Πρόσεξα πως δεν υπήρχε thread για τον “Super Bosko”…
Ποια είναι η γνώμη σας?Αναμφίβολα πέφτει η απόδοσή του με τον καιρό,και φαίνεται οτι γερνάει πρόωρα.Όμως το γκολ που πέτυχε με την Καβάλα δεν μπορεί να το πετύχει ο οποιοσδήποτε,και σε κάθε γκολ του Κροάτη,δείχνει πως έχει μια κάποια κλάση στο παιχνίδι του.
Δεν ματώνει τη φανέλα όμως στον αντίποδα δεν πιστεύω πως του αξίζουν τα υβριστικά σχόλια που παίρνει από μερίδα οπαδών.Ότι μπορεί κάνει,εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να μείνει μια τελευταία χρονιά(κλείνοντας το τριετές συμβόλαιό του) στην ομάδα,αν σωθούμε βεβαίως…
Copy Paste σαν περίπου τον Λυμπερόπουλο. Το κατέχει το τόπι (Αρχοντιά που λέμε) αλλά αν τον βάζουμε να παίρνει την μπάλλα απο το κέντρο (γιατί έχουμε ανύπαρκτα χάφ) τότε καληνύχτα κύριοι…
Ο “πέφτω κάτω σαν σακί πατάτες” bosko προκαλεί την οργή του κοινού όταν ξαπλώνει με αρχοντικό τρόπο στο δροσερό και άψογο χλοοτάπητα όντας κουρασμένος. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε κανένα 4-4-2 για κανένα 35 λεπτο καθώς και να χτυπάει τα στημένα.
Πάντως με τα πρόωρα γηρατειά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ο Μπόσκο είναι ο Μπέντζαμιν Μπάρτον! Γεννήθηκε γέρος και όσο μεγαλώνει θα μικραίνει….
Ποιός άλλος παίχτης της επίθεσής μας μαρκάρει και τρέχει να καλύψει χώρους; Από όταν πήραμε το Μήτρογλου, έχει ανέβει, παίζοντας περιφερειακά της περιοχής. Τυχαίο; Δε νομίζω. Απελευθερώνεται. Όσο για τις χαμένες του ευκαιρίες πριν πάρουμε το Μήτρογλου, όταν κάνουμε όλες κι όλες 2 ευκαιρίες σε έναν αγώνα και τις κάνει και τις 2 αυτός, πολύ απλά γιατί οι άλλοι κρύβονταν ή δε μπορούσαν να βγουν μπροστά, δε νομίζω να είναι λογικό να περιμένουμε να τα βάλει. Ας ξεκολλήσουμε, είναι πολύτιμος και αθόρυβος. Τώρα τελευταία αρχίζει και κάνει και πάλι ΚΑΙ θόρυβο.
Είναι ο μόνος παίκτης μας που μπορεί να τελειώσει φάση και να απειλήσει εστία . Φέτος μην ξεχνάμε ότι πέρα από το ότι δεν είχε στηρίγματα κοντά του και τροφοδότηση από τους κεντρικούς , τον ενημερώθηκε από τον Κο Κιντή στον αγιασμό της ομάδας να βρει ομάδα και να φύγει .
Με τον ερχομό του Μήτρογλου και το ανέβασμα του Ριέρα , όλα αλλάζουν και τα δύο τελευταία του γκολ έδωσαν βαθμούς .
Νομίζω σαν σκέψη ήταν καλή που τέλειωσε την φάση μόνος του
Και για να μαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα κρατιόταν μέχρι να πλασάρει.
Δεν νομίζω ότι ο Μπόσκος είναι για “σταύρωμα”, μιας και τελικά δεν το πληρώσαμε αυτό το χαμένο τετ α τετ.
Είναι δεδομένη η τραγική του φυσική κατάσταση και νομίζω ότι επιβαρύνετε πάρα πολύ στο 4-3-3 του Λεμονή, ειδικά όταν λείπει και ο Ριέρα και στο άλλο άκρο είναι ο ..κανένας..
Στο ριπλέι φάνηκε ότι καλά έκανε και σούταρε γιατί ο αμυντικός κλείνει τον διάδρομο και η πάσα στον Μίτρογλα θα ήταν παρακινδυνευμένη.
Τώρα το ότι δεν τα κατάφερε οκ… συμβαίνει
και δεν είναι μυστικό ότι δεν είναι και σε κίλερ φόρμα.
Ο αμυντικος του κλεινει την πασα στο τελος της φασης. Ο Μητρογλου του διαμαρτυρεται επειδη στην τελευταια επαφη με την μπαλα πριν το σουτ επιλεγει να το τελειωσει μονος και δεν του την δινει. Τελος καλο, ολα καλα!!!
Συμφωνώ απολύτως , στο κάτω κάτω επιθετικός είναι την ευθεία και το σουτ το έχει , έπρεπε να προσπαθήσει . Να μην ξεχνάμε ότι και ο Μιχαηλίδης δεν είναι τυχαίος τερματοφύλακας , καλές τοποθετήσεις έχει και καλές αποκρούσεις κάνει .
Να θυμήσω ότι ο Μπόσκο γυρίζει πίσω και μαρκάρει ( όσο μπορεί ) ακολουθεί όμως τις φάσεις , δεν είναι στατικός και βοηθάει την κίνηση αμυντικών από πίσω του .
Ο Μπόσκο νομίζω ότι προσπαθεί αλλά δεν έχει καθόλου ρέντα. Το πλασέ του είναι πολύ καλό αλλά το βγάζει ο τερματοφύλακας. Ο άνθρωπος ιδρώνει τη φανέλα και παλεύει και πίσω στην άμυνα και μπροστά. Νομίζω με ένα πιο μικρό συμβόλαιο όλοι μας θα τον θέλαμε στην ομάδα.
Καποτε ηταν πολυ μεγαλος παιχτης!
Συνολικα με τις φετινες του εμφανισεις ομως δεν βλεπω να αξιζει ουτε το 30% του συμβολαιου του. Φυσικα ο Λεμονης και το τεχνικο τιμ ειναι πολυ πιθανο να αξιολογουν τελειως διαφορετικα την προσφορα του γιατι αυτοι δινουν τις κατευθυνσεις για το πως πρεπει να παιξει η ομαδα και τι ρολο εχει ο καθενας.
Στη συγκεκριμενη φαση νομιζω επρεπε να γυρισει στο Μητρογλου και ειχε πολυ χρονο να το κανει. Χαθηκε σιγουρο γκολ γιατι ο Μητρογλου εβλεπε το τερμα με τον τερμαφυλακα εκτος θεσης. Δεν ειναι τυχαιο που το γκολ του Ατρομητου μπηκε στην αμεσως επομενη φαση…
Ψοφιμι με λιγα λογια’‘’‘Αν ηταν καποτε παικτης’‘‘πρεπει και καποτε να κανει μια ενεργεια που τον θυμιζει’’‘‘ποτε;;;Στο συμβολαιακι ομως αναπαυομαστε’’‘Τοσα λεφτα για να αποδειξει οτι δεν πεθανε;;;και εγω το ιδιο ‘’‘ακομα ζω’’‘αντε ρε καραγκιοζη’‘’‘Ο αλλος ο Μητρο’‘‘ενοω,οτι σουταρει γραφει’’'αν ειναι δυνατον ‘’'ποιος Μπαλαμπαν;;χορτασαμε ‘’'θειο
Θείο,μιας και είπες για την περιβόητη ενέργεια η οποία “που και που θα μας θυμίζει ποιος είναι”.Μια τέτοια ενέργεια ήταν το γκολ κόντρα στην Καβάλα.
Ελάχιστοι επιθετικοί θα μπορούσαν να πλασάρουν με αυτό τον τρόπο.
Οπα’’ βρηκαμε δουλεια φιλε’‘‘επειδη δεν μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις ,ΕΓΡΑΨΑ’’‘‘Ο Μητρο ,οτι σουταρει γραφει’’‘‘Ο Μπαλαμπαν ‘’’’‘’‘’‘’‘χμ,δεν το εχει ρε παιδι μου ,μη με κολαζεις’‘’‘Α και κατι αλλο .Δεν μπορω να ασχολουμε με ολους τους παικτες μας.Ας κανουν κατι και απο μονοι τους’‘’''γεια θειο
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπόσκο Μπάλαμπαν του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με την Λάρισα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και ο Τάκης Λεμονής θα είναι σε θέση το Σάββατο να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίσει.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει και η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τους «βυσσινί» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι.
Μέσα και ο Μπόσκο που για μένα δεν παύει να είναι πολίτιμος
Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/3) την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (13/3, 15:00, Novasports 2) με την ΑΕΛ, με τον Τάκη Λεμονή να έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Μάχο και Μπάλαμπαν.