να εχει πρωτη αλλαγη τον Αναστασοπουλο; Αλλα αν σε αυτη την ομαδα παιζουν βασικοι στα χαφ ο Ομο, ο Τσοτσαλιτς και ο Κουμο, ολα ειναι δυνατα. Ολα, εκτος απο την παραμονη.

Δεν κάνουν τα παιδιά.Γατάκια που λεει και Γεωργίου.

Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες , τους δόθηκε η ευκαιρία και την πέταξαν στα σκουπίδια ή καλύτερα ήταν υπερεκτιμημένοι .

Τον να αποτύχει η επιλογή Σάμαρη και Αναστασόπουλου πόσο σου κοστίζει σε σχέση με την αποτυχία Πούπο ας πούμε;

Νομίζω ότι είναι ο μονόδρομος να συνεχίζουμε να δίνουμε χρόνο σε νέους. Όχι απαραίτητα στον Σάμαρη και τον Αναστασόπουλο βέβαια. Π.χ. με τον Σιόβα κερδίσαμε έναν παίκτη σε πολύ σημαντική θέση που για να αποκτούσαμε κάποιον ξένα αντίστοιχα ικανό θα μας κόστιζε πολύ περισσότερα.

Καταλαβαίνω τι λες αλλά ο Πούπο μάλλον δεν μας κοστίζει πολλά και είναι και αυτός νέος.

Να δεχτώ ότι μπήκε στο πιο ‘‘κρύο’’ σημείο του παιχνιδιού, αλλά και πάλι ρε μικρέ, δεν έχεις πίεση γιατί και στις 3 φορές που σου ήρθε η μπαλίτσα και τις 3 λάθος και δημιουργία αντεπίθεσης?
Κάποια στιγμή θα το δεχτώ, ότι δεν..

δεν ξερω αλλα αυτο το παιδι μου κανει αρκετα ανευρος και χωρις ψυχη.
καθε φορα που μπαινει και εχουμε να κρατησουμε αποτελεσμα τρεμει το φυλλοκαρδι μου.
μακαρι να διαψευστω και να υπαρξει βελτιωση, αλλα προσωπικα δεν ελπιζω και σε πολλα.

Και εγω βλέπω ακριβώς το ίδιο. Ειναι ανευρος και τετοιου ειδους παίκτες εκνευρίζουν μερικές φορές την κερκίδα. Δεν εχει δειξει να ειναι μεγάλο ταλέντο. Βεβαια λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδο των Κοντοέ, Σιόβα και το πως ξεκινησαν πριν 6 χρόνια οι Μανιατης, Μάκος μπορεί να βελτιωθεί. Αλλωστε αφου δεν υπάρχουν λεφτά από το να φερει κανα “παιχταρα”-παλτό ξένο ας βαλουμε τα ελληνόπουλα. Ανοχή εχουμε ακόμη αλλά πράγματι δεν φαίνεται για πολλά πράγματα.

αφηστε ρε το παιδι εδω ο μακος με τοσα παιχνιδια πανω του και επαιζε με λερωμενο σωβρακο…λογικο ειναι απεναντι στον gayρο να ειχε ενα τρακ…

Εγω συμφωνω μαζι σου και εξηγουμαι’‘‘Κατα διαβολικη συμπτωση,ο Αβρααμ,ηταν ο καλυτερος παικτης του γαυρου ‘’‘Τυχαιο; δεν ξερω .Αλλα εκοβε τον Φανη και τον Φουκαρα αναστασοπουλο σαν χαρτι’’‘ισως απο τυχη αυτος ,ισως απο τρακ ο δικος μας,δεν περασαν οι μπαλιες του,οποτε ειναι πιο ευκολο να καταδικασουμε εναν παικτη με ευκολια’’‘‘Σε τετοια ματσακια προσπαθουν [πιστευω εγω]και τα παιδια να αποδειξουν οτι μπροστα στα μεγαλα ονοματα του γαυρου ,υπαρχουν και μαγκακια ελληνοπουλα’’‘‘ομως το μαγκακι ηταν ο Αβρααμ’’‘αν περναγε ομως ,εστω δυο φορες ‘’’‘ισως λεγαμε αλλα τωρα’‘‘πορνη μπαλα,ατιμη’’'θειο

Η κριτικη στην Αναστασοπουλο θελω να πιστευω πως γινεται βασει ολων των παιχνιδιων του.Γιατι φετος οπου επαιξε, επαιξε ασχημα.

Ειναι και λιγο φονιας σε κατι τακλιν του (ορθιες ταπες και τετοια σκηνικα), αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.

Θα ειμαι λιγο κακος, αλλα πιστευω οτι η εισοδος του ηταν ιδανικη χρονικα, γιατι συνεπεσε πανω κατω με την αποβολη Ριερα, οποτε ημασταν αριθμητικα ισοι!

manolios και συ σωστος εισαι’‘‘αλλα ρε παιδακι μου περσυ φαινοτανε οτι το ηθελε το τοπι,προσπαθουσε,επαιρνε πρωτοβουλιες,μαρκαρε αρκετα καλα,μοιραζε’’‘’‘φετος αγνωριστος’‘’‘Νομιζω οτι ηταν για φαγωμα ,απο τον κιντη’‘‘Γιαυτο δεν εχει φυσικη κατασταση’‘μαλλον το καλοκαιρι επαιζε σαν τουριστας,δεν ενιωθε κατι για την ομαδα και την προοδο του..Τωρα του ζηταει κατι ο Λεμονης και ειναι εξω απο τα νερα του’’''αργα αρχισε λοιπον να σκεφτεται ,και μαλλον του στοιχιζει..θειο

σωστος ο θειος…εγω επιμενω οτι ειναι καλος…μην κοιτατε μια χρονια…του χρονου θα πεταει…αντε να παρει το πουλο ο κουμο το παλτο να παιξει ο Αναστασοπουλος

Λιγος και ευθυνοφοβος ‘’‘ολο πισω-πισω’‘’‘το μπροστα …δεν το εχει καθολου’‘’‘‘Ενταξει τον ξερουμε’‘Θελω να γραψω για τον Παναγοπουλο’’‘’‘Π-Α-Λ-Τ-Ο ‘’’‘‘μαλλον για φουρναρης κανει’‘τι κοιλιες ειναι αυτες ρε παιδια;;ψωμια μονο τρωει αυτος’‘βρηκε ομαδα Α εθνικης και αραξε’’‘εκεινος ο Στρακοσια γιατι πληρωνεται;;;αστε στο διαλο ρε ολοι’‘τι φρουτο ειναι αυτο;;;που να παιξει αυτος ρε;;;στα καρβελια;;;Αφησαμε τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ Γιαννενα παρακαλω’‘’'ουστ ρε ‘’'θειο

το ότι φοβάται και μέσα στο γήπεδο δεν φαίνεται καθόλου και τις περισσότερες φορές είναι απλά λίγος για ομάδα Α εθνικής…

Οφείλεται στο ότι το παιδάκι παίζει μια στο τόσο …

Τρανό παράδειγμα ο Κοντοές …

Τσαμουκά και πόρωση έχει μόνο αλλά φέτος ήταν από τους καλύτερους …
Με δουλεία μπορεί να γίνει πολύ καλός … φτάνει να το πιστέψει και αυτός !

στο χερι μας ειναι να τον αναπτυξουμε…πιστευω οτι εχει ολα τα προσοντα