4η αγωνιστική: Πανιώνιος - Ολυμπιακός

1500 ολυμπιακοι με sold out σημαινει θα ερθουν 2500 οι υπολοιποι χωρις εισιτηριο ,και σημαινει οτι θα εχουμε -1000 πανιωνιους στην 2.Γυριζουμε σιγα σιγα εποχες 90 που ειμασταν μειοψηφια στο γηπεδο μας

Έχουμε καλύτερη ομάδα απ’ όσο πιστεύουμε και απ’ όσο δείχνουν τα αποτελέσματα.

Στην επίθεση, στην τελική προσπάθεια έχουμε μια αδυναμία, αλλά μπορεί να φταίει και το μέγεθος των αντιπάλων - για την ώρα.

Ο ατομισμός του Σπυριντόνοβιτς ή η έλλειψη αλτρουϊσμού μου άρεσε. Δείχνει εμπιστοσύνη και ηγετική διάθεση. Χρειαζόμαστε αυτή την ψυχολογία.

Παίξαμε καλά και όλα δείχνουν ότι μπορούμε πολύ καλύτερα.

Θυμάμαι τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου, να είναι κατά ή φανατικά κατά του VAR. (Βίντεο βοηθός διαιτητή) Είναι γιατί ήξεραν.

Εμείς δεν ξέρουμε ποιός θα μας δώσει τους 3 βαθμούς του σημερινού αγώνα, αλλά και την ηθική ικανοποίηση ότι κερδίσαμε.

[quote=“Themistocle”]Έχουμε καλύτερη ομάδα απ’ όσο πιστεύουμε και απ’ όσο δείχνουν τα αποτελέσματα.

Στην επίθεση, στην τελική προσπάθεια έχουμε μια αδυναμία, αλλά μπορεί να φταίει και το μέγεθος των αντιπάλων - για την ώρα.

Ο ατομισμός του Σπυριντόνοβιτς ή η έλλειψη αλτρουϊσμού μου άρεσε. Δείχνει εμπιστοσύνη και ηγετική διάθεση. Χρειαζόμαστε αυτή την ψυχολογία.

Παίξαμε καλά και όλα δείχνουν ότι μπορούμε πολύ καλύτερα.

Θυμάμαι τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου, να είναι κατά ή φανατικά κατά του VAR. (Βίντεο βοηθός διαιτητή) Είναι γιατί ήξεραν.

Εμείς δεν ξέρουμε ποιός θα μας δώσει τους 3 βαθμούς του σημερινού αγώνα, αλλά και την ηθική ικανοποίηση ότι κερδίσαμε.

με μια λεξη τα ειπες ολα φιλε’‘‘Φανατικα κατά του VAR’’’ ΈΛΕΟς

http://www.panionianea.gr/2018/09/blog-post_77.html kal;a t;i toy eipane sta apodhthria toy Anigk;oqqqΝα μην βγάλει άχνα κατά της διαιτησίας;;Κατά του γνησιου βίντεο;κατά της καταστροφης του Ελληνικου ποδοσφαιρου;; Ημαρτον ρε εγκληματίες ..ρε δοσιλογοι απατεώνες ,προσκηνημενοι :angry:

Ίσως υπάρχει συμφωνία να μην υψώνονται οι τόνοι από πλευράς παραγόντων και προπονητών, ώστε να μην φανατίζονται οι οπαδοί.

Ίσως ο Ανιγκό δεν πρέπει να γίνει γραφικός σαν τον Λουτσέσκου, που ακόμα κλαίει γιατί του έκλεψαν πρωτάθλημα.

Ίσως γιατί η φάση είναι τόσο καθαρή, που δεν χρειάζεται καν να διαμαρτυρηθεί κάποιος.

Τέλος, ίσως γιατί ήταν οφ σάϊντ.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1273853/theodoridis-ego-thelo-toys-treis-vathmoys-na-mpainoyn-sti-valitsa Τί ειχε πρώτα η βαλίτσα μεσα ρε Θεοδωρίδη;;;ώσπου να χωρέσουν οι 3 βαθμοι;;;αντε κι ενοια σας καθικια’‘’ :angry:

το θέμα είναι ότι η ιστορία έγραψε 0 - 1
και ακόμα έχουμε 1 βαθμό
δεν έχω καθόλου εικόνα από το ματσάκι
απλά μένω σε αυτά που έγραψα πιο παλιά
υπομονή και παίξτε μπάλα ρε κουφάλες
άντε τώρα κάντε το 4x4 και σώστε την παρτίδα
(δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι επόμενοι αγώνες απλά πρέπει να πάρουμε πόντους)

καλημέρα σε όλους

και κάτι τελευταίο
ελπίζω τα μαγικά χαρτάκια των γαύρων να κόστισαν τουλάχιστον 20ευρουλάκια το καθένα

25 ευρω εκαστος…

Καλός ο Τσιλούλης, έμεινε στην 11αδα ο Παπαγεωργίου που ήταν να φύγει και δεν τον πίστευε ο προπονητής. Αλλαγή ο Οικονομίδης. Με τους έλληνες παίκτες γινόμαστε περισσότερο ομάδα νομίζω. Μόλις εμπιστευθεί και Σαραμαντά με Σταυρόπουλο νομίζω θα πάμε ακόμη καλύτερα. Μάλλον με τους έλληνες πιτσιρικάδες κάτι θα κάνουμε παρά με τα γαλλάκια.
Πάντως ο Σπιριντόνοβιτς είναι βαρόμετρο. Είναι πολύ καλός παίκτης αλλά έχει μεταπτώσεις , είναι είτε του 8 είτε του 2. Οι Μασούρας και Ντούρμι είναι πάντα μεταξύ 5 και 7, τίμιοι και καλοί αλλά όχι το κάτι παραπάνω. Εαν στρώσουμε λίγο στα σέντερ μπακ θα πάμε καλύτερα. Η ομάδα τρώει σχετικά εύκολα γκολ. Βέβαια είχε δύσκολα πρόγραμμα, αλλά τα ματς με Οφη και Άεκ δείχνουν σίγουρα αμυντικό πρόβλημα. Μπροστά δημιουργικά είμαστε σχετικά οκ αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Πρέπει να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς για να μην έχουμε άγχος από τόσ ο νωρίς.

Σπιρι είναι όντως βαρόμετρο και παίρνει πρωτοβουλίες συνέχεια και κάποιες φορές υπερ του δεοντος!

Τσιλούλης μ αρέσει πολύ έχει γίνει το πουλέν μου :slight_smile:

Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο αυτό που θα πω αλλά καλός, χρυσός με ψυχή ο Κόρμπος έγω θα προτιμούσα να ξεκινήσει πάγκο και να μπει μέσα στο δεύτερο σαν αλλαγή.
Πάρα πολλά λάθη!

Υ.Γ.: Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε για την εξέδρα των ΠΑΝΘΗΡΩΝ. Φανταστική και ειδικά στο 35ο λεπτό ανατριχιάσαμε!

Πάντως όταν επιβεβαιώνεται η σαπίλα του συστήματος με τέτοιες κλεψιές και αδικίες που βγάζουν και φρύδια εκτός από μάτια
ο μέσος οπαδός, ο οικογενειάρχης, αυτός που στερείται το 10ευρο για μια γλυκιά Κυριακή,
απογοητεύεται και απομακρύνεται…

Δεκτό το να αποφεύγονται οι ακραίες δηλώσεις προπονητών και παραγόντων μιας και όντως ενισχύουν τον φανατισμό
αλλά πρέπει και κάτι για να προστατευτεί και ο υγιής άνθρωπος του γηπέδου…

Τη μια φωτοβολίδα, την δεύτερη οφσάιντ από δω έως τον Τύρναβο…

Την τρίτη τι να περιμένουμε?

Καλό είναι να απέχετε λίγο από από τα μέσα σήμερα γιατί μπορεί να μάθετε για 2 πέναλτι, 2 οφσάιντ και μία κόκκινη που δεν δόθηκαν υπέρ του γαύρου πριν το γκολ του Μασούρα.

Εγώ έκανα το λάθος και τα διάβασα. Ακόμα πιο έξαλλος έγινα. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Δικαιοσύνη στον αγώνα δεν απονέμεται. Περιμένεις να βρεις μια κάποια παρηγοριά στον σχολιασμό κτλ εκεί βλέπεις ότι είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Δλδ τι απομένει για να νιώσει κάποιος μια ανακούφιση για την αδικία που έχει υποστει;

Θα προσπαθήσω να μείνω μόνο στην κριτική στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς απ 'τα υπόλοιπα δε μάθαμε κάτι καινούριο.

Κοτνικ καλως μας ξαναηρθες. Κουρντι μεγαλη πληγη ακόμα και σε καλη μερα της ομαδας. Αριστερα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει ο Σαραμαντας. Κορμπος μαλλον πρεπει να παει λιγο παγκο, άλλωστε υπάρχει διάδοχος στην ηγεσία της ομαδας, ο Μασούραρος που ειναι με διαφορά ο καλύτερος μας παίχτης. Ντουρμι τιμιος, Κειτα θετικός , Τσιλούλης η απόδειξη γιατί πρέπει να εμπιστεύεσαι Τσιλούληδες και όχι Σεραφ. Ξέρει να παίζει για 5 και παίζει για 7 , απλά πράγματα.

Αφήνω για το τέλος ένα από τα πιο αστεία δίδυμα κεντρικών αμυντικών που θυμάμαι. Δεν υπάρχουν λόγια. Μπανανα εντελώς αγνώριστος από τον περσινο 2ο γύρο , ο άλλος αδυνατεί να πιστέψει ότι παίζει σε τέτοιο επίπεδο.

Για αρχή επειγόντως Σταυρόπουλος , να κουτσοβγει το πράγμα μεχρι Δεκεμβρη και μετά μια και καλή μεταγραφή.

Το πρώτο 20λεπτο χθές μύριζε διασυρμό. Μπήκαμε τελείως χεσμένα με αμέτρητα λάθη (κυρίως απο Μπανανά και Κόρμπο). Μετά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και στο δεύτερο μπορώ να πώ ότι ήμασταν και καλύτεροι απο το κωλόγαυρο. Το Χ θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οτι θα το τρώγαμε στο 90 μετά απο αυτά που είχαν γίνει το θεωρούσα δεδομένο - το έχουμε ζήσει άπειρες φορές.

Σπιριντόνοβιτς είναι ότι πιο ποιοτικό έχουμε. Πολύ επικίνδυνος με ωραίες ατομικές ενέργειες, όταν έχει όρεξη μπορεί να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι.
Μασούρας επίσης πολύ καλός. Με αυτοπεποίθηση μπροστά και με μεγάλες βοήθειες πίσω.
Τσιλούλης μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση. Δεν ξέρω αν είναι όντως εξτρέμ. Νομίζω πίσω απο τον επιθετικό έπαιζει πέρυσι. Σίγουρα προτιμώ να τον βλέπω βασικό απο το κάθε τυχάρπαστο που έχουν φέρει φέτος απο τα εραστιτεχνικά.
Κόρμπος με διάθεση αλλά πάρα πολλά λάθη και μέσα σε κρίσιμες στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει.
Κειτά σταθερά απο τους καλύτερους μας με πολύ καλά πνευμόνια και σωματικά προσόντα.

Η άμυνα μας έχει πρόβλημα ξεκάθαρα.
Κρίμα για το τέρμα που φαίνεται καλός αν και τώρα έχουμε και Κότνικ οπότε είμαστε οκ.

Καταρχάς,γαμώ τον Πειραιά και ξύλο στους γαύρους και στα αρδάκια τους.

Ύστερα,πολύ ωραία η ομάδα εχθές,πιστεύω πως με τέτοια εμφάνιση θα κερδίσει Απόλλωνα και σκουλήκι.
Μου άρεσε πολύ το πάθος που έβλεπα από τον Ντούρμι που δεν φοβόταν να πάει δυνατά στην μπάλα και έτσι δημιούργησε φάση για τον καλό εχθές Σπίρι.
Ο Κότνικ ήταν σαν να μην έλειπε ούτε μια μέρα,μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Ο Μπανανά,θα βρεθεί σφαγμένος πριν τα Χριστούγεννα έτσι όπως το πάει.
Ο Ντομίνγκες πίσω στη χώρα του,προχθές.Γιατί ρε πούστη στο 92 δε σηκώνεσαι να διώξεις την πουτάνα και κάθεσαι και κοιτάζεις;
Κούρντι,τίμιος αλλά δεν μπορεί.
Παπαγεωργίου,καλός,αλλά από το κέντρο και πάνω δεν μπορεί.
Ο κάπτεν,πάγκο,δεν μπορεί άλλο.
Ο Κεϊτά πολύ καλός.
Ο Μασούρας ήταν πολύ καλός.
Ο Τσιλούλης είναι η ευχάριστη έκπληξη,μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Με απογοήτευσε η παρουσία των Πανιώνιων,εκτός από την 3.Πολλά γαυροειδή ανάμεσα μας.

ΥΓ 20 ευρώ έδωσαν οι γαύροι,τώρα αν στους συνδέσμους το αφεντικό τα έδωσε πιο φτηνά δεν το ξέρω.

αυτές οι εμμονές στην άμυνα, πέρα από την όποια πλάκα, είναι ικανές για πολλά καρδιακά και πολλούς χαμένους βαθμούς από ίσους ή χειρότερους (βλ. οφη)
δλδ δεν μπορώ να φανταστώ τί θα είχαμε πάθει με κάτι σεράφ και σιντί αλίδες μέσα…
ο Μπανανά χθες ήταν συνέχεια με σηκωμένο το χέρι ζητώντας συγγνώμη…
ο Ντομίγκεζ άλλαξε κούρεμα για να αλλάξει το γούρι, αλλά δεν.

δεν ξέρω πώς ο Ανιγκό θα αλλάξει ρότα, αλλά είναι τουλάχιστον κουραστικό και εκνευριστικό όλο αυτό το χάλι πίσω.
α ξέχασα και τον Αμίρη. άλλος αυτός.

τέλος πάντων, πάμε με τσαμπουκά στη Ριζούπολη γιατί είναι αρκετά αγχωτικός ο βαθμολογικός πίνακας έτσι πώς είναι στην παρούσα φάση

Γενικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την αλλαγη σταρατηγικης (φθηνοι κι ασχετοι ξενοι αντι μετριοι νεοι και μεγαλυτεροι ελληνες) κι ακομα δεν πειθομαι οτι κατι καλο θα βγει απο αυτην την κινηση.

Συμφωνω με αυτα που γραφει ο faith. Για τον Κόρμπο θα πω οτι τιμαει την φανελα και δειχνει να ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος που ταιριαζει στην ομαδα. Δεν εχει φτασει ακομα η ωρα που θα πω οτι θελει παγκο γιατι απλα δεν υπαρχει καποιος καλυτερος.

Η αμυνα θελει ξηλωμα. Μπανανα και Ντομινγκες ειναι το πιο αστειο διδυμο και μαζι με τον Κουρντι πανε να γινουν τριδυμο! Ο Παπαγεωργιου χθες δεν ηταν ο χειροτερος παικτης και καλο θα ήταν να τον δουμε και λιγο δεξια (στην θεση του) μήπως και μπορει ο Κουρντι να κανει κατι καλυτερο σαν αμ. χαφ αλλιως παγκο.

Ο Σαραμαντας ειναι για μενα καλυτερος του αμπαλου Κοτσιτς! Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει. Τουλαχιστον εχει πολυ περισσοιτερο παθος. Επισης, αν εχουμε καποια ελπιδα να αναδειξουμε εναν παικτη τοτε θα πρεπει να του δοθουν ευκαιριες. Ας γινει λοιπον ο Σταυροπουλος ο βασικος σεντερ μπακ και να εναλλασονται οι δυο αστειοι μεχρι να βρεθει καλυτερος παικτης τον Γεναρη και να παρουν κι οι δυο τον πουλο.

Σπυρι, ξερει “αλήτικη” μπαλα αλλά τα γαμαει πολλες φορες στην παραπανω νριπλα.

Ντουρμι, αν και μου ειναι πολυ συμπαθης ειναι λιγος. Ισως ετσι οπως παιζει κι η ομαδα να μην τον βοηθαει. Η ουσια ειναι οτι καλο επιθετικο δεν εχουμε. Ο Τσιλουλης απέδειξε αυτο που εγραψαν ολοι παραπανω, "οτι πρεπει να παιζουν οι νεοι ελληνες παικτες’.

Μεγαλη επισης αδυναμια ειναι ο παγκος της ομαδας που ειναι πολύ λίγος για να βγει η σεζον. Οι περισσοτεροι που τον ζεσταινουν ειναι αμπαλοι.

Τελος, καλως “επανήλθες” “Αγιε” Κοτνικ

Δυστυχως ακομα ειμαι απαισιοδοξος γιατι πιστευω οτι οταν εμεις θα πρεπει να επιτεθουμε και να κανουμε παιχνιδι δεν θα εχουμε τετοια δυνατοτητα. Απο την αλλη λογω της γελοιας αμυνας μπορουμε να φαμε γκολ ανα πασα στιγμη.

Εδω ειμαστε, κι ο καιρος θα δειξει για το αν θα κανουμε κωλοτουμπες ή οχι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δε ξέρω τι με ξενερώνει περισσότερο οι σφαγές από κάθε λογής γαύρους η τα κολλητηλικια μας με δαυτους… Πάντως έχω καταλήξει πως απ’ ολους του γαύρους προτω τους ορίτζιναλ. Αυτούς που βλέπουν να σου ακυρώνουν γκολ που ο Μασούρας καλύπτεται από το τυρόπιτα ως το Αρτάκης κ γοθσταρουν. Στη ΝΣ ήρθαμε κ σας γαμησαμε, έτσι χωρίς ενδοιασμούς κ μάσκα αξιοπρέπειας. Τους προτιμώ από τα γαύροειδη της Βερανζέρου που μπουκαρανε στη στρούγκα τους προτιμώ κ από τα παοκια που είναι παντελονατατοι μέχρι κάτι να τους ενοχλήσει. Καλή η ομάδα χθες ελπιδοφόρα εμφάνιση για τη συνέχεια. Δυστυχώς έχουμε πολύ λίγους κανονικούς ποδοσφαιριστές κ βαρόμετρο για τη σεζόν θα είναι οι μεταγραφές του Γενάρη. Δεν μπορώ να δω ποια αλλαγή μπορεί να δώσει κάτι στην ομάδα.

ΥΓ. Καταλαβαίνω ότι 4x1500x20 είναι καλά φραγκακια που τα βλέπουμε σαν ξερολουκουμο. Οπότε αν γράψω ότι η εικόνα με τα γαύροειδη είναι εντελώς απωθητική κ προσβλητική λογικά θα κληθω να αντικαταστήσω του Ζαμάνη-Δαρα

ΥΓ2 Μπράβο στα παιδιά στη 3 που μας θυμίζουν ότι είναι ωραίο να είσαι Πανιώνιος

ΥΓ3 Μπράβο στον εποπτη, το Σάββα τον Θεοδωρίδη, τα μέσα ηλεκτρονικα κ έντυπα, τους κάθε είδους γαύρους που διεκδικούν τον τίτλο που κ αυτοί μας θυμίζουν ότι είναι διαφορετικο να είσαι Πανιώνιος (έστω στην οπαδικη νοοτροπία)

Για τα αγωνιστικά και τα διαιτητικά τα είπατε όλα.

Στο μόνο που θα ήθελα να διαφοροποιηθώ είναι στο θέμα των εισιτηρίων των φιλοξενούμενων. Πιστεύω ότι θα πρέπει να δίνουμε σε όλους αυτά τα 1500 στην θύρα 1, κι ας αναγκάζομαι προσωπικά να μετακινηθώ πιο κεντρικά στη 2. Και δεν το λέω από οικονομική άποψη που προφανώς είναι σημαντική, αλλά γιατί έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται. Έτσι έχω μάθει,και μόνο αν δεν χωράγαμε στην περιορισμένη 2 θα είχα αντίθετη άποψη.