Αλέξανδρος Κυρίτσης

Ανοίγω ποστ μόνο και μόνο για να σε βρίζω , άθλιε παίκτη που πρέπει να σε ανέχομαι για τον πατέρα σου. Ούτε 5 φάουλ δεν μπορείς να κάνεις να ησυχάσουμε απο εσένα.

Eπικροτώ παρότι λύθηκα απ τα γέλια!! Απολαυστικός Ζερβός!!!

Περίμενα οτι θ χάσουμε σήμερα. Δεν περίμενα να πάρεις -1 στο λεγόμενο ranking βρε άθλιε τύπε. Άθλιε!

Θα σε βρίζω κάθε αγωνιστική. Ότι και αν κάνεις. Μουλάρι ε μουλάρι.

Ολοι αθλιοι σήμερα , και εσύ όπως πάντα. Άθλιος.

Σταμάτα το μπάσκετ άθλιε. Σταμάτα.

Πάλι πλήν πήρες στο ράνκινγκ άθλιε. Επιτέλους έβαλε τον Σαλούστρο και υπήρχε παίκτης 3 στο γήπεδο. Άθλιε θλιβερέ πρώην παίκτη.

Εσένα δεν σε καλέσανε στο all star game;

Ο πιο κωλοφαρδος απο τον ερχομό του Κυριτση ειναι ο… Μπατης! Γλύτωσε απο το στόμα του Κώστα, τώρα που εχει άλλον να ασχολείται :slight_smile:

χαχαχαχαχαχα!!!

Δεν γίνεται να μη σε χέζω τελικά κάθε φορά. Πάλι 0 ρε κριάρι ρε μουλάρι ρε μοσχάρι σιτευτό; Και θα μου πείς όλη η ομάδα μηδέν πήρε εκτός του μακ αλλά εσύ ρε έμπειρε υποτίθεται ήρθες για να κάνεις τη διαφορά όταν δεν τραβά η ομάδα. Ότι κάνει ο μακ. Να τον βοηθάς στο σκοράρισμα ρε χοντρέ , βρε πρώην παίκτη. Άλλος ένας που ήρθε να πάρει και να φάει. Και τρώει πολύ τώρα πια.

Θα παω σήμερα το απόγευμα να δω ενα μύθο. Όχι αστικό μα πραγματικό. Όχι σαν τον αναστόπουλο. Χειροπιαστό. Τον Κυρίτση!

Έτσι για να σου τη σπάσω :smiley: :stuck_out_tongue:

Στις στατιστικές του ΕΣΑΚΕ ο μόνος παίκτης μας που υπάρχει στην πρώτη πεντάδα πολλών στατιστικών κατηγοριών είναι ο Μακκολουμ!

Εκτός από μία στην οποία είναι ο:

ΠΑΙΚΤΗΣ & ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΣ (%)
ΧΑΤΖΗΣ Νίκος 92,96 %
ΚΑΪΛΣ Ντέιβιντ 90,91 %
ΚΥΡΙΤΣΗΣ Αλέξης 90,00 %
ΜΠΡΑΟΥΝ Τζέι Κόβαν 88,42 %
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Κώστας 88,18 %

Συμμετοχή 3.23 0 σε όλα -1 ranging. Είσαι θεος ξεπέρασες τον άθλιο εαυτό σου. Είσαι τρισάθλιος. Είσαι το νόημα για να παρακολουθώ Α1 φέτος.

Ρέθυμνο - Πανιώνιος 64-67

Δεκάλεπτα: 16-20, 35-37, 57-55, 64-67.

Ρέθυμνο (Καλαφατάκης): Χαρτ 19, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 3, Αγγελόπουλος 6, Ράιτ, Καλαμπόκης 5, Κανονίδης, Σίννης, Λάτοβιτς, Εζιούκου 14 (6 ριμπ.), Ντρτσα 13 (7 ριμπ.), Γκάμπριελ 4 (9 ριμπ.).

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 8, Ντούβνιακ 6, Κάρτερ 10 (5 ασίστ), Μίλμπουρν 13, Αθανασούλας 14, Μπατής, Σκορδίλης 2, Λάνγκφορντ 7, Σίμτσακ 5 (9 ριμπ.), Κυρίτσης, Σαλούστρος 2.

Νίκη που κλείδωσε τη 3η θέση μέσα στο Ρέθυμνο. Ο Μακ Κόλουμ ξεκουράστηκε (έπαιξε κυρίως στο 2ο ημίχρονο), με πολύ καλό τον Αθανασούλα και τον Κάρτερ. Η ομάδα φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της, με σοβαρότητα στα Play offs είναι πολύ πιθανό να βγούμε 3οι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τώρα που ηρεμησαμε λιγάκι να γελάσουμε. Όλοι οι παίκτες βρήκαν εύκολα άλλες ομάδες. Αυτό το κρέας πηγε πουθενά;
Εχω μια προταση να κάνω για τον Πανιώνιο φέτος. Αυτόν τον παραγυιο και τον ΣΟΥΜΠΑΡΑ. Τοτε σταματώ το γήπεδο και ησυχάζετε από εμένα.

Ο Παραγιός έκλεισε στον Εθνικό Πειραιά και προχτες έπαθε χιαστούς.

Τον χάσαμε και αυτόν!!! :stuck_out_tongue:

http://www.superbasket.gr/permalink/262319.html

Αυτος ειναι αντωνης , ο δικος μας αλεξης

Ούπς λάθος! Πήγε η καρδιά μου στη θέση της!