Το ότι είμαστε απ τις χειρότερες δημιουργικά ομάδες δεν περίμενα το σημερινό ματς για να το καταλάβω..
Απο κει και πέρα θεωρώ ότι ΚΑΙ σε αυτό το ματς το καρτούν που έχουμε στον πάγκο φταίει για την όλη λειτουργία της ομάδας..
Τέσπα, εχω γίνει γραφικός (και άλλο) κράζοντας τον μέτρ του κοουτσαρίσματος σε χωμάτινα γήπεδα…
Πιστεύω ακράδαντα ότι η προπόνηση του γαυρου, έγινε προπόνηση και λόγω του εκνευρισμού των παικτών μας απ αυτό το καθίκι τον Βοσκάκη.
Η έμπνευση με τις 3 κάρτες στην ίδια φάση είναι για χάιλαιτ.. έμπνευση που θα ζήλευαν και οι πρωτεργάτες - θεμελιωτές της δυναστείας του δαφνοστεφανωμένου πούστη με τους επιχορηγούμενους οπαδούς.
Ελπίζω σε βαθμό του Ρούλη αυριο, γιατί στις νεκραναστάσεις έχουμε αποδειχτεί καλύτεροι απ τον Τζίζας..
υγ. Περιστέριε υπονοείς ότι το μάτς το δώκαμε? δηλαδή μπορούσε ο κυρ Νίκος να τους πέταγε 2 μπαλάκια και δεν το έκαμε?
Καλέ μιά χαρά ήταν βρε Κώστα ο Βοσκάκης, γιατί το ειρωνεύεσαι το παλληκάρι, αφού μας διασκέδασε εκεί που …πρωτοτύπησε με τις απανωτές 3 κάρτες. Αλλά αυτό για την Δημοκρατία που κολλάει, μη μου πείς επειδή μπαγλαρώσανε τους Χ/Αυγίτες; Και για ποιά Δημοκρατία μιλάμε, αυτή του 3ου μνημόνιου που θα μας ανακοινωθεί συντόμως; Φιλικά το λέω αλλά αν πανηγυρίζουμε επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισε το ελλ. κράτος να φερθεί σοβαρά και να κάνει το αυτονόητο, κάπου χάνουμε το μέτρο. Εκτός κι αν από αύριο αρχίσουνε και μπαγλαρώνουνε και όλους τους άλλους “φασίστες” που βιάζουν καθημερινά τον ανήμπορο Έλληνα πολίτη, οπότε εγώ τότε πάω πάσσο. Πάντως, στις επόμενες εκλογές, εγώ τους Πάνθηρες θα ψήφιζα, αν κατεβαίνανε. Αν μη τι άλλο, ως σύλλογος έχουν μια πεντακάθαρη ιδεολογία την οποία υπηρετούν με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και εγώ τους εμπιστεύομαι και εύχομαι χρόνια τους πολλά και να τα εκατοστήσουν.
Τι να λέμε για το παιχνίδι. Εκεί στη φάση του 19 που δίνει σε μιάμιση φάση τρεις κίτρινες παίρνεις το μήνυμα και χαλαρώνεις. Ήταν απλώς θέμα χρόνου ο κλεισμένος στην άμυνα να το φάει. Στα γκολ υπάρχει φυσικά ευθύνη αμυντικών (Καλτσάς - Κούρντι, Κούρος) αλλά αυτά ήταν ψιλά γράμματα. Καταπληκτική φάση όταν μετά το δεύτερο αρχίζει να μας δίνει κανένα φάουλ και να σφυράει αμέσως κάτι απροσδιόριστο με τη μπάλα στον αέρα μη και γίνει η στραβή. Γελοιότητες.
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο σε αγγλική μετάδοση και ακομα και ο speaker είχε ψιλιαστει τι παίζεται ‘panionios is very unlucky with the decisions’… Αυτό δεν σημαίνει οτι η εμφάνιση δεν ήταν άθλια. Δεν αξιζαμε τίποτα απο το παιχνίδι.
Η ομάδα μας σχεδόν δεν είχε τύχη σε αυτό το ματς, δεν μπορούσαμε να σταθούμε καλά στο γήπεδο και η ήττα θα ερχόταν σχεδόν σίγουρα ανεξαρτήτως διαιτητή. Η ομάδα ακόμα και με πιο αδύναμους αντιπάλους δημιουργικά είναι πολύ κακή.
Δεν ασχολείται κανένας από ότι βλέπω με τον διαιτητή, φαίνεται τους φάνηκε καλή η διαιτησία. Άρα είμαστε παράξενοι εμείς και τα βλέπουμε στραβά και ο Άγγλος ο σχολιαστής όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. Περίεργο που δεν βρέθηκε έστω ένα δημοσιογράφος να πει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα ή έστω να κάνει μία μικρή αναφορά. Είμαστε που είμαστε σχεδόν καταδικασμένοι, σου έρχεται και ο διαιτητής και πλέον η όποια πιθανότητα εξανεμίζεται.
Τζιμπούρ, Μανιάτης, Σιόβας, Σάμαρης έπαιζαν κάποτε στην ίδια ομάδα την δική μας,
Με το ματς δεν ασχοληθηκα καθολου , διοτι εκρινα πως δεν αξιζει να ασχοληθω… Δεν εχω γνωμη, δεν εχω αποψη. Μαζι με μενα , προφανως , δεν ασχοληθηκαν και πολλοι αλλοι οπαδοι της ομαδας. Το αποδεικνυουν αλλωστε τα 2.000 εισιτηρια που κοψαμε. Αν σκεφτει κανεις οτι σε αυτους τους 2.000 υπηρχαν σιγουρα και αρκετοι γαβροι, οπως επισης και οτι καμια 400αρια -500αρια εισιτηρια ,λογικα, κοπηκαν στην θυρα 3, τοτε 'κλαφτα Χαραλαμπε"… Σε τρεις αγωνιστικες μεχρι στιγμης , πρεπει να εχουμε μ.ο. γυρω τα 1.800 έχοντας παιξει με βαζελο και γαβρο αρα , λογικα παλι, το ‘1.800’ τηνει προς τα κατω και οχι προς τα πανω. Κοντευουμε να φτασουμε τα νουμερα του Αιγαλεω και του Ιωνικου. Σιγα σιγα…
Αναφορικα με το ματς, στηριζομενος σε αυτα που γραφουν πολλοι για την διαιτησια, καταλαβαινω οτι αν ειχαμε εναν καλυτερο διαιτητη, ισως κατι να κερδιζαμε απο αυτο το ματς. Καλο ειναι αυτο, αν σκεφτουμε οτι αντιμετωπιζαμε την δυνατοτερη ομαδα στην Ελλαδα και νυν χορηγο του πρωταθλήματος…
Συνοψιζοντας τη μεχρι τωρα πορεια μας , βλεπουμε οτι ο Πανιωνιος χωρις να παιζει ομορφο ποδοσφαιρο εχει δυο “λογικες” ηττες, ενω σε ολα τα αλλα ματς ειναι αητητος εντος αλλα και εκτος. Συμπεριλαμβανω και το ματς του κυπελλου , στο οποιο προφανως δεν ακολουθησαμε την λογικη του “δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη δεν χωρανε”… Αν μαλιστα δεχτουμε τη γνωμη πολλων οπαδων της ομαδας , οτι και στα δυο ματς που χασαμε η ομαδα μας αδικηθηκε απο τους εκαστοτε διαιτητες, τοτε , χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας, θα ελεγα οτι βαδιζουμε σε καλο δρομο! Τουλαχιστον αγωνιστικα!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ,ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΟΥΤ.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ.[ΑΝ Ο ΝΤΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ F1]
Γενικά δε χωράει σχολιασμό το παιχνίδι. Η ομάδα ήταν τραγική , δεν ασχολήθηκε καν με το παιχνίδι.
Από εδώ και πέρα πρέπει να καταλάβουμε κάτι: το ρόστερ είναι ικανό για πολύ άνετη παραμονή και με λίγη τύχη και για κάτι παραπάνω. Αλλά αν αυτό σημάνει εφησυχασμό και εμφανίσεις όπως η χθεσινή , ή με Πάνθρακα , τότε θα πέσουμε χωρίς να το καταλάβουμε.
Από πλευράς συγκομιδής βαθμών δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να “απαιτήσουμε” πολλούς περισσότερους σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Αλλά οι εμφανίσεις , ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι είναι αποκαρδιωτικές.
Πέρυσι , ειδικά όσο ήταν ο Ελευθερόπουλος προπονητής υπήρχε μια ποικιλία. Μια οι κάθετες του Φανούρη ή του Μενδρινού , τα σουτ του Σάμαρη , τα συνεχή “ανεβάσματα” των ακραίων μπακ. Όλα είχαν μια λογική , ένα σχέδιο υπήρχε.
Τα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα τα χτύπαγε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο , είτε κερδίζαμε , είτε χάναμε. Λίγες καθυστερήσεις , όμορφο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.
η ομάδα πίεσε και κράτησε το μηδέν όσο άντεχε και φυσικά όσο την άφησε ο βοσκάκης
από εκεί και πέρα σαφώς ο ολυμπιακός είναι καλλίτερη ομάδα από εμάς και δε νομίζω να περίμενε κανείς να πάρουμε τρίποντο εχτές
είναι από τα παιχνίδια που από την αρχή τα έχεις χαμένα
τώρα εγώ λέω ότι στα υπόλοιπα 28 παιχνίδια αν η ομάδα παίζει και πιέζει όπως εχτές ΜΟΝΟ στα μισά, τότε θα έχουμε σίγουρα ισάριθμες νικες
και να σκεφτούμε ότι παίξαμε παοκ-ολυμπιακό άρα δεν υπάρχει κάποια που πρέπει να φοβηθούμε από εδώ και πέρα εκτός αυτές τις δύο στο Β γύρο
αν ξαναλέω παίζει και πιέζει όπως χτές
γιατί οι άλλες ομάδες δεν έχουν τους παίχτες του ολυμπιακού. συνεπώς πιστεύω ότι το πρόβλημα που έχουμε στη δημιουργία θα λυθεί και θα ανέβει και η ψυχολογία των παιχτών.
όσο για τον παντελή δε μπορώ να πω τίποτε άλλο εκτός του ότι δε νομίζω να υπήρχε άλλος που να αναλαμβανε την ομάδα με αυτές τις συνθήκες
οπότε ως συμπέρασμα λέω να αφήσουμε όσο γίνεται τη γκρίνια γιατί δε βγάζει σε καλό
Έλειπε πολύ χτες το τρέξιμο του μητρόπουλου,δεν είχαμε κέντρο χτες να κρατήσει τη μπάλα να κάνει μια κάθετη,μια ντρίπλα(έλειπε και ο κολοβός) και ο μενδρινός φέτος είναι μέτριος.Ο λαζνικ και ο ριβέιρο μου φαίνονται αργοι και απροπόνητοι.
το θετικό από το χτεσινό παιχνίδι ήταν το ότι μπαίναμε με δύναμη στις φάσεις,το αρνητικό ότι δεν αλλάξαμε πάνω από τέσσερις
πάσεις και δεν είχαμε πλάνο να χτυπήσουμε τον γάβρο που τράβαγε την άμυνα ψηλά.
Γενικά φέτος δε βλέπουμε τόσο συχνα τις αυντικές γκέλες του παρελθόντος,η ομάδα συνολικά αμύνεται σωστότερα(γι αυτό θα δούε πολά χ φέτος) επιθετικά όμως δεν έχουμε πλάνο,δίνουμε την κατοχή,αντε καμια επέλαση του αραβίδη κανα σουτ του κολοβού η κανα στημένο για το κεφάλι του λαμπρόπουλου.
Το καλό είναι ότι έχουμε παίξει τα 2 από τα τρία ματς που δεν υπολογίζεις βαθμούς(τούμπα,γάβρος).
Στα επομενα 5 παιχνίδια έχουμε (3 εντός-άρη,απολλων-ατρόμητο,1 στο οακα με καλλονή και 1 στα γιάννενα).
Μπορεί να μην έχω ακόμα σχηματίσει παγιωμένη άποψη για τον προπονητή αλλά από που το συμπεραίνεις αυτό που λες; Εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
από τη στιγμή που έφυγε ο παναγόπουλος - εδώ πραγματικά θα ήθελα να μάθω το γιατί - πιστεύω ότι οι άνθρωποι έψαξαν να βρούν προπονητή
και ο παντελής ήταν ο μόνος που μπορούσε να αναλάβει με λογικά χαμηλό μισθό
το γεγονός ότι είναι πανιώνιος ίσως να παίζει κι αυτό θετικό ρόλο
το ότι ξέρει από μικρές κατηγορίες για μένα είναι θετικό αφού το παιχνίδι εκεί κρίνεται περισσότερο στη δύναμη παρά στην τεχνική
αν, λέω, κρίνω από αυτό που είδα εχτες ίσως να είναι στοιχείο που τους έχει περάσει.
και ξαναλέω σίγουρα δε με ευχαριστεί το γεγονός ότι δε κάναμε ευκαιρίες αλλά πιστεύω ότι αν παίζουμε έτσι στα υπόλοιπα θα έρθουν και οι νίκες
αυτά περί μισθού είναι υπόθεση δική μου αφού είμαι εκτός ομάδος (για να μην παρεξηγιέμαι )
το ματς αργα ή γρήγορα πιθανον να το χαναμε έτσι κ αλλιώς.. 3 επιθέσεις πήγε να βγάλει ο πανιώνιος με πιθανές αξιώσεις (1 στο πρώτο 2 στο δεύτερπ) κ κοπηκαν ολες με ανύπαρκτα οφσαιτ. αντιθετα στο γαυρο 2 τουλαχιστον περιπτώσεις ήταν κ δεν δόθηκαν. ένα κορνερ θα ειχε την ευκαιρία να χτυπήσει ο πανιώνιος κ αυτό έγινε άουτ. η κατοχή χθες ήταν 30-70, προφανώς δεν εχω αυταπάτες οτι με άλλο διαιτητή θα ήταν 50-50 αλλά, κάθε πτωση γαυροειδούς φάουλ.. εμάς τρωγανε αγκωνιές σε διεκδικίσεις στον αέρα γίνονταν καραμπινάτα φάουλ για κάρτες κ ούτε που δίνονταν.. μη μιλήσουμε για τις κάρτες.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.. πιθανόν να μην έπαιζε κ κανένα ρόλο αλλα δεν αλλάζει οτι ο μαλάκας ο διαιτητής έκανε το γηπεδο να γέρνει ακόμα περισσότερο
θέλω κάποιος να κόψει τη μπαλα στο μανιάτη, να του δώσει τα γόνατα στα χερια
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα ήταν στημένη άψογα και όλα τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και ψυχή. Αν άπαιζαν έτσι με τον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη θα είχαμε άλλους 4 βαθμούς τώρα. Το μόνο λάθος που φάνηκε σε μένα ήταν η αλλαγή του Καμπάνταη.
Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο προπονητές του στυλ Παντέλη μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν παίξαμε κόντρα μόνο στον Ολυμπιακό. Και μπράβο στα παιδιά που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να το παλέψουν σχεδόν μέχρι το τέλος.
Μετά από το χθεσινό, θεωρώ απαραίτητο πλέον με την συγκεκριμένη ομάδα να κατεβαίνουμε με την Κ-20, να τα βάζουμε τα παιδιά να βαράνε στο ψαχνό και ας τελιώνουμε με 6.
Και κάτι άλλο. Με τον Νίκο δεν διαφώνησα γενικά, αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τις παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς που έθεσε ασπάζομαι κι εγώ, αλλά σε γενικά πλαίσια και μέχρι τώρα, όχι για το χθεσινό παιχνίδι. Το χθεσινό ήταν παρωδία.