Στο πρωτάθλημα η διαφορά με Απόλλωνα είναι 18 βαθμοί.. δεν μου φαίνεται και τόσο μικρή ή διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο
Ναι ναι εννοώ ότι δεν είναι αρκετά μεγάλη για να μην υπάρχει καμία ελπίδα γιατί συχνά στο πόλο αν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας δεν παίζει να κάνεις ούτε μία νίκη σε 10 παιχνίδια.
Ελπίζω να το γεμίσουμε αλλά η εντύπωση μου είναι ότι σαν σύλλογος δεν το έχουμε διαφημίσει καθόλου. Μόνο με κόσμο έχουμε ελπίδα.
Αυτό τώρα το είδα:
Η αντίπαλός του η Ντε Άκερ Μπολόνια ιδρύθηκε μόλις το 2017 και η παρουσία της στο Final 4 αποτελεί μια ξεχωριστή επιτυχία για την πόλη και ολόκληρη την περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια, όπου η υδατοσφαίριση δεν έχει να επιδείξει κάποιες περγαμηνές.
Ο 44χρονος τεχνικός της Φεντερίκο Μιστράντζελο θα στερηθεί των υπηρεσιών του πιο σημαντικού του παίκτη, του διεθνή Εντουάρντο Καμποπιάνο (αγωνίστηκε με την Ιταλία στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη), καθώς εδώ και δύο εβδομάδες ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο.
Η Ντε Άκερ στον όμιλο στο «Σεράφειο» πήρε την 1η θέση, εκτός από τον Απόλλωνα (14-11), νίκησε και τη Ματαρό 14-13, έτσι η ήττα από τη Μόρναρ Σπλιτ με 20-13 ήταν ανώδυνη.
Αντίθετα οι Απολλωνιστές το διαφήμισαν πολύ όμορφα. Ρεσιτάλ!
16-12 κέρδισαν οι Ούγγροι.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να παρακολουθείς ένα ματς που είσαι μπροστά συνεχώς αλλά να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα χάσεις. Όχι να λες , ρε κοιτα να δεις θα μας το γυρίσουν. Να ξέρεις ότι θα γίνει και πως ακριβώς θα γίνει
Δεν θα καταφέρω να πάω σήμερα. Εχω δύο εισιτήρια. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μου στέλνει μήνυμα.
Τεράστια εμφάνιση απέναντι σε έναν ξεκάθαρα καλύτερο αντίπαλο, φανταστική κερκίδα, απίθανος ο Πόρτερ εκτός από καναδυο γκολ που ίσως μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, καταφέραμε να βάλουμε δύσκολα γκολ αλλά στο τελευταίο 8λεπτο δεν αντέξαμε. Διαιτησία συνολικά πολύ υπέρ μας και στο τέλος το πήγαν στο αποβολή σε κάθε επίθεση για να μην ρισκάρουν, δεν είδα την φάση που ζητάει πέναλτι ο Μουρίκης στον παραπάνω. Χάσαμε βέβαια 2 πέναλτι από τα 4 που μας έδωσαν. Α και ο Καμποπιάνο που δεν θα έπαιζε λόγω τραυματισμού μας γάμησε, παικτούρα. Μπράβο για την εμφάνιση, κρίμα. Αν παίξουμε στο ίδιο κύπελλο του χρόνου, το λες και ξεκάθαρο στόχο.
Όντως τούμπανη η κερκιδούλα και 10000 μπράβο σε όλους που πήγαν.
https://pisina.net/blog/posts/καυτό-κλίμα-πριν-τον-ημιτελικό-του-πανιωνίου-vid/
![]()
![]()
Εντωμεταξύ η Ντε Ακερ πήρε το κύπελλο
Είχαμε μεγάλη ευκαιρία