Αξιολ. Παικτών: Ολυμπιακός - Πανιώνιος (22η)

Μέχρι Τετάρτη πρωί

http://www.surveymonkey.com/s/M5NVMKR

Τα αποτελέσματα πάντα στην ίδια διεύθυνση δηλαδή :

ΕΔΩ

Είναι θλιβερό, πάντως, το ότι οι παίχτες μας κυμαίνονται κατά μέσο όρο στο 3-6, μετά βίας συνολικά πάνω από το 5.5. Είτε είμαστε πολύ αυστηροί, είτε…αυτή είναι η ποιότητά τους. Δεν ξέρω, έναν αγώνα έχω δει από κοντά, οπότε σας εμπιστεύομαι.

Τραγικά στατιστικά αυτή τη σαιζόν για Πετκάκη και λοιπούς από κάτω…

Πραγματι ''τα στατιστικα των παικτων μας ειναι τραγικα.Πως ειναι δυνατον π.χ. να εχουμε για αρχηγο [και σε πληθωρα αγωνων] τον τελευταιο ΜΑΘΗΤΗ ;
Μαλλον βαζουμε ασχημους βαθμους ,αλλα και παλι το αποτελεσμα ειναι ακριβοδικαιο’Δεν μπορει να βγαινει σκοπιμα ετσι;;;χαχααχαχαχχα θειο

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ.

stamatis’‘Πολυ σωστη παρατηρηση .Γι’αυτο λεμε και ξαναλεμε ,να δοκιμαστει παλι και παλι ο Μιλοβανοβιτς ,να βαθμολογηθει …και να παει στο διαολο αμα δεν αξιζει’‘Τωρα γιατι τον πληρωνουμε;Να καθεται;Δεν μπορει να παιζει ο Αντουνιες φερ ειπειν ,χωρις προπονηση και ο Σερβος ,εφ’οσον παιρνει μερος στα φιλικα,να μην πιανει ουτε παγκο’‘’‘Κατι δεν παει σωστα’'θειο

4 παίκτες μόνο πάνω από 5!! Αρκετά ακριβή μου φάινονται τα στατιστικά που βγάζουμε!

Αν κοιτάξουμε τα συνολικά στατιστικά της ομάδας όπως βγαίνουν από τον Γαλάνη , θα συνειδητοποιήσουμε με αντικειμενικότερο τρόπο την ποιότητα της ομάδας , που πραγματικά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε την μετριότητα . Για παράδειγμα οι μέσοι μας και οι μεσοεπιθετικοί μας πασάρουν σε ποσοστό μεγαλύτερο από 50% λάθος ( καλύτερος ο Σάμαρης με 177 σωστές και 152 λάθος μεταβιβάσεις ) τα δε τελειώματα στην επίθεση είναι 1 στα 12 ( όταν έχουμε 12 σε αγώνα ) με τον Κούτσι ας πούμε να έχει 1 στα 7 ( 50 σούτ συνολικά ) και τον ποιοτικό Εστογιάνοφ πχ με 1 στα 21 ( 49 – 54 στις πάσες και 3 ασίστ όλες στην Κέρκυρα ). Ο Όμο για παράδειγμα έχει 0 στα 8 σούτ και ο Σιόβας 0 στα 14 , ενώ έχει 96 σωστές μεταβιβάσεις ( αυτές συνήθως λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ) και 82 λάθος ( όταν χρειάζεται να γεμίσει την μπάλα προς την επίθεση ) . Πως είναι δυνατόν λοιπόν να περάσει κάποιος σε βαθμολογία το 4 . Μόνο ο Σιδεράκης δείχνει τέτοια εικόνα .