Διπλό με τα τριμπουρδελα της λεωφλώρου γιατί Πανιώνιος είμαστε και δεν μασάμε από αήττητα και λοιπές μπούρδες. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις άπαρτες παρθένες και να κοντινουμε τον μακράν πιο αντιπαθητικό προπονητή της κατηγορίας. Τελικά πανθηρια θα πανε;
http://www.panionianea.gr/2018/10/blog-post_91.html?m=1
Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί τελικά ο Πανιώνιος στο ερχόμενος εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Μπορεί αρχικά να φαινόταν πως ο κυανέρυθρος κόσμος θα έδινε δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ, όμως η “πράσινη” ΠΑΕ τελικά αποφάσισε να μην χορηγήσει εισιτήρια στον Ιστορικό.
Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση από την διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι πως φοβάται μην υπάρξουν προβλήματα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο συλλόγων και κοστίσει κάποια τιμωρία στην ομάδα τους.
Το επόμενο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού είναι με την ΑΕΚ και προφανώς οι “πράσινοι” δεν θέλουν να χάσουν έσοδα από αυτό το ματς.
Αυτά φέρεται να εξήγησαν οι άνθρωποι της ομάδας της Λεωφόρου στους κυανέρυθρους και έτσι ο κόσμος του Ιστορικού δεν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Ανιγκό στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.
Παρασκηνιακά απλά να πούμε , ότι από αυτά που γνωρίζουμε , η 13 ήταν φουλ υπέρ της ανταλλαγής εισιτηρίων και ξηγήθηκαν σωστά , το πάλεψαν όσο μπορούσαν.
Θα πω κάτι και πέστε να με φάτε. Ο βάζελος πλέον μου είναι ο λιγότερο αντιπαθής από το ΠΟΚ. Και παρότι έχουν σιχαμένο προπονητή, σιχαμένο πρόεδρο και σιχαμένο παρελθόν - αυτό το τελευταίο ειδικά σε ό,τι αφορά έμας, το οποίο βέβαια δεν ξεχνάμε - δε μπορώ όμως παρά να αναγνωρίσω ότι τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο αντικειμενικότητας αλλά και συνολικής προσέγγισης και κουλτούρας οπαδών (και από συνομιλίες που έχω με φίλους οπαδούς άλλων ομάδων), όσο και σε επίπεδο σύγκρισης του τι έχει κάνει η κάθε ομάδα του ΠΟΚ στην πρωτοκαθεδρία της, είναι περισσότερο συμπαθής από ό,τι ήταν παλιά και πιο συμπαθής από τους άλλους. Και κάνουν φέτος αυτό που πάψαμε να κάνουμε εμείς. Αυτό που λέει ο Faith δίνει ακόμα ένα πόντο.
Κατά τα άλλα, πάμε να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό. Το έχουμε ανάγκη! Για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι!
Συμφωνώ με αλεξ 100%.
Η αλήθεια είναι ότι και για μένα έχει γίνει πιο συμπαθής ο ζέλας απο τους άλλους του ΠΟΚ+παοκ αλλα προσωπικά οφειλεται :
- Στο ότι μικρύνανε σαν ομάδα και οι οπαδοί της ξέφυγαν απο τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού , που στην Ελλάδα ισούται με σαπίλα
- Στο ότι είχαν για διοίκηση στη παε εδώ και χρόνια έναν γραφικό που πήγε με το σταυρό στο χέρι, έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του και πήρε τα αρχίδια του
- Στο ότι φτάσαμε να τους λυπόμαστε για τη κατάσταση τους
- Στο ότι φέτος αναγκαστήκαν να ακολουθήσουν το δικό μας μοντέλο και μέχρι στιγμής τους βγαίνει
- Στο ότι τα τελευταία χρόνια τους κερνάμε συνήθως στη Νέα Σμύρνη και πέρυσι τους κάναμε και διπλό στη λαγοφωλιά
- Στο ότι σταμάτησαμε τα τελευταία χρόνια να τους βλέπουμε σαν αντίπαλους στο μπάσκετ
- Στο ότι δεν πέσανε κατηγορία χαριστικά επειδή υπογράψανε κάποιες ομάδα (ξεφτίλα και για αυτούς και για εμάς βέβαια που υπογράψαμε)
Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία για ένα ακόμα διπλό φέτος. Κάπου θα τη κάνουν τη γκέλα και κάτι μου λέει πως ήρθε η ώρα. ![]()
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Καί τό αεροπλάνο τους να πέσει με ολους τους βαζέλες μεσα ,Και κατα σύμπτωση μέσα στη Λεωφόρο…ε τότε σας τό λέω…ούτε κεράκι δεν θα τους ανάψω… Ξεχνάτε ευκολα…Μιλησα ![]()
Εντάξει,δεν άλλαξαν από την μία μέρα στην άλλη τα σιχάματα.
Από το 2013 που τους ανέλαβε ο φαλακρός γαύρος,παράρτημα μας ανέβαζαν,τσάτσους του χοντρού μας κατέβαζαν μέσω των ΜΜΕ που έχει και αυτό πέρασε σε όλους τους οπαδούς τους.
Μπορεί οι γαύροι τα τελευταία 20 χρόνια να τους ξεπέρασαν,αλλά η βρώμα δεν φεύγει έτσι απλά.
Όσο για τη Θύρα 13 γελάω,οι τύποι είναι ίδιοι με τους γαύρους και αυτό δεν αλλάζει.Κουμάντο κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας.Όταν ανέλαβε ο φαλάκρας την ΠΑΕ,έκανε ό,τι του έλεγαν και τσίμπαγαν μεροκάματο και από κει.Με τον τρακη στην κόντρα,αλλά με έναν περίεργο τρόπο ξαφνικά τα βρήκαν.Το σύνθημα με τον Σπανέα ακόμα το λένε με περηφάνια,με κορυφαία στιγμή τον τελικό των παίδων πέρσι στο Αγρίνιο.
Αυτά τα λίγα μου ήρθαν με μια πρόχειρη σκέψη.
Εντάξει εννοείται η όποια βελτίωση ( ; ) στη νοοτροπία τους είναι απόρροια της αγωνιστικής κατρακύλας. Άλλωστε είναι οι ίδιοι που στο μπάσκετ γουστάρουν τα ψευτονταιλίκια του τράκη και δεν τους καίγεται καρφάκι για τα σφαγεία που στήνονται από το σύστημα της μούμιας ώστε να είναι μόνιμα πρωταθλητές.
Με την ίδια λογική που συμπαθής γίνεται ο ποδοσφαιρικός βάζελος στην εποχή των μνημονίων , άλλο τόσο πρέπει να γίνει ο μπασκετικός γαύρος που ότι κατέκτησε τα τελευταία χρόνια το κατέκτησε με αίμα και πάντα στο 20-80 αντιμετώπιση. ( Γι αυτό άλλωστε οι γνήσιοι κωλόγαυροι θεωρούν φλώρους κλπ κλπ τους Αγγελόπουλους και παρακαλάνε να αφήσουν το τμήμα για να το αναλάβει ο έξοχος νέος που ακούει στο όνομα Μιλτιάδης Μαρινάκης , του οποίου τα “κατορθώματα” αρμόζουν περισσότερο στο τίπικαλ γαύρικο ταπεραμέντο (sic)).
Από εκεί πέρα είναι λάθος να λέμε "η 13/7/ορτζιναλ/4 " κοκ " είναι υπάλληλοι , μεροκάματα ".
Μιλάμε για συνδέσμους μερικών χιλιάδων ανθρώπων -αν και στην πράξη ελάχιστες δεκάδες είναι αυτοί που τρέχουν τα πράγματα- με πολλές διαφορές και κόντρες μεταξύ τους.
Πέρυσι οι βαζ τουφεκήθηκαν με αεροβόλα στο οακα , οι γαύροι που εμφανίστηκαν -οργανωμένα- στην πορεία για το Φύσσα θεωρούνται μπλακ λιστ , τα χανούνια μόλις περάσει η δόξα του χάρτινου θα σφαχτουν , άσε που οι τελευταίοι είναι οι μόνοι ίσως στη χώρα με 2 διαφορετικά πολιτικά πέταλα.
Τεσπά μακρυγόρησα και γράφω από κινητό και πόνεσαν τα χέρια μου.
Γαμήστε τους τα πρέκια όπως πέρυσι να καυλώσουμε , αν και θα πάει 2-0 μάλλον.
Ούτε ότι άλλαξαν είπα, ούτε ότι ξεχνάω. ![]()
Όπως δεν σε λυπήθηκαν αυτοί ποτέ, προσωπικά ούτε πρόκειται να τους λυπηθώ για όσα έχουν κάνει και χαίρονταν όταν τα κάνανε στην ομάδα μας. (Μη ξεχναμε ότι μέχρι και σύνθημα έχουν και λένε οτι μας έριξαν)
Και η νοοτροπία του οπαδού που κάνει πρωταθλητισμό και το θέλει με τον οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα (βλεπε αεβ) δεν νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί απο τους βαζέλες.
Σιχάματα ήταν είναι και θα είναι.
Εννοείται πως σε ομάδες με χιλιάδες οργανωμένους δεν τα παίρνουν όλοι από τις διοικήσεις των ομάδων,αλλά αυτοί που πρέπει να πάρουν,τα παίρνουν και κάπως έτσι το no politica,γίνεται πανό κατά του πρωθυπουργού,γίνεται συλλαλητήριο κατά του Βαρδινογιάννη και έρχονται μεγαλύτερα λαμόγια στη θέση του,ο Ιβάν είναι θεός εκεί πάνω κ.ο.κ.
Τέλος πάντων,πολλά είπαμε για τους άλλους,να πάνε να γαμηθούν.Ένα και να καίει όπως πέρσι και καλό απόγευμα.
Η διαφορά των οργανωμένων βάζελων με τους νότιους και τους βόρειους γαύρους, είναι οτι οι πρώτοι έχουν πιο αποκεντρωμένη οργάνωση -δεν υπάρχει ένας κεντρικός σύνδεσμος που να παίρνει γραμμή και χαρτζιλίκι απο τα πάνω και να πειθαρχούν όλοι οι απο κάτω. Γι’ αυτό άλλωστε το no politica δεν πέρασε ποτέ στον Παναθηναικό και γι’ αυτό κατα καιρούς έχουν σκοτωθεί διάφορα μέρη των οργανωμένων τους με όλες τις διοικήσεις (ακόμα και με τους Γιαννακόπουλους). Ειδικά η Θύρα 7 είναι ένας κανονικότατος οργανωμένος στρατός ενος καριόλη με πολύ συγκεκριμένο όραμα. Ενας στρατός που χάρισε στον αφέντη του τον Δήμο Πειραιά με τρεις βδομάδες προεκλογική εκστρατεία -για να μην ξεχνιόμαστε. Ενας στρατός που έβριζε 90 λεπτά τον Καραμανλή επειδή ο Κόκκαλης είχε κλείσει δουλειές με τον Σημίτη και έχει κηρύξει πόλεμο σε Τσίπρα και Καμμένο επειδή ο Μαρινάκης έχει ξοδέψει μια περιουσία για να βγάλει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Ολοι οι οπαδοί έχουν προσπαθήσει κατα καιρούς να παίξουν πολιτικά παιχνίδια, αλλα η Θύρα 7 είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο.
Πάντως, ο,τι κι αν έκαναν ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ και ο καπετάνιος στη μπάλα, είναι νηπιαγωγεία μπροστά στο σύστημα γαύρου την εικοσαετία 1997-2017. Μιλάμε για μια ομάδα που έσπρωχναν οι διαιτητές 29 ματς το χρόνο και ο ένας που μπερδευόταν και έπαιζε 50-50 του έκαιγαν το σπίτι και δεν ξανασφύριζε ποτέ. Που πήρε 18 πρωταθλήματα σε 20 χρόνια και παρόλα αυτά κατήγγειλαν και το κράτος που τους έκανε πόλεμο. Να πω την αμαρτία μου, προτιμώ τους βαζέλες να μου τραγουδάνε για τον Σπανέα, παρά τους γαύρους να με αντιμετωπίζουν σαν υπάκουο, χαριτωμένο σκυλάκι.
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
Αγαπητε Μπρεσκα τα ιδια σκατα και απο σκατα ειναι γαυροι συμφωνω σε ολα.
Και γαυρους και βαζελους στο ιδιο καζανι τους βαζω. Λιγοτερο ή περισσοτερο ο ενας απο τον αλλο πιο σιχαμενος ας το κρινει ο καθενας μονος του.
Νομιζω υπαρχουν πολλοι που μισουν θανασιμα την αεβ περισσότερο απο γαυρο ή βαζελο..
Δε πα να γαμηθουν και οι 3 λεω γω..
Τρία ατιμα ,βρωμερά,υπουλα και παρασκηνιακά σωματεία’‘‘που βρωμίζουν ανεπανόρθωτα το Ελληνικό ποδοσφαιρο και εξαφανίζουν σιγά -σιγά το ευ αγωνίζεσθαι’’
Πράγματι η σύγκριση μεταξύ των τριών αυτων σκατοσωματείων ειναι απεριόριστη και δεν εχει βαθμίδες και ορια’’ Η Αεκ μας έχει κλεψει πανω από 45 παικτες …ετσι για πλάκα
ο Παο μας έχει υποβιβάσει 2 φορές εσκεμμενα γιά να αποκτήσει με το έτσι θελω πανω απο 25 παικτες
ο δε Ολυμπιακός μάς ψευτοαγοράζει μισοτιμης παικτες .απλά για νά μας κερδίζει γιά πλάκα,αφου η αντίσταση μας πλέον ειναι ανύπαρκτη ‘’‘Ομως …ευγε και σέ μάς που τον τουρλώνουμε ανάλογα στις ορέξεις τους’‘’‘Φλικους ,φλόκους ,μόκους = τά πόμολα ανήκουν στόν οικοδεσπότη’‘’’ μιλησα
Να συνεχίσω λίγο το οφ τόπικ και εγω αφού συμφωνώ με τους παραπάνω και νομίζω ότι είναι και ωραία ευκαιρία για γενική οπαδική κουβεντα
πχ το Πόρτο Λεώνε έδινε 25 ευρώ σε όποιον ψήφιζε Ανατολάκη που εκλέχτηκε στην Β Πειραια με τον καρατζαφύρερ
οι περισσότεροι ψήφοι του ήταν σε 4 εκλογικά τμήματα…
η 7 είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Μπρέσκα και αν υπήρχε κράτος, μόλις ξεμπέρδευε με την “μαμά” εταιρεία την Χ.Α θα άρχιζε να ξεψαχνίζει και την θυγατρική της, την 7
Θα κάνω και μια άλλη σύγκριση λοιπόν, μια και ο Χρήστος μου δίνει καλή πάσα.
Βαρδινογιάννηδες. Για πολλά μπορείς να τους κατηγορήσει κανείς.
Είχαν τη βούληση όμως και διέλυσαν τη ΝΟΠΟ.
Στον αντίποδα, αυτό που συμβαίνει με την 7 είναι ντροπή. Επίσημη διασύνδεση με ΧΑ.
Με προεδρικές πλάτες ίσως; Δεν ξέρω, δεν είδα εγώ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο team των συνηγόρων υπεράσπισης των χρυσαλητών είναι και μεγαλοδικηγόρος του Πειραιά, του οποίου εντολέας είναι κι ο πρόεδρας.
Ρε παιδιά τι το ψάχνετε τωρα
Τα χάλια τα μαύρα είναι όλοι τους
Και μάλιστα έτσι πρέπει αφου χωρίς στρατό δεν κερδίζεις τίποτα
Συνεπώς οι πρόεδροι τους αυτο έχουν ως βασικό στόχο και προσπαθούν από την αρχή να το πετύχουν
Τωρα κάνει κουμάντο ο βαγγελας
Πριν ο καπετάνιος
Ο ντιγρης είναι ο μόνος μαλακας γιατί ακόμα τον κυνηγάνε άλλοι και δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα
Θα αρπάξει κι αυτός και θα εξαφανιστεί σε ένα δυο τρία το πολυ χρονια
Από εκεί και πέρα σιχαμερομετρο μη βάζουμε γιατί σε όλους χτυπάει κόκκινα
Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Κόρμπος, Πίρις, Κεϊτά, Οικονομίδης, Σεράφ, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί, Τσιλούλης, Μανθάτης.
Ελπίζω σε ενδεκάδα με κανονικό αριστερό μπακ και Ντομίνγκες έξω.