Στο poll κλικαρα Νεα Σμυρνη! Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα. Τα τελευταία 4 χρόνια μένω Ηλιούπολη.
Μπραχαμι Και Δαφνη 0? δεν το πιστευω
Εχει φτασει το internet στο Μπραχαμι;
Εφτασε για λιγο, αλλα το βιολι το πηρε κι αυτο μαζι του φευγοντας ![]()
το βιολι εκπεμπει απο βορειες πια συχνοτητες!
Γέννημα θρέμμα Εξάρχεια-ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και εδω και 2 χρονια Θεσνικη και ακομα ψάχνω τον σύνδεσμο μας εδω.Μηπως ξερει κανένας κατι;
ο Lost Elias ψαχνει τον lost συνδεσμο της Θεσ/κης?
παλια υπηρχε που ειχαν περασει αρκετα ατομα φοιτητες.εκλεισε πριν καποια χρονια
ΤΝΧ Ρονι.Θα τον ξεκινήσω εγω ειμαστε 3 εδω πανω!
Καισαριανη
Αν δεν τη προσθεσετε δεν ψηφιζω ![]()
Άρα καλά έλεγα να τα κάνουμε μια επιλογή και να βάλουμε και το Κουκάκι ![]()
Ρε τι θα γίνει θα βάλετε κουκάκι η θα ρίξω ψήφο στο εξωτερικό? ![]()
παιδια επειδη πολλοι μου χουν ζητησει να βαλω Κουκακι να πω οτι εγω ή κανω κατι λαθος ή μονο οι αντμινς εχουν την δυνατοτητα αλλαγης των επιλογων στις ψηφοφοριες…
οποτε αν μπορουν ας το κοιταξουν
Απο οτι ξερω εχουν γινει καποιες προσπαθειες να προσθεθουν επιλογες χωρις επιτυχια.
Αν υπαρχει συμφωνια προτεινω να ανοιχθει απο τον Ρονι3 μια καινουρια ψηφοφορια με καποιες προσθετες επιλογες.
κι εγω προσπαθησα να την αλλαξω αλλα ανεπιτυχως.
καλυτερα να διαγραφει η υπαρχουσα και να ανοιχθει καινουρια.
πριν το κανετε αυτο ομως ας περιμενουμε και την γνωμη του reanimator που ολο και καποια ακρη μπορει να βρει.
Εν τελει ποιος θα το κρινει αυτο???
μιας και έχει ψηφίσει ήδη κόσμος σε περιοχές ευρύτερες από αυτές που ενδεχομένως προστεθούν στο poll πιο σωστό θα είναι να ξεκινήσει νέο δημοψήφισμα.
Roni ανοιξε καινουριο…
ωραια πριν ανοιξω να ξεκαθαρισουμε τις επιλογες για να μην εχουμε τα ιδια.προτεινω
1.Νεα Σμυρνη
2.Παλαιο Φαληρο
3.Νεος Κοσμος
4.Καλλιθεα
5.Κουκακι
6.Αγιος Δημητριος
7.Δαφνη
8.Βορεια Προαστεια
9.Δυτικα Προαστεια
10.Αθηνα (κεντρο)
11.θεσσ/νικη
12.αλλη πολη-νησι (γραψτε ποιο/α)
13.εξωτερικο (γραψτε χωρα)
τι λετε?
the netherlands!
Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά θέλουμε όντως να σπάσουμε το εξωτερικό; Εδώ κουτσά-στραβά μαζέψαμε 3 ψήφους. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν θέλουμε τη Δάφνη εκεί, από τη στιγμή που δεν πήρε ούτε μια ψήφο.