Χαβαλές - Funny - Memes

3 «Μου αρέσει»

O Φουσέκης είναι κάπως γνωστό ποιος είναι και είχε διαρρεύσει πριν καμια 10αρια χρόνια όπου τον ακολουθούσα στο fb. Σήμερα είναι μεγάλο κεφάλι της Oracle.

Με ρώτησε η συντροφουλα αν μπορώ να πεταχτω στον Μασούτη να φέρω κάτι.

Την απάντησα ότι ο Μασούτης είναι πλέον δόκτωρ οπότε μόνο αυτή μπορεί να πηγαίνει διότι εγώ είμαι αντερκουολιφαιντ.

5 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»

Είναι πατριώτης . Αυτός δεν είχε βάλει τους υπαλλήλους στα τυριά να κάθονται προσοχή ενώ έπαιζε ο εθνικός ύμνος ;

6 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Ναι αυτός

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

6 «Μου αρέσει»

Τι θα κάνουμε @KolobarZov @reanimator με τον καύσωνα των 34 βαθμών που έρχεται στο νησί από Τρίτη;

4 «Μου αρέσει»

Δηλωστε sick leave και ελατε Σοτον να την πεσουμε στο new forest για μανιταρια και dark wave.

5 «Μου αρέσει»

Αρχοντας

1 «Μου αρέσει»

H Καλαμάτα δηλώνει το Καραϊσκάκη ως έδρα!
Και ο σωστός ο γάβρος σχολιάζει ότι δεν πρέπει να το δώσουν ακόμα κι αν η ομάδα είναι η Master the United :joy:

5 «Μου αρέσει»

θα ακούγεται και το Master and Servant από Depeche Mode ίσως

3 «Μου αρέσει»

Ηχογραφημένη χτεσινη τηλεφωνική συνομιλία Ρουπτσου με Διοίκηση ΑΕΚ για τις λεπτομέρειες μεταγραφης Σαρακασιδη

4 «Μου αρέσει»

Ε ας πας σε αυτον που σε βοηθησε να ανεβεις ρε Σωτηρακη για να σου φτιαξει και γήπεδο τωρα που θα βγαλει μπουλντόζες στο Φάληρο!

6 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»

5 «Μου αρέσει»

Πόσο χαίρομαι που τον κέρδισε η μάσα και η πολιτική

4 «Μου αρέσει»

Τα διαφημιστικά μπανεράκια του σπορτσστοβροντο ομολογουμένως μυρίζουν Ελλάδα…:joy::joy:

Γιατί δεν λέει ότι στο πανηγύρι θα έχει γουρνοπούλα;;; Μήπως δεν θα έχει;;; Όλα τα έχουμε ισοπεδώσει πια.

4 «Μου αρέσει»