9η Αγωνιστική: Βέροια - Πανιώνιος

Βέροια - Πανιώνιος

Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Σάββατο 01/11/2014

Ώρα: 17.15

ωραίο Σάββατο θα περάσουμε πάλι…

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/diastremma-ston-astragalo-o-fountas.3117811.html με 6-7 σφαλιαρες θα του περασει το διαστρεμα πιστευω… :angry:

http://gazzetta.novasports.gr/?mediafileId=460471&page=1&

πολύ καλό αποτέλεσμα
κι εμείς κάναμε ευκαιρίες όπως και οι αντίπαλοι
βέβαια, θα μου άρεσε να κερδίζαμε αλλά μην τα θέλουμε όλα
από αυτά που είδα στην τηλεόραση αλλά και από τα στιγμιότυπα που έδωσε η nova φαίνεται ότι παίζουμε καλή μπάλα για άλλο ένα αγώνα
πού θα πάει θα γυρίσει και η αστοχία στην επίθεση και θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε
συνεχίζουμε δυνατά

http://www.panionianea.gr/2014/11/den-to-pistepse.html o Oικονομου θελει δουλεια και εμπιστοσυνη στον Χατζιησαια :stuck_out_tongue:

όλα καλα

αλλά μπορεί να πει κάποιος στον κύριο με το Νο 1 ότι η μόνη ιδιότητα των αγαλμάτων είναι ακουμπιστήρι για τις δεκαοχτούρες…

Μου άρεσε πολύ ο Γιαννούλης, έσωσε τουλάχιστον 3 γκολ, παρότι είμαστε μπουρδέλο στα αμυντικά μας καθήκοντα. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη και συγκέντρωση στην άμυνα.

Aφού δεν ανοίγει κανείς θέμα για αυτή την αγωνιστική, ε τότε …“ανασταίνω” εγώ αυτό από τον Α’ γύρο.

Πανιώνιος - Βέροια λοιπόν, και ελπίζω να μην επαναλάβουμε την …“δόξα” της περασμένης Κυριακής με τον Πλατανιά.

Νίκη και με καθαρό σκόρ, μπας και αρχίσει το σερί που θα μας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, γιατί δεν λέει να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους!?

Συν …ΟΦΗ (λοιπόν) και χείρα κίνει!

Καλή μας επιτυχία!

Μεγάλη, καθαρή νίκη με ανατροπή. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Εγώ θέλω έναν τερματοφύλακα όπως έχουν όλοι,είμαι πλεονέκτης;

Τερματοφύλακα δεν έχουμε, πράγματι. Ας βάλει και τον άλλο αμα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη παραμονή, προτού κρίνει αν πρέπει να τους στείλει και τους δυο ή αξίζει να μείνει κανένας για του χρόνου (αμφιβάλλω)…

βαθιά ανάσα
δόξα τον Αλλάχ.

Ευτυχώς ήρθε η νίκη και με καθαρό σκόρ, που θα ήταν ακόμα …“καθαρότερο” αν είχαμε παίκτη στην θέση #1 που να δικαιούται να λέγεται Α’ Εθνικής.

Δυστυχώς, σε κάθε παιχνίδι θα φάμε τουλάχιστον 1 μπαλάκι λόγω τερματοφύλακα, ειδικά στο 2ο σήμερα η αντίδραση ήταν για κλάματα. Κρίμα γιατί στην αρχή κάτι πήγε να δείξει το παλικάρι αλλά πλέον είναι ολοφάνερο ότι με το ύψος που έχει θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη καριέρα σε …μπάσκετ ή βόλεϋ. Τέλος πάντων, αναρωτιέμαι τι απέγινε ο Γιαννακόπουλος και αν υπάρχει πίσω τους κάποιος 3ος ή και 4ος που νιώθει έτοιμος ν’ αρπάξει την ευκαιρία.

Με το τρίποντο της επόμενης αγωνιστικής, πάμε στους 35 και πλέον ψάχνουμε άλλους 5-6 βαθμούς για να σιγουρευτούμε.

Τίποτα δεν τελείωσε, έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα για να δούμε φώς!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Nίκος Γιαννακόπουλος στο τέρμα. Λίγο rotation δεν βλάπτει…

Πολύ καλό αποτέλεσμα και ματσάκι με πολλά γκολ
Κρίμα που δεν ήμουν μέσα όπως θέλω να πιστεύω και πολλοί άλλοι
Αλλά αυτά παθαίνουμε από τις μαλακιες του κάθε τυχάρπαστου που βάζουμε για υπουργό
Δεν πειράζει ας κερδίζει η ομάδα
Νίκη Βόλου Αγρίνιο ΟΦΗ τρώμε τέσσερα από Ολυμπιακό χάνουμε περιστέρι και σφαλιάρα σον μπαοκ για να βγουν και τα σπασμένα του πρώτου γύρου άρα 44 πόντοι

Βλεπω και ξαναβλεπω τις φασεις που τρωμε τα 2 γκολ’‘κι επειδη μου δινεις την σκυταλη φιλε μου ..δεν μπορουσα να συγκρατηθω’‘‘Ειναι τερμας απαραδεκτος ο μαρακουλας ,ανεπιδεκτος μαθησεως ,αλλα και εξυπναδας’’‘Ρε ννουμερο ‘’‘οταν η περιοχη σου ανηκει ‘’’‘κανε και καμια βολτα στο τερεν ‘‘περπατα παναθεμα σε μεσα ‘‘τοσο υψος ρε να σου περνουν την μπαλα απο τα χερια;;;με λιγα λογια…
Ειναι ΣΤΑΤΙΚΟς τερματοφυλακας ,και περιμενει την μπαλα να παει επανω του΄΄΄Δεν τρεχει προς το μερος της ποτε’‘αρα δεν εχει καν αντιληψη που θα φτασει και που θα καταληξει’’‘Απλα την περιμενει …και κανει [κοιταξτε το]παλι το ιδιο [ιδιο]λαθος με το γκολ που εφαγε στην Καλλονη’’‘Παλι διωχνει με μπουνιες ‘’‘χωρις να ξερει να κουμανταρει τα γαντια του και την καταληξη’‘Χεσμενος …μετα την 4αρα που προηγουμεστε ,δεν τον ενδιαφερει ο χωρος του και το ατομο του’’‘Αρκει να την διωξει την μαγαρισμενη να μην μπαινει στην περιοχη του η κωλομπαλα,[λες και οι αλλοι παιζουν ξυλικι]και η καταληξη ποια ειναι;;;Οχι μονο δεν διακρινεται σε καποιον αγωνα…αλλα πως να τον διωξεις κιολας’’‘γιατι καποιοι φωστηρες ‘‘του ανανεωσαν εν τω μεταξυ το συμβολαιο’‘Ρε πατε καλα;;ο τερμας ειναι επικινδυνος’’‘παει και τελειωσε’’’
Ομως θα πω και κατι ποιο …βασανιστικο’‘Ρε τσογλανα Ουζουνιδη’‘ρε μαζοχιστης εισαι;;Γιατι επιμενεις ρε στο παληκαρι΄΄Στειλε το να φερνει λεμοναδες Μιλησα’‘’ :confused: