Ο Φλοίσβος θα καίγεται για βαθμούς αλλά το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας. Βάφουμε το Σοφία Μπεφόν κυανέρυθρο και παίρνουμε 2 ή και, γιατί όχι, 3 βαθμούς. Το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας και δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα του league cup. Μετά τις δυο τελευταίες μας εμφανίσεις (με Καλαμάτα και απόψε με βάζελο) δεν φοβόμαστε τίποτα! Πάμε Πανιωνάρα μου!
Αν πάρουμε την νίκη κάνουμε τρομερό βήμα για σωτηρία.
Ο αγώνας μάλλον προβάλλεται από ΕΡΤ SPORTS 1 τελικά.
Μεγάλη νίκη, τρίποντο - εξάποντο! Τρομερό come back στο 4ο σετ, εκεί που όλα έδειχναν ότι κουράστηκαν οι παίχτες μας. Κατάφεραν και τούμπαραν το σετ, ενώ ο Φλοίσβος ήταν σε ανοδική πορεία (έχασε το πρώτο σετ με τα χέρια κάτω, το δεύτερο πιο δύσκολα και πήρε το τρίτο) και κέρδισαν το παιχνίδι. Πλέον μπαίνουμε σε τροχιά θέσεων 5-7, για να δούμε. Μπράβο ρε μάγκες!
Πραγματικά σπουδαία νίκη . Αν κέρδιζε ο Φλοίσβος το τέταρτο σετ θα είχε είχε το ηθικό πλεονέκτημα στο ται μπρέικ. Προηγήθηκε με 4 πόντους όμως η Πανιωναρα είχε τα κότσια να το γυρίσει το παιχνίδι.
Στα τελευταία 3 παιχνίδια η ομάδα εμφανίζεται σαφώς πιο αποτελεσματική. Μπορεί να φταίει η έλευση του Καντιτς μπορεί η προπόνηση,δεν ξέρω ….
Ίσως με έναν παίκτη ακόμα η ομάδα να αποκτούσε πιο πολύ βάθος
Αυτός δεν είχε εμπλακεί στα διοικητικά του μπασκετικού Μίλωνα; Αδερφό; Σωματείο; Το δεύτερο δεν είμαστε σίγουρα,αφού είμαστε Σύλλογος πολυαθλητικός και όχι απλά ένα σωματείο. Όσο για το πρώτο, με σένα στο τιμόνι του Φλοίσβου, δεν νομίζω…
Δεν είναι Πανιώνιος ο Αγγελόπουλος; Έστω και πλανημενος;
Α δεν το ξέρω. Είναι; Αλλά και να είναι, τι σημασία έχει, μετά τα αλήστου μνήμης που έκανε τότε με τον Μίλωνα;