9η Αγωνιστική ΠΑΟ - Πανιώνιος

Στις 19:00 τηλεοπτικη καλυψη απο τη ΝΕΤ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Χωρίς τον Μαρκ Πέιν θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος την Τετάρτη (19/12, 7 μ.μ., ΝΕΤ) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Α1.

Ο 24χρόνος Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στη μέση κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του συγκλονιστικού ματς των “κυανέρυθρων” με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και τέθηκε έτσι νοκ άουτ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου, πάντως, ελπίζουν ότι ο Πέιν θα απαλλαγεί από το πρόβλημα τραυματισμού στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και θα επιστρέψει στη δράση στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Α1 που θα διεξαχθεί το διήμερο 5,6 Ιανουαρίου.

θα πάμε θα φάμε 30 και θα γυρίσουμε. Λυπάμαι που το λεω αλλά περισσότερες ελπίδες είχαμε στο Αλεξάνδρειο το 80 που χάναμε απο την Λάρισα παρά εκεί τώρα. άνουμε πριν μπουνε στο πούλμαν.

Θα πάμε με ελικόπτερο
οπότε κάτι μπορεί να αλλάξει

Εχεις δικιο. Ας μην ξεχναμε οτι ειμαστε ομαδα, η καλυτερα Συλλογος, που φροντιζει και τηρει τις παραδοσεις…
Αυτα τα ματς κανονικα πρεπει να τα δειχνουν live στο “Κυριακη στο χωριο”…

θα κερδίσουμε, η μάλλον θα τους γαμήσουμε!!
γιατί έτσι!!

εβλεπα χθες το ματσακι της πατρας κ σκεφτομουν ποσο ομορφο πρωταθλημα θα ειχαμε αν ελειπαν οι 2 σιχαμενοι..γεματα γηπεδα (καυλα το συγκεκριμενο της πατρας) φιλαθλοι κ των 2 στο ιδιο κλειστο, ανταγωνιστικες ομαδες, αμφιροπα παιχνιδια πολλες ομαδες να διεκδικουν τον τιτλο.. αυτο που μόλις περιεγραψα για να μιλησω κ σαν τεχνοκρατης είμαι σιγουρος οτι θα ηταν πιο ‘‘ελκυστικο προιον’’ για την τηλεοραση, τους διαφημιστες κτλ..κριμα που μας το χαλανε οι 2..

τι πρωταθλημα θα θελα: ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ,ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΟΔ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΓΟΡ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

3 αθηναικες, 3 απο σαλονικα, 6 απο επαρχια..

κ μετα απο τα ουτοπικα μου ονειρα, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…

Κανενας δεν ειδε το παιχνιδι;

Μόνο το πρώτο ημίχρονο είδα που είμασταν τραγικοί. Ένας κακός Παναθηναϊκός μας κέρδιζε επειδή έπαιρνε όσα επιθετικά ριμπάουντ χρειαζόταν μέχρι να βάλει το καλάθι. Προφανώς στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι σε όλους τους τομείς αλλά καλύτερα να γράψει κάποιος που είδε όλο το ματς.

Το ειδα εγω ολο…οπως τα ειπατε…το πρωτο τραγικο…εκτος των ριμπαουν ηταν και το 1/10 διποντα… υπηρχε επιθεση που πηραν σερι 4 ή 5 επιθετικα και εβγαζαν την μπαλα εξω και σουταραν τριποντα…εεε το 6 το εβαλαν…

στο δευτερο καπως καλυτερα αλλα παλι μη ορθολογικες επιθεσεις κυριως με τριποντα

αυτο που με εχει κουρασει ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια τα χανουμε απο το πουλμαν ρε πουστη μου…προσπαθησε ρε γαμωτο και αν δεν βγει δεν βγηκε…

ααααα πολυ καλη η διαιτησια… 50-50

Ακουσα οτι στο τελος που πλησιασαμε το καθαρισανε οι κορακες… οχι;