Αριέλ Ιμπαγάσα

Παίκτης του Πανιωνίου είναι με κάθε επισημότητα ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους «κυανέρυθρους».

Ο έμπειρος Αργεντινός μέσος υπέγραψε χθες (19/8) μονοετές συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες και δεν αποχωρήστηκε το αγαπημένο του «7» που φορούσε και στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο «Κάνιο», με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τη Βέροια για το ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόσωπό του, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προτίμησε τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Βέροια, τον πρόεδρό της κ. Θοδωρή Καρυπίδη και τους συνεργάτες του για την πρόταση που μου έκαναν δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα τους. Επίσης, τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους, αλλά λόγω οικογενειακών καταστάσεων δεν γινόταν να αποδεχτώ την πρότασή τους.

Ελπίζω όλοι οι πρόεδροι να έχουν τις ίδιες βλέψεις για τις ομάδες τους και τους εύχομαι ολόθερμα να είναι πάντα καλά και να έχουν επιτυχίες. Θα είμαστε πάντα φίλοι».

Ο Ιμπαγάσα παρουσιάστηκε μαζί με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

«Νέα ομάδα, νέο σπίτι!»

Με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα ανακοίνωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα την μεταγραφή του στον Ιστορικό, στους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω του Instagram.

Ο «Κάνιο» φωτογραφήθηκε αμέσως μετά την υποραφή του συμβολαίου συνεργασίας με τον Πανιώνιο στα γραφεία της ΠΑΕ, κρατώντας την φανέλα του Πανιωνίου.

Την φωτογραφία αυτή την «ανέβασε» ο ίδιος στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το συγκεκριμένο μήνυμα να το συνοδεύει: «Νέα ομάδα, νέο σπίτι. Ένας ακόμη χρόνος και συμπληρώνω 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που βρίσκεται δίπλα μου και με υποστηρίζει σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε τι, το ποδόσφαιρο».

Αμα δεν παιξει και αυριο…απολυστε τον’‘‘Θα μας στοιχισει και μονο που τον εχουμε στην ομαδα’’’
Εφ’οσον δεν κανει την διαφορα και με την Νικη Βολου …δεν υφισταται πλεον τετοιο φαινομενο ετσι;;
Πιστευω να εχετε παρει τα μετρα Του’‘’ :sunglasses:

Τελευταια ευκαιρια …αντε

Εχεις κάνει τον Γουνδουλάκη να μοιάζει Γκάρεθ Μπειλ μπροστά σου ρε τιτάνα…

Ο Ιμπαγάσα είναι πιο ακριβός από τον Φανούρη;

οι άνθρωποι πάνω από τους αριθμούς και την πραγματικότητα ρε αλήτες

Κράτα τις νεοφιλελευθερες νουθεσίες σου για το τουίτερ, κύριε

Στον PanosT να το πεις που μας έβαλε να συγκρίνουμε 2 ανθρώπους με βάση τους μισθούς τους.
:smiley:

Εμείς λέμε, φέρτε πίσω τον Φανούρη, δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον Τζαβέλα και από τον γαύρο τον Μανιάτη. Προπονητή τον γερμανό κομουνιστή και για να μην μας λένε κομπλεξικούς φέρτε και το κοντο-e

Απλό

όψιμος υπερασπιστής της “εργατικής” αριστοκρατίας ο κύριος αυτός.
Πίσω μόνο ο χαλκέντερος Αμίρης και ο γητευτής των περιστεριανιών πάγκων Αλεξέι Κούρο και φυσικά ο “εχεις πακέτο” Μάκος!
Αιντε κατσαπλιάδες, τζήμεροι..

ντρεπομαι λιγο να γραψω μετα το αριστουργηματικο κειμενο του Christos3 :stuck_out_tongue: ο “εχεις πακετο” που βρισκεται μπαι δε γουει?? ο παππουλης κωλογαυρος με το 7 παντως χθες εδωσε ενα σεμιναριακο 90λεπτο.. 1 λαθος σε 90λ κ ολο το παιχνιδι να περναει απο τα ποδια του… εντυπωσιακο παιχνιδι πραγματικα

δε μπαναλέτε (μια λέξη αυτό ε) εσείς
παπούλης ξεπαπούλης έκανε παιχνιδάρα
δυο τρια εκτός τέτοια και τσιμπάμε τρίποντα ΚΑΙ εκτός

Μαζέυει κάρτες για την συλλογή του:
http://www.anorthosisfc.com.cy/player/grigoris-makos/?lang=ja

ή κατι εχει κανει με τα αυτια του ή εχει πεσει φωτοσοπ…

Την μύτη την ξέχασαν βέβαια στο Photoshop…!!!

http://www.onsports.gr/soccer/Paniwnios Aπο οποια πλευρα και να το παρουμε …ειναι για μας χασουρα ο ανθρωπος’‘’‘Τα ειχαμε πει
Ποια θλαση ρε …Θαναση…αυτος τον εφαγε τον χρονο με τα ΨΕΜΑΤΑ’‘’’
ΕΜΕΙς τι κανουμε…
Και ειπα και κατι αλλο,για την ευθυνη και των 2 προπονητων μας’
Εχουν κανει τα πλανα τους [δυστυχως] με αξονα την μουρη του…και οι ευθυνες για τους νεοτερους και [αχρησιμοποιητους ]να ειναι τεραστια
Ξαναμιλησα :confused:

Ρε θειο σοβαρολογεις τωρα?

Χωρις τον Ιμπαγασα ουτε περιοχη δεν θα παταγες σε καποια ματς.

Φιλε μου φυσικα ΔΕΝ σοβαρολογω…αλλα εξεταζω την ουσια της προσφορας του στον Πανιωνιο’‘Εχει παιξει 6’5 παιχνιδια ολα κι ολα’‘‘Αυτα κοιταζω ,κι επειδη δεν εχουμε αντικαταστατη= τρεμω’’’ :smiley: