Μετά απο το βουνό της Ισπανίας ( μια πολύ καλή ομάδα), με πολύ κακό Μίσσα, απαράδεκτο Φιλιπούση και μπερδεμένους κάποιους παίκτες μεταξύ εγώ και εμείς, επανήλθαν οι Νέοι στις νίκες απέναντι στο Μαυροβούνι και παίζουν αύριο με Τουρκία για την 5η θέση.
Ο Μήτσος 16π.7ρ.5κλ.2ασ
O ΜΙΣΣΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΝΤΩΣ …ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ…ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΚΡΑΝ
ΑΝ Ο ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΨΗΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΡ
Ρε μπούρδα Καραβάγγο
, αυτή είναι η ορολογία τι να κάμνομε
Αλλά ήθελα να ήξερα τι δουλειά έχεις εσύ σε νήμα (…!!!) της καλαθοσφαίρισης. Αφού το μόνο άθλημα που ξέρεις να παίζεται με τα χέρια, μπορεί και να μην είναι ούτε κι αυτή η πετοσφαίριση
![]()
Πέρι θα τον κάνω μπαν από το συγκεκριμένο section τον “κύριο”
xo xo xo !!!
Όχι ρε reanim. Άστον να λέμε καμμιά … να περάσει το καλοκαιράκι ![]()
(Και μην γράφεις “section”. Γράψε “τμήμα” ή ότι άλλο θέλεις. Είναι ικανός να σου βάλει χέρι.
)
αμα συνεχίσετε να γράφετε μπούρδες περί του ‘αθλήματος’ θα πέσει σέξιον που θα πάρετε και στην τσέπη
Εμ τα έλεγα !
Δώσε θάρρος στον χωριάτη …
Πρώτη μου φορά βλέπω τέτοια διατύπωση για μια μεταγραφή
GiorgosDimitropoulos @DimitropulosFCM 6h
FCM PF Agravanis & Panionios have just reached an agreement to terminate their contract. Player is free to sign to his new club
Με βάση λοιπόν την διατύπωση του “αγαπητού” κ Δημητρόπουλου, ο φέρελπις νέος παουερ φοργουορντ Μήτσος Αγραβάνης, μένει ελεύθερος αφού ο Πανιώνιος έσκισε το 4 ετές συμβόλαιο, υποθέτω έναντι κάποιου ποσού (δεν αναφέρεται ούτε σαν υπαινιγμός) και όντας ελεύθερος μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο σε όποιον δώσει τα περισσότερα (υποθέτω).
Χρήζει μνείας οτι ο ίδιος μάναντζερ, απέκτησε τα δικαιώματα του Λαρεντζάκη, δίνοντας 10000 € στον Ικαρο Χαλκίδας.
Νέες μέθοδοι???
Για λόγους εφορίας νομίζω γίνεται (πιο σωστά διατυπώνεται) έτσι…
τι σημαίνει λόγοι εφορίας;
και μάλιστα το γράφουν όλοι πλέον ότι αφέθηκε ελεύθερος ό αγραβάνης
τι τον είχαμε δηλαδή, στο κλουβί;
δεν το κατάλαβα αυτό με την εφορία. δηλαδη, ποιός κερδίζει με αυτόν τον τρόπο; εμείς ή οι άλλοι;
κι άμα είναι κόλπο εφοριακό γιατί δεν το κάνουν όλοι σε όλα τα αθλήματα;
μάλλον κάποια καινούρια πουστιά είναι για να μην ακουστούν μπινελίκια
Ο ΛΙΑΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΩΟΥΣΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ .
Και ειναι ο 'ιδιος μάνατζερ που έσπρωξε τον ΑΝΤΕΚΟΥΜΠΟ (όπως τον λένε) στο ΝΒΑ…
Ας κοιταξουμε και το Λαρεντζακη παντως αν ειναι ο ιδιος με μανατζερ με του Αγραβανη.
Κατα τα αλλα, μετα και την προσθηκη του Παπαπετρου μεγαλωνει πολυ το ροστερ του ΟΣΦΠ οποτε δε σε βλεπω να παιζεις ιδιαιτερα φιλε Αγραβανη.
Προσωπικα δεν με μοιαζει ο Αγραβανης και ο καθε Αγραβανης. Αν κρινουν οτι πρεπει να πουληθει ας τον πουλησουν. Στη τελικη , εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι ο Πανιωνιος σε ολα τα αθληματα ειναι ενα σκαλοπατι για να παει ο εκαστοτε παικτης σε μια πλουσιοτερη ομαδα. Ομως, μην κανεις τις δηλωσεις που εκανες πριν λιγες μερες, οτι δηλαδη ο παικτης δεν παραχωρειται! Το θεωρω κοροιδια! Μιλαμε για μερες, ουτε καν μισος μηνας δεν περασε…
Πλάκα κάνεις?
Κατά τα άλλα ο Paul με κάλυψε πλήρως…μην κάνεις δηλώσεις εάν πρόκειται να κολοτουμπιάσεις μετά από τόσες λίγες μέρες…
Είμαι πρακτικός και να πω την αλήθεια δεν με πειράζει η κολοτούμπα - και ας είναι λίγο άκομψη.
Προφανώς η δήλωση είχε και σκοπό να κάνουν ο,τι είναι να κάνουν οι σκατίγαυροι για να ξέρουμε και εμείς πως να κινηθούμε.
Να ήταν έτοιμος παίκτης που θα προσέφερε να τον κρατάγαμε έναν χρόνο ακόμα. Αλλά να τον πληρώναμε, να τους τον ετοιμάζαμε κτλ καλύτερα λίγα φραγκάκια παραπάνω και άμεσα δρόμο αγόρι μου.
ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Εγώ πάλι ήθελα να κρατήσουμε τον Αγραβάνη. Τον θεωρώ τεράστιο ταλέντο και λιθουανικού τύπου forward.
Τα ~130Κ που πήραμε τα θεωρώ σχετικά λίγα για την αξία του. (από την άλλη βέβαια, είχε option εξαγοράς με 125Κ του χρόνου και μάλλον θα τον χάναμε, ετοιμάζοντας τον για ακόμα μία χρονιά για τον γάβρο)
Αν παίρναμε 400Κ όπως λεγόταν πέρσυ για τον Καββαδά, τότε μάλιστα! (ακόμα τα κλαίω τα 400Κ που δεν πήραμε πέρσυ… με αυτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τον ξένο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την υπέρβαση)