8η Αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννενα - Πανιώνιος

Ευχαριστούμε τον Βιολή γιατί είχε τ’ άντερα ν’ ανοίξει το thread και τον θείο Βαγγέλα που τα πάντα εν σοφία έχει ποιήσει.

1. Ο ΠΑΣΤ(Ω)ΟΥΡΜΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΡΑΓΕ ΗΤΟΝΕ ΚΑΛΟΣ
  2. ΘΑΥΜΑ, Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕΝ ΚΑΡΤΑΝ
  3. ΟΨΟΜΕΘΑ ΔΙΑ ΝΙΚΑΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΟΜΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

http://www.novasports.gr/MCPostGame.aspx?a_id=227391&mc_id=1523726#videoX

Σας το πα!!
Αν σκεφτειτε και οτι ο ΟΠΑΠ το εδινε μονο αποδεκτο αυτο το παιχνιδι, σας εδωσα λεφτα!!! :slight_smile:
Περα απο τη πλακα, μεγαλη βαθμολογικης σημασιας αυτη η νικη.
Απο τις φασεις και τα στατιστικα, πιο πολυ πιστευω οτι το κλεψαμε αυτο το παιχνιδι παρα οτι το κερδισαμε.
Ελαχιστα με ενδιαφερει ομως…
Σημασια εχουν οι 3 βαθμοι, οι οποιοι θα εχουν σημασια αν κερδισουμε τον Απολλωνα!
Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι κρατησαμε μια θετικη παραδοση που μας φερνει εδω και 30 χρονια σχεδον να μην χανουμε εκει μεσα…
Ομαδα των παραδοσεων…
Παρολο τη νικη, δεν μου αρεσει η νοοτροπια με την οποια αντιμετωπιζουμε τα παιχνιδια.
Δεν ειναι δυνατον να βαζουμε ενα γκολ και να κλεινομαστε πισω, λες και παιζουμε με την Μπαρτσελονα. Αποτελεσματικο βεβαια μεχρι στιγμης, γιατι μιλαμε για Ελληνικες ομαδες αλλα δεν γινετε αυτα που εβριζα σε αλλες ομαδες στη Ν. Σμυρνη να τα κανει πλεον η ομαδα μου.
Εκτος και αν το προπονητικο team θεωρει πως η ομαδα που εχουμε ειναι για τον π…ο οποτε σωστα αγωνιζομαστε ετσι. Προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν ζητω την απομακρυνση του προπονητη. Ισα ισα που πιστευω οτι μεχρι στιγμης τα εχει παει καλα, αν σκεφτουμε οτι η μοναδικη σοβαρη γκελα ηταν αυτη με τον αρη. Τελος , αν ο Μαρουκακης ενεργουσε σωστοτερα στην τελευταια φαση , θα μπορουσε το ματς να ηταν και 0-2.

Θα γίνω σταλεγάκιας κι εγώ.

Σας το έλεγα κύριοι της ηττοπαθούς συνιστώσας.
Αλλά είστε τόσο γελοίοι που με κάνατε να δω εφιάλτη χθες το βράδυ πως χάσαμε 2-1 στην Πάτρα (για κάποιο λόγο μέσα στον ύπνο μου ο ΠΑΣ έγινε Παναχαική)
Και να χτυπιέμαι σχιζοφρενικά γιατί ορκιζόμουν πως είχα δει panionianea.gr να λένε πως κερδίσαμε.

ευτυχώς μετά από λίγο ξύπνησα.

Πάλι καλά που δεν είδες μπαρμπούνια που σημαίνει λαχτάρα

Είσαι ο μόνος που αναγνωρίζει την αξία μου!!! :wink:

Οι άλλοι μετά την επιτυχία αρχίσαν τα ‘‘στο’πα’’, ‘‘σταλεγάκιας’’ κτλ.

Αλλά η καλή μέρα κύριοι από την αρχή του thread φαίνεται !!!

ΓΑΤΟΥΛΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΤΑΛΕΓΑΚΙΔΕΣ…
ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣΤΟΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΩΡΑ ΣΟΥ …
Ε ΒΙΟΛΑΚΙ…

Η αξία σου είναι τέτοια που δεν χρήζει της αναγνώρισής μου (σλουουουουρπς :wink: )

Αλλά για ρώτα όλους αυτούς, το ήξεραν … το 'παιξαν ? :stuck_out_tongue: