για το 3) εχω να πω πως μονο ο φανουρης που παιζει σαν 2ο αμυντικο χαφ δεν βοηθαει καθολου και ειναι απελπιστικα μονος του ο Ροβας σε καθε ματς.γενικη αμυντικη λειτουργεια εχουμε αριστη για μενα…ποσες φασεις μας εχουν δημιουργησει σε 5 παιχνιδια???οσο για κουρο,λαμπροπουλο και σπυροπουλο δεν τους εχει φανει καθολου ρε παιδια οτι ειναι απειροι σοβαρα εχουν κανει πολυ καλα παιχνιδια με ηρεμια πολυ!!!
4)οταν εβαζες τα λινκς εγραφα και εγω το ποστ μου…
H amyntiki 4ada einai monimws ektethimeni akrivws gia auto pou grafeis.. den yparxei kentro me mono paikti pou na kovei na einai o rovas
Koinws, amyntika yparxei megalo provlima..
Epithesi exoume megalyteri elleipsi alla amyna megalytero provlima.
Kalws h kakws mia h omada ftiaxnetai apo pisw pros ta mpros kai auti ti stigmi leipei enas igetis pisw.
Sigoura h parousia twn mikrwn pisw krinetai apolytws thetiki mexris stigmis alla ta opoia lathi ginontai einai synithws tragika.
πρωτη πολυ καλη φετινη εμφανιση για μενα.. ειχαμε 3 δυσκολα εκτος κ καναμε 2 νικες..εεε δε το λες κ ασχημα..κ σημερα ειχαμε τυχη ειδικα πριν το 2ο γκολ μας αλλα απο την αλλη ηταν πρωτη φορα που δειξαμε φετος χαρακτηρα..ανατροπη σε μια δυσκολη εδρα εχοντας φαει γκολ στο 2’.. με κερκυρα το γηπεδο πρεπει να θυμιζει το πανιωνιος λεβαδειακος μετα τη σοσο..η ομαδα αρχιζει να δειχνει σημαδια βελτιωσης κ αυτο ειναι πολυ θετικο ειδικα μετα απο 2 κακες εμφανισεις..μπραβο στα παιδια που ταξιδεψαν ως τα γιαννενα, σιγουρα δε το μετανιωσαν
Καλη εμφανιση
Εδειξε τσαγανο η ομαδα
Πολλοι παιξαν καλα ομως για μενα κορυφαιος ο Κουρος που εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο
Ευχαριστουμε για το μουφοπεναλτι…δε μας συμβαινει και συχνα αλλωστε
Εξαιρετικο παιχνιδι απο ολα τα παιδια΄΄Ή αρχη ηταν ατυχης,αλλα ετσι εγινε το ματσακι πιο συναρπαστικο’‘Δεν ειναι δα και καθημερινο αποτελεσμα να γυριζουμε το παιχνιδι’‘Ευγε σε ολους λοιπον’‘‘Το οτι ανεβαινει η ομαδα μετα το 15-20 ειναι φανερο οτι πιστευει στις δυνατοτητες της’’‘Σημερα εμεινα πολυ ικανοποιημενος ΄΄Μπραβο’’ θειο
Σπουδαια εμφανιση και πολυ καλη κυκλοφορια μετα την ισοφαριση μας. Οπως επρεπε να παιξει μια μεγαλη ομαδα για να κερδισει σε αυτη τη δυσκολη εδρα.!! Το πεναλντι ναι μεν την ωρα που πεφτει δεν ειναι, αλλα κατα τη διαρκεια της φασης τον τραβαει συνεχεια.
Μπραβο στα παιδια για το ταξιδι που εκαναν και ηταν διπλα στην ομαδα!!!
Παμε τωρα σεμνα και ταπεινα για τα 2 δυσκολα και πολυ συμαντικα παιχνιδια.
Μεχρι το 25 περιπου , η ομαδα επαιζε ασχημα!
Μετα το 25’ και μεχρι το τελος ειμασταν αρκετα καλοι!
Συνοπτικα, φαγαμε ενα γκολ απο λαθος του τερματοφυλακα , ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ το σκορ (πραγμα που εχω να δω απο καιρο Λινεν αν δεν με απατα η μνημη μου), δεν μας μετρησαν καθαρο γκολ , και δεν μας εδωσαν αλλο ενα καθαρο πεναλτυ.
Συνολικα , θεωρω οτι τα πηγαμε καλα. Τα οποια αμυντικα λαθη καναμε, προερχοντε κυριως απο τον Ανδραλα , ο οποιος ηταν κακος !
Μπραβο στην ομαδα για την σπουδαια νικη!!!
Εκλεισε στομματα σημερα!!!
Συνεχιζουμε με τον ιδιο τροπο!
Παμε για νικη με τη Κερκυρα, σε ενα ματς που θελει προσοχη γιατι θα μας δωσουν ως φαβορι.
Περιμενω κοσμο την αλλη Κυριακη!!
Μέχρι το 30’ περίπου είμασταν κακοί. Μετά την ισοφάριση (το πέναλντι είναι καθαρό άσχετα αν ο, καλός χθες, Καπάνταης πέφτει καθυστερημένα - αν και δεν χρειάζεται να πέσεις για να είναι πέναλντι), ανεβάσαμε απόδοση και παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε σε εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης έπρεπε να είχε μετήσει το γκολ με τον τερμα του ΠΑΣ να χάνει την μπάλα και να περνάει την γραμμή (καλά οι δημοσιογραφοι-τηλεδιαιτητες του ΣΚΑΙ είναι για κλωτσίες).
Κακός ο Ανδράλας και ο Σάμαρης δεν μου άρεσε, του λείπουν παιχνίδια όμως και είναι άδικο να τον κατακρίνουμε. Ο Περιστερίδης αν και είχε ευθύνη στο γκολ, έκανε πολύ καλές επεμβάσεις στη συνέχεια και μας έσωσε 2-3 φορές. Ο Φανούρης στο 1ο ημίχρονο καλός επιθετικά αλλά δεν βοηθούσε αμυντικά, η δε εκτέλεση πέναλντι πολύ καλή. Ο Αραβίδης έτρεξε ως συνήθως πολύ, χωρίς όμως να κάνει το “κάτι” παραπάνω. Ωραία και δύσκολη η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου. Καλός ο Κούρος.
Μου φάνηκε “περίεργη” η αλλαγή του Κολοβού, αλλά νομίζω ότι μέρχρι στιγμής δεν έχει κάνει 90λεπτο, μάλλον τον προφυλάσει ή δεν είναι 100% έτοιμος. Πάντως αυτό το παιδί “το έχει”.
3 βαθμοί ακόμα, με ανατροπή, σε δύσκολη έδρα και καλό αντίπαλο. Μπράβο!
Ο Ανδραλας επαιξε για πρωτη φορα στη θεση που τον επιλεξαμε να παιζει και ηταν ενα δραμα, δυστυχως δεν την εχει τη θεση, χιλιες φορες να παιξει στη θεση του κανας μικρος, παρα η παντελως παραλογη μεταγραφη, ομως οταν εισαι δευτερος και με ρεκορ ποντων δεν εχεις δικαιωμα για κριτικη, εδω μπροστα του ο κουλουχερης φανταζει αναντικαταστατος!!! αν ειναι δυνατον, οσο για τα χαφ που εμπαινε αλλαγη, εχουμε παικτη τον ροκα, που για μενα ειναι κλασεις ανωτερος, επαναλαμβανω (δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο ανδραλα) αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι τον πηραμε, ακομα και ο κουρντι θα βοηθαγε, ο κοουτς ξερει γιατι τον επελεξε, οποτε με οσα τρελα εχει πετυχει, δεν δικαιουμαι δια να ομιλω!
Ενστασεις εχω και για τον Αραβιδη, οκ φιλοτιμος τρεχει και για μπροστινος μαρκαρει, αλλα επιθετικα ειναι λιγος, ομως επειδη τρεχει και περυσι βοηθησε μπροστα την ομαδα που ητανε, ελπιζω να ανεβει, ομως σε σχεση με το παρελθον, μου δειχνει λιγο γεματος, επι λινεν νομιζω οτι ητανε με λιγωτερα κιλα.
Η ομαδα εχει παθος ευχομαι να μην το χασουμε στην πορεια. Αν αρχισουμε και κανουμε παραπανω φασεις, ολα θα ειναι καλυτερα, ο προπονητης για πρωτοεμφανιζομενος ειναι αποκαλυψη, καλη συνεχεια και ΑΣ λυθουν τα @μημενα τα οικονομικα μας, που αυτα φοβαμαι και ΜΟΝΟΝ.
Κατά ένα περίεργο τρόπο, η αλλαγή Κολοβού και η μετατόπιση του Αραβίδη αριστερά, κλείδωσε τον Πας και δεν μας απασχόλησε έκτοτε η δεξιά πλευρά της επίθεσης του όπου ακόμα κι ο Πάντος ανέβαινε.
κάτι τέτοιο θυμάμαι σαν εικόνα του ματς
Έχεις δίκιο Κώστα, αν και το “κλείδωμα” κατά την άποψή μου δεν οφειλόταν μόνο στην μετατόπιση του Αραβίδη. Απλά ο Κολοβός μόλις είχε κάνει 1-2 καλές προσπάθειες, ενώ εκείνη την ώρα χρονικά υπήρχαν λιγότερο καλοί ή και κουρασμένοι παίχτες που μπορούσαν να βγούν. Λίγη σημασία έχει πάντως αφού “βγήκε” η αλλαγή…
[quote=“z3us”]Μέχρι το 30’ περίπου είμασταν κακοί. Μετά την ισοφάριση (το πέναλντι είναι καθαρό άσχετα αν ο, καλός χθες, Καπάνταης πέφτει καθυστερημένα - αν και δεν χρειάζεται να πέσεις για να είναι πέναλντι), ανεβάσαμε απόδοση και παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε σε εκτός έδρας παιχνίδι. Επίσης έπρεπε να είχε μετήσει το γκολ με τον τερμα του ΠΑΣ να χάνει την μπάλα και να περνάει την γραμμή (καλά οι δημοσιογραφοι-τηλεδιαιτητες του ΣΚΑΙ είναι για κλωτσίες).
οι τυποι ειναι απλα προκλητικοι. μεσα στην ειρωνεια. δεν πειραζει, ετσι ποναει περισσοτερο. περαστικα.