Ανακοίνωση ΠΣΑΠΠ (Ιούλιος 2026)

Πολύ σωστός για το πρώτο. Κοίτα δεν μπορώ να σου πω για τους άλλους, θα σου πω για μένα.

Ξέρω ότι πολλές φορές ειμαι πιο αυστηρός από ότι θα έπρεπε απέναντι στην διοίκηση. Έχει αναλάβει κάτι που δεν ανέλαβε κανείς άλλος. Και χάρη σε αυτην η ομάδα παίζει στην Β και διεκδικεί στα χαρτιά ανοδο. Γιατί αλλιώς Γ στην καλύτερη.

Λίγο ότι είναι πολύ ερασιτέχνες σε κάποια πράγματα ( πας να κλείσεις παίχτη φορώντας εμφάνιση Κενταύρου κλπ) , λίγο ότι πολλές φορές δεν ξέρουν τι κάνουν ( Νικοπολίδης, Αυλωνίτης κλπ) , λίγο κ το ότι δεν αντέχω άλλο Β Εθνική…

Επί Ζαμάνη έκοψα το γήπεδο…

2 Likes

Σιγά ρε άντρα

Δεν έχει να κάνει με το φύλο

Και γυναίκα να ήμουν πάλι όπου γουστάρω θα πατάω λαϊκ

3 Likes

Κοίτα φίλε. Θα στο πω απλά. Βγάζει μια ανακοίνωση ο ΠΣΑΠΠ. Την παίρνουν κάποιοι εδώ μέσα και την αναπαράγουν με τρόπο που ούτε ο Γεωργούντζος δεν θα τη χρησιμοποιούσε πέρσι. Κάτι δεν κολλάει. Δεν θέλω να πω περισσότερα από εδώ. Όσοι έχουν καθαρή, ανεξάρτητη σκέψη, εμπειρία και γνώση από Πανιώνιο, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γίνεται…

1 Like

Ωραίος ντάξει

Νομίζω ότι η ιστορία με την ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ καταδεικνύει - και αποδεικνύει - ότι ποτέ δεν πρέπει να προτρέχουμε σε συμπεράσματα έχοντας ακούσει μόνο τη μία πλευρά. Αλλιώς κινδυνεύουμε να ερμηνεύουμε τις καταστάσεις μόνο μέσα στο πλαίσιο και σύμφωνα με το θυμικό μας και τις πεποιθήσεις ή και προκαταλήψεις μας (όλοι έχουμε) και άρα να κάνουμε λάθος. Δεν ξέρω εν προκειμένω ποια πλευρά έχει δίκιο, ξέρω όμως ότι καλό είναι να μη βιαζόμαστε. Κι επίσης ξέρω ότι μέσα στο πλαίσιο της πολεμικής εναντίον σου πολλά πρέπει να περιμένεις για να καταφέρουν να σε αποπροσανατολίσουν και να μην πετύχεις τον στόχο σου. Όλοι και όλα θα κριθούν. Και από το αποτέλεσμα και από τα μέσα τα οποία θα μετελθουν.

3 Likes

Επι Τσακιρη όταν έβγαινε μια ανάνακοινωση εις βάρος του Πανιωνιου γίνονταν της πουτανας στις τάξεις των οπαδών και σε φάση «μας πολεμάτε, θα το πληρώσετε αυτό που γράφεται» κτλ . Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ότι βγαίνει εις βάρος του Πανιωνιου τους λέμε και μπράβο …. Τελείως διαφορετική αντιμετώπιση ….
Δεν θα αποφασίσω αλλά ούτε και θα κρίνω εγώ ποιος παίκτης κάνει ή όχι στα πλάνα του προπονητή. Πχ ο Γιενσεν μου άρεσε αλλά αν δεν τον θέλουν για κάποιο λόγο η γνώμη μου περισσεύει.
Θα ήταν εύκολα τα πράγματα αν αυτοί οι παίκτες είχαν βρει ομάδα που να τους δίνει και τις αντίστοιχες αποδοχές . Δε νομίζω να είναι δύσκολο αν δείξουν βίντεο με τις περσινες εμφανίσεις τους ….
Απορώ γιατί δυσκολεύονται …

1 Like

Εγώ να την πω την αμαρτία μου, δεν μπορώ να φανταστώ τον ΠΣΑΠΠ ως μέλος κάποιας συνομωσίας εναντίον του Πανιώνιου ή του Ρ. Να ήταν υπερβολικοί στην ανακοίνωση; Μπορεί. Αλλά προφανώς κάποιο μέλος τους ενημέρωσε και ως συνδικαλιστικό όργανο κινήθηκε. Σε κάθε περίπτωση αυτή η απομόνωση των παικτών για να φύγουν φθηνά, είναι βλακώδης τακτική, ιδίως να δεν είσαι αδίστακτο γουρούνι να το πας στα άκρα σαν κάτι μαφιόζους που ξέρουμε. Υπάρχουν πιο επαγγελματικοί τρόποι για να λυθεί ένα συμβόλαιο.

Τώρα το τι λέγαμε επί τσκίρη και τι σήμερα, είναι μεταξύ μας εντελώς άνισα πράγματα. Επί Τσακίρη είχαμε μια διοίκηση που αν μη τι άλλο ήξερε τον σφυγμό των οπαδών της ομάδας, τώρα έχουμε μια καλοπροαίρετη, πλην άπειρη ομάδα ανθρώπων που πασχίζουν να καταλάβουν που ήρθαν.

3 Likes

Σωστό είναι αυτό και σε ό,τι με αφορά ίσως δεν το έθεσα σωστά, απλά εννοούσα “μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσης”.

Κοιτα , αυτό που ξέρω είναι όταν έχεις μια καταγγελία οφείλεις να τη διασταυρώσεις πριν βγεις δημόσια και κατηγορήσεις την οποιασδήποτε εταιρεία . Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν λάβουμε υπόψιν την απάντηση της ΠΑΕ, το συνδικαλιστικό αυτό όργανο ενέργησε είτε ηλίθια είτε για λογαριασμό «αγνώστων» συμφερόντων …. Εκτος και αν η ΠΑΕ ψεύδεται οπότε εκεί αλλάζει το θέμα!
Τώρα , όταν έναν παίκτη δεν τον υπολογίζεις αγωνιστικά ενώ από την άλλη δεν καταφέρνεις να λύσεις το συμβόλαιο του , πως προτείνεις να διαχειριστεί ο προπονητής το θέμα;
Να τον βάλει να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και τα πλάνα της ομαδας κόβοντας ενδεχομένως χρόνο από άλλους που είναι υπολογίσιμοι;
Δεν ειρωνεύομαι, απλά ρωτάω .
Είναι εμφανές ότι το θέμα είναι οικονομικό και δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή . Σε κάθε περιπτωση αυτός που επιβαρύνεται είναι η ΠΑΕ .
Και τέλος , προς διευκρίνιση, δεν μιλάω για το τι λέγαμε για την διοίκηση Τσακιρη αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε τότε τις αρνητικές ανακοινώσεις εις βάρος της ομάδας . Εδώ φτάσαμε στο σημείο να αναπαράγουμε και να δίνουμε σημασία στις γνώμες κάτι γραφικών που αν δεν ήταν το ίντερνετ δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους…

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και ως εκ τούτου δεν έχω άποψη. Σε ότι αφορά την διαχείριση των παικτών, θεωρώ πως τους βάζεις κανονικά στην προπόνηση έστω και αν δεν παίζουν και κουβεντιάζεις εξαντλητικά με τους μανατζαραιους και τους ίδιους για μεταγραφή / δανεισμό. Σημειώνω πως αν παίζουν και λίγο, αυξάνεις και την πιθανότητα να φύγουν με καλύτερους όρους. Όταν βγαίνεις και τους ακυρώνεις ο ίδιος, θα φύγουν με κόστος ή καθόλου, ιδιως στην περίπτωση πρώην παίκτη, που δύσκολα θα βρει κάτι κοντινό σε χρήμα.

1 Like

Επίσης έκαναν 3 ετές συμβόλαιο σε βετεράνο και απορούν με τα αποτελέσματα.

6 Likes

Στην εκπομπή του Μάκη Διόγου χτες ακούστηκε ότι οι 3 επέστρεψαν στις προπονήσεις κανονικά…

3 Likes