Ήθελα πολύ να χάσουν από την Τρίπολη. Θεωρώ ότι περισσότερο πάνε με τη φόρα που τους δίνει η ψυχολογία , παρά με την ποιότητα που έχουν. Δεν έγινε αυτό , έρχονται δυνατά και μακάρι έστω σήμερα να έβλεπα κάτι από τη δική μας ομάδα , που θα με έκανε να αισιοδοξώ.
Το μόνο θετικό όπως πολύ σωστά λέει ο μπρέσκας είναι ότι κλασσικά τους νικάμε σχεδόν πάντα με κάποιο τρόπο , όπως κι αυτοί κάνουν το ίδιο στο Χαριλάου.
Στο 1ο ημίχρονο πολύ καλή η ομάδα με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο που μας πίεσε ο Άρης. Ωραία ανάπτυξη και σιγουριά στην άμυνα. Γενικά δεν υστέρησε κανένας παίχτης.
Στο 2ο έπρεπε να είχαμε καρφώσει 1 γκολάκι στις ευκαιρίες που είχαμε στην αρχή και μετά θα βάζαμε και 3ο. Αφού τη γλύτωσαν εκεί τα σκουλήκια μετά πήραν μέτρα στο γήπεδο και μας πίεσαν, ιδιαίτερα από την μεριά του Κούρντι.
Τεσπά όλα καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Λίγο τη μπάλα να κρατάμε παραπάνω στα πόδια μας.
Πάλι καλά που δεν έδωσε το μπέναλντυ ο εριστικός κόρακας, αλλά όλα τα αμφισβιτούμενα τα δινε στον Άρη.
Και είναι ακόμα η αρχή
Δηλαδή το λύγισε τον Άρη έβαλε φρένο στον Άρη τι σημαίνουν γαμω την κοινωνία μου μέσα;
Ότι ο μαλακας τυχάρπαστος κέρδισε την υπερομάδα ;
Μη διαβάζετε λοιπόν για άλλη μια φορά τίποτα
Ματσάκι
Από δεξιά big problem ο άμοιρης εκτέθηκε πολυ. Μάλιστα στο Βου τουλάχιστον πέντε φορές για κάποιο λόγο δεν το φάγαμε με αποκορύφωμα την τελευταία φάση που πρόλαβε να κόψει ο Μαδούρας ερχόμενος από μπροστά απο το κέντρο
Αριστερά φιλότιμος ο παπαγεωργιου αλλα σε λάθος θέση
Τα μαυρακια πίσω κάνουν το μπερντέ να δείχνει ογκόλιθος ικανός για μεταγραφή στη μπαρτσελονα
Κόρμπος καλός αλλα πρέπει να βγαίνει νωρίς κάνει λάθη που θα στοιχίσουν
Κεϊτας καλός κρατάει σωστά μαρκάρει ανεβαίνει αλλα θέλει βοήθεια
Τσιλουλης μάλλον σε λάθος θέση δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει
Σπιρι ζιζάνιο και παλι
Μασουρας καλός αλλα από ένα σημείο και μετά κλείστηκε σωστά
Ντουρμι επειγόντως μαθήματα μυαλού. Έφαγε πολλές κυνήγησε πολυ και λογικά ψοφησε
Κοτνικ αυτο που θελουμε ακριβώς
Ας βοηθήσει κάποιος γιατί στο χαμό το έχασα
Στο τέλος στα πανηγύρια ο κοτνικ ήταν;
Αν ναι αναναιωση ΤΩΡΑ
Αν όχι = καθαρά επαγγελματίας δεν δέθηκε με την ομαδα φεύγει τον Ιανουάριο
Αυτά προς τέρψιν του φίλου θοδωρα
Υ.Γ προεδρε Δάρρα ότι και να πω και για τη σημερινή σου εμφάνιση είναι λίγο
Πρώτον,τελικά και δεν μας γάμησαν και φύγαμε από το γήπεδο.
Δεύτερο,θέλουμε ακραία μπακ ΧΘΕΣ,στον Παπαγεωργίου από κάποια φάση και μετά έκαναν πλάκα.
Τρίτο,ωραία η ομάδα μέχρι το 60,από κει και πέρα έβαλε το χέρι του ο Άγιος Ανδρέας.
Τέταρτο και πιο σημαντικό,όχι άλλο Μανθάτη.
Πέμπτο,παραδόξως το δίδυμο της συμφοράς περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα και δε δημιούργησε ευκαιρίες για τον Άρη.
Έκτο,ο Κόρμπος όντως δεν είναι για συνεχόμενα ενενηντάλεπτα πλέον.
Τέλος,ο Άγιος Κότνικ,ναι ήταν στους πανηγυριαμούς και μακάρι να μην πουληθεί πριν από το καλοκαίρι,το ίδιο ισχύει και για τους Σπίρι,Μασούρα,Ντούρμι,Κεϊτά,αλλιώς πάμε για φούντο.
Κουρντι αν δεν σου έχει πει κάποιος ότι το να πετάς τη μπάλα πλάγιο όσο γίνεται πιο κοντά στην περιοχή μας , είναι κάτι σαν touch down και παίρνουμε πολλούς πόντους , καλέσου μόνος σου σε απολογία αύριο.
Δεν ξερω πως το ειδατε απο μεςσα αλλα απο την τιβι μου φανηκε κακη η εικονα κυριως στο δευτερο.
Στο πρωτο ολοι συμφωνουμε οτι κραταγαμε μπαλα και πηγαμε αρκετα καλα.
Η τετραδα της αμυνας ειναι ακομα αστεια. Ο Μπανανα εκανε αχρειαστο πεναλτυ λογω βλακειας που ευτυχως δεν δοθηκε. Χασανε ενα σωρο κεφαλιες κι οι δυο τους, ιδιαιτερα στο δευτερο.
Απο τα πλαγια δυστυχως δεν υπηρχε άμυνα. Οσο βοηθουσε λιγο ο Μασουρας κι ο Σπυρι (που για πρωτη φορα τον ειδα να φτανει μεχρι την περιοχη μας) κατι γινοταν αλλα δεν κρατησε παραπανω απο το 60).
Στον αξονα στα χαφ ο Κειτα φαινεται πολυτιμος αλλα κι αυτος εκλασε μετα το 60. Ο Κορμπος αν και μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης δεν εκανε ουτε μια σωστη πασα εχθες.
Μασουρας Σπυρι εχουν πια γινει αναντικαταστατες μοναδες για μας. Ο Τσιλουλης επιθετηκα δεν φανηκε αλλα αμυντικα προσπαθησε. Ο Φιορι ηταν τραγικος. Ο μονος λογος που το λεω αυτο ειναι οτι του δοθηκαν δυο με τρεις ευκαιριες οχι για γκολ αλλα για ασσιστ και δεν εκανε ουτε μια σωστα. Ολο λαθος αποφαση ή λαθος μεταβιβαση.
Επισης, δεν μου αρεσε η διαχειριση του ματς. Ηταν ξεκαθαρο οτι ηταν επιλογη μας να παιξουμε ολο το δευτερο κατω απο τη σεντρα και να χτυπησουμε σε αντεπιθεσεις. Αφησαμε την κατοχη και τον τροπο παιχνιδιου στο πρωτο και δωσαμε ολο τον χωρο στον Αρη που μας εκανε ευκαιριες. Δεν ειναι οτι τους μπλοκαραμε και τους κλεισαμε αποτελεσματικα. Κι οι αλλαγες ηταν πιο πολυ του να κρατησουμε το σκορ παρα να προσπαθησουμε να βαλουμε αλλο. Σταυροπουλος, Οικονομιδης και Μανθατης - δεν υπαρχει ως ποδοσφαιριστης). Ισως επειδη και το ροστερ ειναι φτωχο και δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.
Τέλος ο Αρης δεν ηταν καλος. Αν ηταν αλλη ομαδα στην θεση του με καλυτερους επιθετικους θα μας ειχαν ισοφαρισει στο δευτερο.
Λογω οτι δεν εχω εικονα για τους αντιπαλους ευχομαι απλα να υπαρχουν πολλοι ακομα που ειναι χειροτεροι απο εμας (οι γνωστοι μου μου λενε για ΑΕΛ, Λαμια, ΟΦΗ, Απολλων και Λεβαδειακο αν κι ο τελευταιος δεν πεφτει ο κοσμος να χαλασει). Σιγουρα παντως θελουμε σοβαρη ενισχυση τον Γεναρη κι οχι αποδυναμωση. Τουλαχιστον πηραμε τρια ποντακια και παμε για τα επομενα τρια μπας και γεμισει νωρισ το σακουλι κι αποφυγουμε τα δραματα.
Φασούλι το φασούλι είναι η όλη φάση παιδιά. Ο ρούλης δεν θα έβαζε γκολ ούτε σε 4 ημίχρονα και αυτό μας έσωσε.
Τεράστια πληγή ο Κούρντι , κάθε παιχνίδι και χειρότερος. Το χθεσινό απλά δεν υπήρχε , το αρειανό με τα φωσφοριζέ παπούτσια θα θυμάται σε όλη του τη ζωή αυτό το μαρκάρισμα.
Μπανανά και ο μεγάλος σκόρερ από τα δάση του Αμαζονίου , παραμένουν τσίρκο ακόμα και στις καλούτσικες μέρες τους.
Κόρμπος σταθερά κακός , Κειτά σταθερά καλούτσικος , Σπιρι-Ντούρμι-Μασούραρος οι μόνοιπου μπορεί κάτι να κάνουν. Τσιλούλης μέτριος αλλά οκ.
Η τριάδα μπροστά και ο Κοτνικ πίσω θα μας δώσουν βαθμούς, ελπίζω να είναι αρκετοί στο τέλος. Ο Κειτα είναι ο πρώτος πραγματικός αμυντικός χαφ που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Απο αυτους που, αφού κοψουν τον αντίπαλο, δεν κλείνουν τα μάτια και πετάνε την μπάλα μπροστά στην τύχη, αλλα προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αλλα τα μπακ μας είναι για μικρότερη κατηγορία. Ο Παπαγεωργίου είναι φιλότιμος όταν παίζει δεξιά, αλλα ανεπαρκής στα αριστερά. Ο Κούρντι δεν πρέπει να παίζει Α’ Εθνική στην Ελλάδα, τόσο απλά. Απο τις πιο γελοίες εμφανίσεις ποδοσφαιριστή που μπορώ να θυμηθώ. Αν ήμουν ο Σαραμαντάς θα είχα κάνει ήδη προσφυγή.
Γενικότερα, δεν μπορώ να στηριχτώ στα σοβαρά σε αυτή την άμυνα για να μας κρατήσει στην κατηγορία. Και, ακόμα κι αν αποφύγουμε τραυματισμούς και τιμωρίες, οι τρεις μπροστά είναι τρομερά μόνοι, πρακτικά κάνουμε επίθεση με τρεις συν έναν, τον φιλότιμο αλλα μάλλον με χαμηλό ταβάνι Τσιλουλη. Στα ματς που θα κλειστούμε και θα κοπανάμε στην κόντρα θα είμαστε καλά, αλλα για να φτιάξουμε παιχνίδι χλωμό το κόβω, εκτός απο μικρά διαστήματα (όπως έγινε χτες). O Μασούρας κατα τη γνώμη μου έχει βελτιωθεί τρομερά, όμως αδικείται απο το χαμηλό επίπεδο των περισσότερων συμπαικτών του, ειδικά των ανύπαρκτων μπακ για να παίξει 1-2 μαζί τους ή ενος προικισμένου χαφ που να δει μία απο τις δέκα διαγώνιες κινήσεις που κάνει σε κάθε ματς.
Οντως δεν υπάρχει πάγκος, αλλα αυτό είναι αποτέλεσμα 100& των εγκλημάτων του καλοκαιριού. Μετράω 10 (ολογράφως δέκα) παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι και ο προπονητής έκρινε χθες πως δεν πρέπει να παίξουν ούτε ένα λεπτό. Μόνο ο Καμαρά λογικά θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής αν ήταν ετοιμοπόλεμος. Απο τις 14 μεταγραφές έπαιξαν χθες οι τέσσερις και πιθανότατα οι τρεις απο αυτούς είναι αντικειμενικά οι χειρότεροι παίκτες της ενδεκάδας. Αντε οι τρεις απο τους πέντε χειρότερους βαριά βαριά. Δικαιώθηκε ο Κίντης δέκα χρόνια μετά δηλαδή.
Πολύ καλή η ομάδα στο πρώτο που θα μπορούσαμε άνετα να ήταν 2-0
Στο δεύτερο όσο περνούσε η ώρα αγχωνόμασταν να κρατήσουμε τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς και γίνονταν συνέχεια λάθη χωρίς καθαρό μυαλό. Επίσης ο Άρης νομίζω 2 καλές φάσεις έκανε στο δεύτερο και είχε κατοχή.
Στους παίκτες τώρα.
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Παπαγεωργίου. Προφανώς κάτι έχει παιχτεί με τον Σαραμαντά στα αποδυτήρια και για αυτό δεν παίζει. Δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη εξήγηση. Το θέμα είναι να λύσουν τις κόντρες γιατί το παλικαράκι δεν ΜΠΟΡΕΙ να παίξει αριστερά και μας εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Αμίρης ούτε το μέτριο εαυτό του δεν έχει πιάσει…δεν ξέρω πότε θα το καταφέρει όμως.
Κόρμπος χρειάζεται πάγκο και κέντρο Κειτά (συμφωνώ με Μπρέσκα ότι καλύτερο έχουμε δει σε αμ χαφ τα τελευταία χρόνια) με Οικονομίδη. Ας μπαίνει αλλαγή στο 70 να κοντρολάρει τους παίχτες σαν αρχηγός.
Γιατί μετά το 65 τα φτύνει και δεν μπορεί να κοντρολάρει ούτε τον εαυτό του.
Ότι και να πω για τον Μασούρα είναι λίγο. Έχω κάνει τη κωλοτούμπα μου μήνες τώρα. Συγχαρητήρια!!
Τέλος για την άμυνα, εύχομαι μόνο μετά το γκολ που έβαλε ο πορνοσταρ (Γκουσταβο Ντομινγκες) να πάρει αυτοπεποίθηση και να παίξει ακόμα καλύτερα.
Θα συμφωνήσω once again με τους παραπάνω..
Αν η φανέλα με το νο2 έγραφε αντι για “Αμίρης” το “σας δίνω καρκίνο στα μάτια” θα ήταν αντιπροσωπευτικότατο
Δεν θυμάμαι χειρότερες εμφανίσεις μπακ ούτε απο το Φουκουάγιο, Ποτουμάγιο πωςστομπουτσοτονλέγανε του Κιντή..
Κρίμα γιατί ήταν πουλέν ο Αμιράκος..
Τρομαχτικός διαγωνισμός λαθών με τον Κόρμπο απ το 60 και μετα
Ο Παπαγεωργίου, αμυντικά και κυρίως μετά την είσοδο του Σταυρόπουλου, όταν σταμάτησαν να τον “παρτουζώνουν” 2 και 3 παίκτες απ την πλευρά του δεν νομίζω οτι ήταν κακός. Νομίζω οτι του αξίζει ο τίτλος του Τάσου Πάντου των φτωχών
Μεν οφ δε ματς ο Κειτά κατ εμέ και όντως καιρό είχαμε να δούμε ολοκληρωμένο παίκτη σε αυτη την θέση
Υπομονή μέχρι τον Γενάρη μπας και αδειάσει αυτη η σαβούρα του καλοκαιριού και έρθουν 4 παίκτες επιπέδου Παπαγεωργίου και Φιορίν και μπορέσουμε και κρατηθούμε.
Ο Ακινκός τουλάχιστον δείχνει ότι δεν γουστάρει να ξεφτιλιστεί δίνοντας χρόνο στους Γιουτιούμπερς , δείχνοντας ότι μάλλον δεν ήταν στο παιχνίδι της απόκτησης των υπερταλέντων..
Σοβαρά τώρα.. ο Μανθάτης ήταν σε ρόστερ ομάδας που έπαιζε Τσου Λου?
Το μαλακισμένο το χόμπιτ, πέρυσι τέτοιο παιχνίδι με εμάς δεν έκανε…
νομίζω γενικά συμφωνούμε όλοι
ας κάνουμε ψήφισμα για τον παροπλισμό του Αμίρη και κατάληψη στα γραφεία για να πάρει το πρώτο λεωφορείο για πειραιά ο Μανθάτης.
τα δύο βασικά μου αιτήματα είναι αυτά.
κατά τ’άλλα πάμε για την πρώτη ήττα του τρένου και των βαγονιών του, γιατί πολύ αέρα πήραν.
Οι αριθμοί αντιστοιχούν στις συμμετοχές που είχε ο Κουρντι τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Που έχει 26 αγωνιστικές. Στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Δεν έπαιζε. Το άτομο. Που μόνο αν είσαι σιίτης σου κάνουν καψώνι και δεν σε βάζουν. Εβραίος το συζητάμε. Τι να λέμε τώρα. Θα παίξει 30 ματς στον Πανιώνιο. Βοήθεια.
Εκείνος ο Ρέτζας τι γίνεται; Πάντως μετά το 60 που κλάταραν Κόρμπος, Σπίρι, Ντούρμι…μας πήρε ο κατήφορος. Του Ανιγκό του αναγνωρίζω πως δεν έχει κολλήματα με τα Γαλλάκια και γενικά το ψάχνει. Νομίζω πως θα επιληφθεί του θέματος δεξί μπακ μόλις έχει επιλογές. Επίσης, αν είναι να ψωνίζουμε μόνο από Ισά, δεν έχει 2-3 επιπέδου Κειτά; Πρέπει δηλαδή για κάθε κανονικό να αγοράζουμε και 5 απ’ το καλάθι;
Με τους δύο μπακ δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω ο βασικός λόγος που παίζουν σε εμάς είναι πως είναι ικανοί μεν, τρομακτικά ασταθείς δε. Ο μεν Βραζιλιάνος προφανώς δεν έχει παραστάσεις σε αυτό το έστω χαμηλό επίπεδο. Ο δε Αφρικανός φίλος της γκέλας είναι σαν να πάσχει από σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής.