ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
31 Οκτωβρίου 2015 15:00
NS3
ενα τρίποντο με απόλα να ξορκίσουμε την κατάρα…14 παιχνίδια χωρίς νίκη νομίζω (9 ήττες - 5 ισοπαλίες)
Θα ρωτήσουμε το Μαρινάκη τι αποτέλεσμα να φέρουμε…
![]()
Προηγείται όμως το κύπελλο - Αγρίνιο τη Τετάρτη.
Εισητήρια θα πάρουμε;
Το κολαστήριο της Λιβαδειάς μάλον θα κάνει sold out το Σάββατο οπότε δύσκολα να πάρουμε…πέρα από την 100% θα παρουμε απ οτι εμαθα,οπως παντα
Το 1ο διπλό μετά από χρόνια στην καταραμένη σουβλακόπολη…!
Θα κάνουμε διπλό εκεί μέσα
Πάμε να ρεφαρουμε τη χασούρα της Κυριακής
Κι έρχονται κι άλλες νίκες εκτός
Καμιά ανακοίνωση από παε μεριά για εισιτήρια του ματς στην Λιβαδεία θα βγει;Θα πάρουμε εισιτήρια ,θα έχουμε θύρα η χύμα στο κύμα;Eπίσης αν δοθούν τελικά εισιτήρια θα τα πάρουμε από δω η απευθείας στο γήπεδο με αμκα ,αφμ και τα σχετικά;Θα το εκτιμούσα αν απαντούσε κάποιος ,που γνωρίζει,στα αμείλικτα ερωτήματα που έθεσα! ![]()
Σωστα τα αιτηματα χρειαζονται αμεσα απαντηση!!
H…κλασική ήττα της χρονιάς. Μόνο εκεί και στο Καμπ Νου έχουμε τέτοια παράδοση.
Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε, διπλο απ το ημιχρονο… Φορτσα μωρη αρωστια!!!
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kokkino-gia-metakinisi-opadwn-sti-libadeia/3118526
Μην είστε σίγουροι γιατί σήμερα έχουν συνέλευση οι Πάνθηρες για την εκδρομή,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Καλησπερα.. Δηλαδη δεν θα υπαρχει θυρα για εμας? Αυτο ειναι μεγαλη αδικια!
Οπως και να εχει εγω με την παρεα μου θα παω ![]()
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ…ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΜΚΑ,ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ…
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΞΕΝΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
θεωρητικα παντα με ταυτοτητα/διαβατηριο και αμκα μπορει ο καθενας να παει στα εκδοτηρια και να βγαλει
Aπ’ότι πήρε το αυτί μου οι πάνθηρες θα πάνε με πούλμαν και ότι γίνει.Από κει και πέρα όσοι θέλετε να κάνετε μια εκδρομούλα στη Λιβαδειά πηγαίνετε έτσι και αλλιώς αυτοί 400 εισιτήρια κόβουν κάθε αγωνιστική,επειδή κάτι ψιλοξέρω από το γήπεδο εκεί ζητήστε εισιτήριο στη θύρα 3 να είστε όσοι περισσότεροι Πανιώνιοι μαζί γίνεται.
Κανένα link ρε παιδιά;
Καταπληκτικη μπαλα και η αμυνα ηταν παλι εξαιρετικη!!
Τρομερη ωριμοτητα τα σεντερ μπακ. Νομιζω ηταν μια νικη που αλλαζει τη νοοτροπια μας για τους φετινους στοχου.
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και οι 14 mvp!
Και το καλυτερο κοουτσαρισμα μεχρι στιγμης. Η ομαδα στο 85 και πιεζαν 4 ατομα στην επιθεση.
Υ.Γ.: Ο ρατσισμος στις μετακινησεις των οπαδων σε γηπεδα τυπου Λειβαδιας πρεπει να σταματησει.
Ειναι μεγαλη ντροπη να δινουν 2000 και 3000 σε ολους και εμεις που δεν θα ειμασταν καν 200 να μην μπορουμε να παμε.