7η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννενα

Δευτέρα 20/10 στις 19:30

Αν και η δευτέρα μας πάει σούπερ από πέρυσι..τι θα γίνει 4ο ματς εντός και δεύτερο δευτέρα?..να κόψουμε και κανένα εισητήριο ρε γμτ.
Πάμε για τη νίκη να είμαστε πιο άνετοι.

πάμε για τη νίκη
άλλοι τρεις βαθμοί για την ομάδα
παίδες όσοι πάτε φωνάξτε και για εμάς που δουλεύουμε εκείνη την ώρα
να σας ακούω μέχρι τη δάφνη που θα είμαι

δική μου πρόταση (αλά πετρό)

--------------------------Γιαννακόπουλος------------------------
Αργυρόπουλος----Γκέζος ------Παντίδος-----------Τασουλής-----
----------------Γκίνης------------------Σιώπης----------------------
-------------------------Μπούζας-------------------------------------
-------Μπουμάλ---------------------------------Κολοβός------------
------------------------------Γιάννου--------------------------------

εγώ όμως θα γράψω και τις αλλαγές
μπούζας με ιμπαγάσα
μπουμάλ με φούντα
γκίνης με οικονόμου

κερδίζουμε σίγουρα και πάμε στους δέκα πόντους

με ενα ημιχρονο μπαλα, ματς δεν κερδίζεται.

Πολυ νεροβραστη η ομαδα ειδικα στο 2ο!

Κακή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάκιστη. Ιμπαγάσα είναι για 30-45 λεπτά και όχι για 90 λεπτο. Γιατί δεν ξεκιναέι ο Βασιλάκης ο Μπούζας που είναι και παικτούρα? Επίσης πόσα γκολ πρέπει να φάμε στην πλάτη του Πάνου για να παίζει βασικός ο Αργυρόπουλος? Εμπιστεύομαι Τερεζόπουλο, αλλά επειδή ήταν βέβαιο ότι θα μας κόστιζε η απουσία του Μητρόπουλου έπρεπε κατά τη γνώμη μου να ξεκινήσει τον Αργυρόπουλο που δεν ξεχνιέται μονίμως μπροστά…ψυχραιμία και δουλειά αν και καλό θα είναι να μην χάνουμε σε ματς 6ποντα και ειδικά στη νέα σμύρνη(το χ θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα σήμερα και θα κράταγε και τους παγουράδες από κάτω μας βαθμολογικά)

Oταν εχεις κατοχη 70 30 και η μπαλα μπαίνει στην αντιπαλη περιοχη 2-3 φορες και δεν υπαρχουν επιθετικοι μεσα η πουτανα η μπαλα δεν μπαινει μονη της.Ο Κολοβος εχει συμβολαιο να παιζει 90 λεπτα;

Εγκλημα η μη χρησιμοποίηση Μπούζα. Ο ΠΑΣ βαριά ομάδα δεν θα άντεχε στο γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης που μπορει΄να δώσει ο Μπούζας. Επίσης ο Αργυρόπουλος με την εμπειρία του βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά από τον Πάνο.
Και επιπλέον ο ΛΊΛΑ όλη την εβδομάδα τους έκανε ποuτάνα και έπαιξε σήμερα 90’. Εμείς με τον Μητροπούλο σε ένα τόσο κρίσιμο ματς πως την είδαμε τόσο εππαγελματικά? Ενα μικρό χρηματικό πρόστιμο θα ήταν αρκετό.

Η πιο τζάμπα και χαζή ήττα ever!!!

Τα ίδια λέμε, αλλά εγώ ήμουν πιο επιεικής στον τερεζόπουλο τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα, αλλά σήμερα δεν ήταν στη μέρα του κι αυτός.

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΚΟΛΟΒΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ,ΕΧΕΙΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔINΕΙΣ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΣ ΤΟ 7;ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ.
ΑΝ Ο ΜΠΟΥΖΑΣ ZHTΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΑ;

Δυστυχώς το ματσάκιον το έχασε ο Τερεζό σήμερα.

Ιμπαγάσα για 90’ δεν παίζει. Όπως δεν παίζει και «αυτός» ο Κολοβός για 90’. Ο Δημητράκης όμως από τη στιγμή που χτύπησε στο α’, έπρεπε να ζητήσει αλλαγή.

Αφήστε τον Φώντα ήσυχο. Πουθενά δεν ξεχνιέται. Εκτελεί ότι ακριβώς του λένε.
Στο γκολ έχει χάσει την κόντρα ο Σιώπης σε κατοχή δική μας και φεύγει ο Τσάβεζ στην πλάτη της άμυνας. Κεντρικοί και Τασουλής έχουν χάσει κι αυτοί τους παίκτες τους. (λογικό αφού είναι στην κόντρα η φάση)
Προτιμώ έναν επιθετικό μπακ που καταπίνει χιλιόμετρα παρά έναν στατικό. Του έκαναν και ένα πέναλτυ τουλάχιστον, αν πούμε ότι το χέρι ήταν «ακούσιο».

Το σημερινό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι θα φτύσουμε αίμα πάλι φέτος.

Ο Ιμπαγάσα, ο Κολοβός και ο Μπουμάλ, πιάνουν χώρο, χωρίς να προσφέρουν. Αντιθέτως καταστρέφουν και το (όποιο) παιχνίδι πάνε να κάνουν οι άλλοι. Η ομάδα παραπαίει αλλά δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες, αυτό μπορούν. Από τον Κολοβό όμως (που φέτος είναι αγνώριστος ή μάλλον καλύτερα αδιάφορος) και τους δύο ξένους, ειδικά τον (ι)μπαγάσα, περίμενα περισσότερη αγωνιστική αξιοπρέπεια και, αν μη τι άλλο, στοιχειώδες φιλότιμο.

Eίμαι (το ομολογώ) ευνοϊκά διακείμενος προς τον Τερεζόπουλο λόγω παλιάς γνωριμίας (έχουμε και κοινούς φίλους και έχουμε παίξει και λίγο μπάλα μαζί) κυρίως όμως επειδή εκτιμώ τα όσα έχει αναμφισβήτητα προσφέρει στον Πανιώνιο μέχρι τώρα. Αλλά η ομάδα παραπαίει και αν μη τι άλλο επαναλαμβάνει τα ίδια παιδικά λάθη χωρίς την παραμικρή υποψία διορθώματος. Και σε αυτό αγαπητέ Δημήτρη την ευθύνη φέρει ακέραια ο προπονητής. Είναι νωρίς ακόμα αλλά έχω ήδη αρχίσει και …“φοβάμαι”. Κρίμα, γιατί η ομάδα ξεκίνησε “φουριόζικα” αλλά πλέον είναι εμφανές ότι θα είμαστε από τους υποψήφιους για υποβιβασμό.

Είμαστε Πανιώνιοι και συνηθισμένοι στα δύσκολα, συνιστώ υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη/στήριξη στην ομάδα όσο δεν πάει. Εύχομαι να είναι απλώς μιά …“κοιλιά” που θα την ξεπεράσουμε σύντομα.

Να είστε όλοι καλά!

δεν ήμουν στο παιχνίδι εχτές λόγω δουλειάς
είδα μόνο τις φάσεις που έχει το Nova και τίποτα περισσότερο
σίγουρα εσείς που είχατε πάει έχετε καλύτερη άποψη αλλά δε συμφωνώ με τους φίλους που από τώρα καταδίκασαν την ομάδα με υποβιβασμό
φίλε από πάνω πώς το λες αυτό το " η ομάδα παραπαίει" είναι πολύ χοντρό δεδομένου ότι είμαστε ακόμα στην αρχή και θέλουμε σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.
ας έχουμε ψυχραιμία και υπομονή
πρέπει να στηρίξουμε μέχρι τέλους
ας μην αρχίζουμε δικαστήρια. λογικό είναι να χάσουμε και μέσα στην έδρα μας όπως λογικό να κάνουμε νίκες εκτός
στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Κάποτε είχαμε ένα παίκτη τον ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ
Σε ένα ματς εκτός έδρας τότε έβλεπα το ματς με κάτι φίλους Γαύρους
Και ακούστηκε η επική ατάκα
Ρε λακαμα αυτός ο Μπαλαμπάν σαν σκύλος με μπάλα είναι
Τι ενοείς ρε
Γυρίζω γύρω από την Μπάλα και ποτές δεν την έχει…

Έτσι ήταν και η ομάδα χτές

Γύριζε γύρω από την περιοχή και δεν υπήρχε ένας να την σπρώξει μέσα…
Το ότι το κοράκι έκανε για μένα ένα τραγικό λάθος το Πέναλντυ στο 60’ στον Γίαννου οκ
Αλλά πρέπει κάτι να γίνει
Να μπεί η μπάλα στο πλεκτό
Πολλές Μπαλίες
Πολλά 1-2
Ωραία κυκλοφορία
Αλλά δεν έχουμε αποτέλεσμα…
2 λάθη χτές
Αλλαγή μπουμάλ
και 90΄κολοβός
ο ιμπαγάσα έπρεπε να έιναι σε αυτο το παιχνίδι όπως και σε κάθε παιχνίδι με κλειστή άμυνα.
όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερος από τον μπούζα…

Να πας τρέχοντας στους φίλους σου τους γαύρους..
Όση μπάλλα καταλαβαίνει ο μέσος όρος τους τόση νιώθεις κ συ…

Ενώ εσύ Καρπετόπουλε, έχεις παίξει μπάλα κ ξέρεις. ΟΥΣΤ

+1 στον βαρούχα

Φωναζω δυο μηνες τωρα ,μαλλον 4 ,απο το καλοκαιρι’‘Χωρις φορ’‘φονια ‘‘δεν ξεκιναει αυτη η μαδα’’’‘’
ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΡΕ Ο ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡΡ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Καλα κρασια ,μη χασουμε το κελεπουρι Οικονομου’‘‘Δεν αναφερομαι προσωπικα στον παικτη,γιατι εμεινε φυσικα χωρις ομαδα[θυμαστε ποτε τον πηραμε ετσι;;; ] Απλα αναφερω οτι η ομαδα μας γλυτωνει ,γλυτωνε και πρεπει να γλυτωσει φετος ΟΤΑΝ εχεις σεντερ φορ’’’ Επαναλαμβανομαι ,αλλα αυτη ειναι η ουσια της ΣΩΤΗΡΙΑς’’ τΟ ΓΚΟΛ’‘Ποιοι μας γλυτωσαν κατα καιρους;;; Ο Αραβιδης περσυ,Ο Κουτσι προπερσυ,Ο Μητρογλου αντιπροπερσυ,Ποιο παλια ο Τσιμπουρ και ο Χουτος και παει λεγοντας’‘‘Φετος εχουμε τον Φουντα’’‘’ Ρε μονο το ονομα του Φουντα…ρουμε . τα λεει ολα’‘Εδω ερριξε την αεκ για πλακα ,αυτος θα μας σωσει;;;Ημαρτον ρε..Μετα κατι απομειναρια [Μασουρας,Σμυρλης,Γκινης] ε οχι και να μοσχοπουληθουν τετοιοι παικτες ρε μαγκες,μην γινομαστε τοσο πολυ εγωιστες..Απλα δεν κανουν για μας ‘‘ΜΙΛΗΣΑ
τΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ το χθεσινο συμφωνω με τον peristeri’‘Το εχασε ο Τερεζο’’ Ακομα δοκιμες ρε μεγαλε;;;Οι 4 που ανεφερα ηδη συν 2-3 που χθες ηταν αγνωριστοι εφεραν ενα αποτελεσμα [συνιθισμενο για τον αιωνιο μαλακα του ελληνικου ποδοσφαιρου που λεγεται ακομα Πανιωνιος]///Εχω αγανακτησει και θα συνεχισω με βρωμικο στομα…γιατι μυαλο δεν βαζουμε τοσα χρονια’‘’
Χασαμε απο μια ομαδα που εκανε δυο μισυ ευκαιριες και κερδισε’‘Εμεις αντιγραφουμε την Μπαρτσελωνα παρακαλω’‘Τακουνακια ,πασουλες,χωρις ιχνος δυεισδυτικοτητας ,ανευθυνοτητα μεγαλη ,εγωισμος μηδεν..με το κυριοτερο λαθος ‘’‘ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ιμπαγασα’’‘‘ε οχι ρε παιδια ‘‘Γι’αυτο χαλασε η ομαδουλα’Δεν αφηνει αυτη η τακτικη να διακριθει ο καθε παικτης οπως και να λεγεται ,αμα δεν αποφασισει ο Ιμπαγασα [ο οποιος στο κατω-κατω ]δεν δεχεται κριτικη [δεν κανει ντε] επειδη δεν του βγηκαν οι πασες και οι σκεψεις ‘‘Δικαιολογειται καποτε ,αλλα οχι συχνα οπως σε μας ετσι;;;Και για να μην γινει αλλαγη με τον Μπουζα ‘’‘βγηκε ο Μπουμαλ και χαλασε νομιζω ολη η τακτικη της ομαδας’’
Οχι οτι χθες δεν ηταν σκατας και αυτος…αλλα αποδειχτηκε οτι ο Φουντας ηταν ποιο σκατα απο τα σκατα ΑΡΑ μηδεν’’’’’’
Μετα ο Κολοβος [που ο κωλος του γλυφει το χορταρι] για να παιξει ο Σμυρλης και ο Μασουρας΄΄Ρε θα τρελαθουμε τελειως;;
Ηταν δυνατον αυτοι οι παικτες να διασπασουν τους Γιαννιωτες;;; Κυριε Τερεζο και οι υπολοιποι …χθες μηδεν κοουτσαρισμα ΜΗΔΕΝ :angry:

Κώστα, εσύ είσαι και έμπειρος και γενικώς ηπίων τόνων, συνεπώς μην μου βάζεις εμένα λόγια στο στόμα που ποτέ δεν είπα δηλ. “καταδικασμένοι για υποβιβασμό” ή “αρχίζουμε δικαστήρια”.

Γράφω ό,τι γράφω με πλήρη γνώση και συναίσθηση των λέξεων που χρησιμοποιώ. Μίλησα για “υποψηφιότητα για υποβιβασμό” και ότι βλέποντας την ομάδα σε πτωτική πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος είπα ότι “φοβάμαι”.

Όλα αυτά, προφανώς υπό το βάρος του χθεσινού αποτελέσματος αλλά και ακόμα μίας εμφάνισης όπου η ομάδα παρουσιάζεται άνευρη, ασύνδετη χωρίς συγκεκριμένο στόχο, απλά να γυρίζει η μπάλα και ό,τι γίνει. Με Κολοβό, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα αρνητικούς και να μην παίρνουμε ΚΑΙ από όλους τους πιτσιρικάδες το κάτι παραπάνω. Η ομάδα εχτές μου θύμιζε λες και έπαιζε φιλικό! Για την ακρίβεια στην Τρίπολη καλύτερα παίξαμε πρόσφατα κι ας χάσαμε 3-2.

Στήθηκαν λοιπόν 10 Γιαννιώτες μπροστά από το τέρμα, έπαιξαν πολύ κλειστά πάνω στα χαφ και τους επιθετικούς μας και ουσιαστικά σε όλο το παιχνί μας επέτρεψαν …μιάμιση φάση αξιώσεων, αλλά και εκεί πρέπει να υπολογίσουμε ότι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν φτάνει δηλ. απλώς να πάει η μπάλα προς το τέρμα, πρέπει να πάει με προϋποθέσεις για γκολ. Αυτές τις προϋποθέσεις εμείς ΔΕΝ τις δημιουργήσαμε. Αντιθέτως για ακόμα μία φορά το λέω και το εννοώ η ομάδα “παραπαίει” που στην κυριολεξία σημαίνει βαδίζω με αστάθεια, χάνω την ισορροπία μου, τρικλίζω, παραπατώ. Εσύ αν διαφωνείς με την “διάγνωσή” μου εξήγησέ μας γιατί.

Ας μην ψάχνουμε λοιπόν εύκολα θύματα να αποδώσετε κατηγορίες και να αποπροσανατολιστούμε από την ουσία.

Αυτό όμως που μου κάνει εξαιρετική εντύπωση είναι ότι από την μιά με εγκαλείς για πράγματα που δεν είπα, από την άλλη συνιστάς ακριβώς αυτά που είπα στο τέλος (υπομονή, επίμονή, στήριξη) και τα οποία όμως στην κριτική σου (δεκτή όπως και νά 'χει πάντως, να μην με παρεξηγήσεις) για το μήνυμά μου τα αγνοείς.

Κώστα αυτά είχα να πω, πάντα φιλικά, κόσμια και για το καλό του Πανιωνίου.

Ειλικρινά αν υπάρχει λόγος που απαγορεύεται να λέμε την αλήθεια όπως την βλέπουμε, στείλε μου PM, εξήγησέ μου τους λόγους και εγώ θα …υπακούσω!

ΥΓ: Και επαναλαμβάνω ότι τα λέω αυτά, όντας, φιλικά (πολύ φιλικά μάλιστα) διακείμενος προς τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Χαίρομαι που συμβάλεις κατά τέτοιο τρόπο στην διαμόρφωση Πανιώνιας συνείδησης και αμπαλοσύνης..
Μπορεί την μπαλίτσα να την παίξαμε στα τερέν των σουμπούντεο και των κονσολών και να μην γελοιοποιηθήκαμε όσο εσείς, αλλα αν μη τι άλλο διαθέτουμε μια αντιληπτική ικανότητα στα επίπεδα του μέσου όρου.
Αιντε κουράδες, για κανα ντανσινγκ γουιθ δε σταρς είσαστε εκεί στο παρεάκι που μέχρι προχθες νομίζατε ότι πάουερ φόργουορτ και δεξί εξτρέμ είναι το ίδιο..

Το ότι χαίρεσαι κ ότι την έπαιξες (κ την παίζεις ακόμα) -την μπαλίτσα- το γνωρίζουμε..
Τώρα κάνε μας τη χάρη κ επέστρεψε στην ασχολία σου, μάθε από πού κλάνουν τα μπαρμπούνια κ άσε το φόρουμ στην ησυχία του..