παμε για το 5/5
Ωχ μου χαλασες το γουρι και το σερι
Προσεξε τι αποτελεσμα θα φερεις ![]()
για να σε προφυλαξω το εκανα. ![]()
Μπορεί να με δείτε σε κανα πλάνο
γυμνό ???

09/11/2012, 17:31 | Αποστολή
Να συνεχίσει ο Πανιώνιος το οικοδόμημα που έχει χτίσει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη (Σάββατο, 17:00).
Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» ζήτησε αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του, κάτι που έλειψε από το ματς του Βελγίου απέναντι στην Οστάνδη, όπως συμπλήρωσε ο Μάριος Μπατής.
«Αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο μετά την αλλαγή προπονητή, σε μια «καυτή» έδρα, κάτι που κάνει την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη. Είναι σαφές πως θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε ήδη χτίσει. Και για να τα καταφέρουμε, είναι ανάγκη να έχουμε την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος, δείχνοντας πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνα» ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.
Ο Μάριος Μπατής με την σειρά του τόνισε:
«Ο Άρης προέρχεται από αλλαγή προπονητή, που έφερε δυο νίκες και συσπείρωσε την ομάδα. Αυτό κάνει δυσκολότερη την αποστολή μας. Προερχόμαστε από βαριά ήττα και κακή εμφάνιση στο Βέλγιο και θέλουμε να αποδείξουμε πως επρόκειτο για μια κακή παρένθεση. Για να έχουμε τύχη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στην άμυνα και να περιορίσουμε τον αριθμό των επιθέσεων των αντιπάλων μας».
Παλι εκτος ο Καββαδας
Αντε να δουμε
Αν περιμενουμε παλι να βαλει 30+ ο Παππας μαλλον θα το χασουμε το παιχνιδακι
το έβλεπες το έπαιξες; ![]()
Πολυ καλος σημερα!!!
Ισοπεδωτικοί στο πρώτο ημίχρονο! Μ’άρεσε πολύ ο Πέην!
Διαστημικο πρωτο ημιχρονο και συνρηρηση στο δευτερο. Μπραβο μωρη αρρωστια. Αντε και ενα διπλο αυριο στο περιστερι
Απαγορεύονται δια ροπάλου τέτοιες αποδόσεις - δεν γίνεται να ζήσει ο Πανιώνιος φίλαθλος χωρίς να έχει να γκρινιάξει για κάτι.
Το μόνο που αξίζει προσοχής είναι ότι το 3λεπτο που έπαιξε ο Γκίμπς έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζεται ούτε καν σαν ρεζέρβα του Παππά. Ας τελειώσει γρήγορα ο Λιανός το θέμα με τους Ζορόφσκηδες γιατί ο Μπατής με 30 λεπτά το ματς μαζί με Ευρώπη θα σκάσει πριν τα Χριστούγεννα και θα πάει στράφι τσάμπα μια μεγάλη ευκαιρία.
p.s. Payne I luv u
Παιδιά μόλις βελτιωθεί αυτή η ομάδα και πιάσει το φουλ απόδοσης που μπορει να πιάσει πιστεύω μπορει να μα κάνει να ζήσουμε πρωτόγνωρες στιγμές!
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Εσυ πρεπει να γιγνωσκεις το αθλημα
Αν και ο Άρης μάλλον δεν είναι αντίπαλος για να βγουν συμπεράσματα, ξυπνήσαμε άμεσα από την Βελγική ήττα, μπράβο.
Μπόγρης πολύ καλός, ο give-them-pain αρχίζει να δείχνει την ποιότητά του. Ωραία πολυφωνία γενικά.
Απόψε δεν είναι άσχετος ο προπονητής, έχουν κάνει κακές επιλογές παιχτών, παίζουμε σαν Βέλγοι, δεν ξέρουμε επίθεση και άμυνα, θα βγούμε 3οι γιατί όλοι οι άλλοι είναι κουλοί, κλπ.;
Εγώ λέω να μην κάνουμε άλλη ήττα φέτος (άντε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ), γιατί θα είναι αδικαιολόγητοι.
Κι εγώ θα σας την σπάσω πάλι γιατί περνάμε από το ένα άκρο στο άλλο!!
Δυστυχώς Άρης δεν υπάρχει φέτος!! Είναι ίσως η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Εμένα πάλι μου άρεσε ο Παππάς
(για να μην ξεχνιόμαστε)
ΥΓ: μου τη δίνουν τα νεύρα του Βλάντο…
10 | 11 | 2012 20:16
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε καταπληκτική. σήμερα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να έχουμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Μετά από μια κακή ήττα στην Ευρώπη αντιδράσαμε. Ένα παιχνίδι κόντρα στην Οστάνδη, το οποίο παλέψαμε αλλά στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο. Παρότι είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε, η ομάδα έδειξε σοβαρότητα και σεβασμό στον Άρη. Διαπιστώσαμε στο βίντεο πως πρόκειται για μια καλή και σοβαρή ομάδα. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου λειτουργήσαμε καλά, είχαμε κάποιες πολύ καλές φάσεις και φτάσαμε σ’ αυτήν την πολύ σημαντική νίκη», τόνισε και πρόσθεσε: «Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη μας και τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Αυτό θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Βαγγέλη και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για εκείνον και την ομάδα».
Ο Νίκος Παππάς από την πλευρά του υποστήριξε πως «είναι μια σημαντική νίκη τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Περιμέναμε ένα πιο σκληρό παιχνίδι, αλλά η αγωνιστική μας κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταλυτική».
Σε ερώτηση αν ο Πανιώνιος άγγιξε την τελειότητα απάντησε: «Δεν ξέρω αν αγγίξαμε τη τελειότητα. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκαν κάποια πράγματα, είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και βάλαμε τα σουτ στην επίθεση».
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/panionios-men/articles/1/sko-kata.html