Αμίρ Κούρντι

Κοψε τη μπαλα μονοϛ σου. Δεν το κατεχειϛ το αθλημα, καντο τωρα που ειναι νωριϛ!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ),ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΠΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.Η ΒΑΛ’ΤΟΝ ΜΠΑΚ Η ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΞΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΑΣ…

Tα πες ολα αγορι μου.

Προφανως απο τον μυρωδια στον παγκο αλλα βλεπουμε εμεις και αλλα αυτος. Δεν χρειαζεται να εχεις πτυχιο προπονητικης για να δεις τα παραπανω.

Υ.Γ: Μπακ εξισου χαλια ειναι για να μην πω χειροτερος.

Το Σάββατο θα του δώσει συμβουλές ο Κοντοες πως θα απογειώσει την καριέρα του.

http://www.contra.gr/newspapers/Sport/gavros/gavros.2713053.html Θα παει Ολυμπιακο …το παιδι ρε ‘‘Γιαυτο δεν παιζει μπαλα τελευταια χαχαχχαχαχααχαχαχ Για κοιταξτε κατω-κατω τι λεει ο γαυρος’’''Παει ο παιχταρας ρε εεεεεεεεεεεε τον χανουμε :sunglasses:

Kαι Κουλοχέρι έχουμε για περάστε.

«Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα, συνεχίζω στην ομάδα»

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Αμίρη Κούρντι.

Ο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού μίλησε για τη νέα σεζόν της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, ενώ ξεκαθάρισε πως κανονικά συνεχίζει και φέτος στον Πανιώνιο.

Αρχικά δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως δυσκολότερη και από την περσινή. Εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα πάνε καλά τα πράγματα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για τα προβλήματα του Πανιωνίου, τόνισε: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και πιστεύω ότι και φέτος θα ανταπεξέλθουμε έτσι όπως πρέπει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι καταστάσεις στην ομάδα. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να λύσουμε τα προβλήματα μαζί με τους προπονητές και όλο το τιμ της ομάδας».

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας: «Αυτό που γινόταν πάντα στον Πανιώνιο είναι μία αλυσίδα, όπου η ομάδα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους παίκτες που έφυγαν και σε αυτούς που ήρθαν στην ομάδα. Θα είναι δύσκολη η σεζόν, όμως με πολύ δουλεία θα τα καταφέρουμε».

Για το μέλλον του: «Είναι οριστικό ότι συνεχίζω και φέτος στον Πανιώνιο».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

http://www.panionianea.gr/2014/06/kournti-o-paniwnios-ehei-mathei-sta-dyskola-synexizw-sthn-omada.html

http://www.panionianea.gr/2014/09/photo.html

ΚΛΑΙΩ

Ήρωας !!!

Αν ισχυει η μεταγραφή στον Πανιώνιο πάντως πρέπει να του κάνουμε άγαλμα!

Συμφωνώ και επαυξάνω . έδειξε σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε…όμως για ποιο λόγο δεν υπάρχει κάτι νεότερο? Δεν είδα καμία ανακοίνωση μεταγραφής , ούτε ευχαριστήρια από την ΠΑΕ. ακόμα περνάει τα ιατρικά ή έχει κολλήσει κάπου η μεταγραφή?

Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η μεταγραφή του Αμίρη Κούρντι στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας με τον Πανιώνιο να λαμβάνει ένα σεβαστό ποσό για την παραχώρησή του.

Η συμφωνία θα αποφέρει το ποσό των 600.000 ευρώ στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης εκ των οποίων άμεσα οι κυανέρυθροί θα λάβουν 100.000 ευρώ.

Η δεύτερη δόση θα είναι πάλι 100.000 ευρώ και οι δύο τελευταίες από 200.000 ευρώ.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια, θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 600.000 ευρώ και με τα μπόνους μπορεί να φθάσει ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ο Κούρντι έφερε στον Πανιώνιο ένα πολύ σημαντικό ποσό σε ανύποπτη στιγμή και, μάλιστα, στο κατάλληλο τάιμινγκ!

http://www.sport-fm.gr/article/megali-anasa-apo-ton-kourdi/785836

Μπράβο Αμίρη!
Καποιοι άλλοι υπέγραψαν στην “μεγαλυτερη ομάδα της Ελλάδας” όπως διατυμπανίζουν, με 80-100 κλιμακωτά χιλιάρικα το χρόνο…

Ευτυχώς παιδιά που δεν έκοψε την μπάλα και μας έκανε τέτοιο ανέλπιστο δώρο ο Αμίρης.
Μήπως πρέπει να μαζέψουμε όσους έλληνες έχουν ρίζες με σαουηδική αραβία, Ντουμπάι, Μπαχρέιν κλπ. Δεν ξέρεις καμιά φορά με έναν καλό μάνατζερ μπορεί και να μας ξανακάτσει… Τέτοια τύχη ούτε στο λαχείο!

«Ήθελα να βοηθήσω οικονομικά τον Πανιώνιο»

Στο κεφάλαιο που κλείνει στην καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε ο Αμίρης Κούρντι. «Δύσκολα και ωραία χρόνια», είπε για την θητεία του στους «κυανέρυθρους».

Με πολλές αναμνήσεις αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Αμίρης Κούρντι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Αχλί, μιλώντας στη Nova, μίλησε για την πολυετή θητεία του στους «κυανέρυθρους» αναφερόμενος και στην οικονομική βοήθεια που έδωσε η μεταγραφή του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το πως νιώθει που αποχωρεί από τον Πανιώνιο μετά από 10 χρόνια: «Σίγουρα νιώθω πολύ περίεργα. Φεύγω από τον Πανιώνιο μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει πολλά, με έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά και νιώθω πάρα πολύ περίεργα που φεύγω».

Για το αν είναι όνειρο ότι αγωνίζεται στο εξωτερικό και στη Σαουδική Αραβία: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν την περίμενα αυτή την πρόταση. Είναι μια πρόκληση για μένα, στην οποία πιστεύω θα ανταποκριθώ. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ρισκάρω αλλά θέλω να δω πως είναι το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ελπίζω μ’ αυτή την κίνηση να βοηθήσω και τον εαυτό μου, αλλά πάνω απ’ όλα βοηθάω τον Πανιώνιο κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει η μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω οικονομικά τον Πανιώνιο. Δεν ήθελα να φύγω έτσι γιατί μου έχει προσφέρει πολλά, με έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά, έχω περάσει πολλά όμορφα χρόνια εδώ. Δύσκολα και ωραία χρόνια. Εδώ κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος».

Για τις “ρίζες” που έχει στη Σαουδική Αραβία: «Έχω γεννηθεί εκεί. Ο πατέρας μου είναι από εκεί, η μητέρα μου είναι ελληνίδα. Ξέρω ότι η ζωή δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετική, είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα θα είναι εκεί ο πατέρας μου κάτι που θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Απ’ ότι ξέρω η Αλ Αχλί πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, κάνει πρωταθλητισμό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πως έγινε η επαφή για τη μεταγραφή του: «Κοιτάξτε, εγώ δεν το περίμενα. Δεν ήξερα, απλά ήρθε η πρόταση. Ικανοποιούσε και εμένα και τον Πανιώνιο. Δεν δυσκολεύτηκε ούτε ο Πανιώνιος, ούτε εγώ να πούμε το ναι. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν το κατάλαβα ούτε εγώ».

Για το όνειρό του: «Το όνειρό μου… Να βοηθήσω την οικογένειά μου θέλω μέσα από τη δουλειά που κάνω. Και ότι προκύψει».

Για το μήνυμα που στέλνει στους συμπαίκτες του και στον κόσμο του Πανιωνίου: «Να ευχηθώ στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Πιστεύω φέτος είναι μια χρονιά, ελπίζω καλύτερη από τις προηγούμενες. Ο στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία και όσο πιο ψηλά να τερματίσει. Εύχομαι στους ανθρώπους του Πανιωνίου. Από τους παράγοντες, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου να έχουν υγεία».

http://www.sport-fm.gr/article/ithela-na-boithisw-oikonomika-ton-paniwnio/785955